E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Η Βίκυ Καγιά κάνει σπουδαίο το όνομά της όταν απουσιάζει, όχι όταν είναι παρούσα»

«Το πρώτο τακούνι που φόρεσα ήταν ...»

Δημοσίευση 3/4/2024 | 19:20

«Η Βίκυ Καγιά κάνει σπουδαίο το όνομά της όταν απουσιάζει, όχι όταν είναι παρούσα»

Συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής πέρασε από… κόσκινο τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής του ζωής.

«Η Κατερίνα Καινούριου πρέπει να πει στον αρχισυντάκτη της ότι για μια εβδομάδα έχει ωτίτιδα, να δούμε πώς θα είναι. Η Φαίη Σκορδά έχει»κύματα», όμως ξέρει να φέρνει το καράβι πάντα στο λιμάνι. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι το ηφαίστειο που κάνει έκρηξη από μόνο του», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Η Βίκυ Καγιά κάνει σπουδαίο το όνομά της όταν απουσιάζει και όχι όταν είναι παρούσα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξέρω σε ποιο άλλο μέρος θα καθίσει, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη ό,τι και να κάνει. Η Ζενεβιέβ είναι μια γυναίκα χορτασμένη, είναι ωραίο να κατευθύνει μια εκπομπή με ραντεβού, στη μόδα δε μου άρεσε, δε θέλει τέτοια μαγκιά», σχολιάζει στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής.

«Όταν στο σχολείο έκανα τον τσολιά, αισθάνθηκα ότι είναι μια φούστα αυτό που φοράω και μου άρεσε. Το πρώτο τακούνι που φόρεσα ήταν της δασκάλας μου, μου άρεσε ο θόρυβος που έκανε και το φόρεσα. Ερωτεύτηκα πλατωνικά άνδρες αλλά και γυναίκες. Η ζωή μου συναισθηματικά ανήκει πιο πολύ στις γυναίκες, με φλερτάρουν πιο έντονα οι γυναίκες παρά οι άντρες», εξομολογείται αμέσως μετά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι αυτό το θηλυπρεπές που κάποια στιγμή βγάζω, που είναι το θεατρικό της υπόθεσης, ότι μπορεί να είναι ένα αστείο ή ότι μπορεί να είναι ένας ρόλος. Σε κάποιους που επίμονα μου το κάνουν, σχεδόν απειλητικά, λέω: παιδιά δεν είναι ρόλος, είμαι gay», παραδέχεται χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ πουριτανός αν και δε φαίνεται, δεν κάνω ποτέ γυμνισμό. Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση αλλά για πάρα πολύ λίγο. Μόλις κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι άλλο στην σχέση μου, το τέλειωσα», καταλήγει ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέντευξή του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «καρφί» της Βατίδου: Σήμερα η οικογένεια ενώνεται, η απουσία σας πλήγωσε τη μνήμη του πατέρα σας

Celebrity Stories Χτες
Μέσα από ένα Instagram story, η Εύη Βατίδου «φωτογραφίζει» με παράπονο τα παιδιά της, Μάιρα και Χρίστο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: To NBA δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας μίας ώρας αφιερωμένο στις κορυφαίες στιγμές του

Celebrity Stories Χτες
Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική σεζόν, με μέσο όρο 30.4 πόντους, 11.9 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ ανά αγώνα

Η Πηγή Δεβετζή δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτισή της στον Ιορδάνη ποταμό

Celebrity Stories Χτες
Με αφορμή τη Μεγάλη Παρασκευή και τις ημέρες του Πάσχα

Αν Χάθαγουεϊ: Την «έλουσαν» στα social media για τη νέα της εμφάνιση

Tabloid Χτες
«Είναι σαν βαμπίρ, δε φαίνεται να γερνάει»

Διασκέδαση με το «σταγονόμετρο»: Τα προγράμματα που θα μας συνοδέψουν το βράδυ της Ανάστασης

Media Χτες
Μουσική, χορός και ξεφάντωμα για όλους εκείνους που θα διασκεδάσουν μπροστά στην οθόνη τους

Lady Gaga: Τεχνικό πρόβλημα στο Coachella ‑ Το μικρόφωνο «την πρόδωσε» στον αέρα!

Tabloid Χτες
Με επαγγελματισμό η ποπ τραγουδίστρια συνέχισε ψύχραιμη

Σοκάρει η τραγουδίστρια Στέφανη Κρασσά: «Είχα αγγείωμα στο στέλεχος του εγκεφάλου και πάθαινα εγκεφαλικά»

Tabloid Χτες
«Μερικές ημέρες μετά το χειρουργείο άρχισα να βλέπω διπλά», εξομολογήθηκε ακόμα για την περιπέτεια υγείας της

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ χοροπηδά στην άμμο στις Μαλδίβες με ένα κατακόκκινο μπικίνι

Social Προχτές
Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 40.000 likes

Κάτια Αντωνιάδη: «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, έπαθα εγκεφαλικό»

Tabloid Προχτές
Η συγκλονιστική της εξομολόγηση