E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision 2024: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον μεγάλο τελικό

20η βγαίνει η Κύπρος

Δημοσίευση 10/5/2024 | 08:30

Eurovision 2024: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον μεγάλο τελικό

Ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision έκλεισε με την Μαρίνα Σάττι να παίρνει το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Το «Ζάρι» ξεσήκωσε τους Ευρωπαίους και χάρισε στην Ελλάδα την πρόκριση.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Μαρίνα Σάττι χτες βράδυ (09.05.2024), ο οποία παρά το ότι ήταν άρρωστη, «τα έδωσε όλα» και εξασφάλισε στην Ελλάδα μία θέση στον τελικό που θα γίνει αύριο, Σάββατο. Μετά τις εμφανίσεις, όλοι οι διαγωνιζόμενοι «έριξαν κλήρο» για να μάθουν σε ποια θέση θα εμφανιστούν εκ νέου στον Grand Final, σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα της Eurovision στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι μέσα από ένα μπολ γεμάτο χαρτάκια που έγραφαν είτε «πρώτο μισό», είτε «δεύτερο μισό» ή δεν θα έγραφε τίποτα. Με το άδειο χαρτί, οι παραγωγοί επιλέγουν ένα μισό για καλλιτέχνες, μόλις αποκαλυφθούν όλοι οι φιναλίστ, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των εμφανίσεων.

Η ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί 12η στη σειρά των φιναλίστ, αφού η Μαρίνα Σάττι πέτυχε ένα χαρτί που έγραψε «πρώτο μισό». Η Silia Kapsis κατά την ίδια διαδικασία εξασφάλισε μία θέση στο «δεύτερο μισό» για την Κύπρο και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί 20η.

Με ανάρτηση στο Instagram, η Eurovision ανέβασε την τελική λίστα με τις συμμετέχουσες χώρες και τη σειρά με την οποία θα ανέβουν στη σκηνή του Μάλμε.

Η σειρά των χωρών:

Σουηδία
Ουκρανία
Γερμανία
Λουξεμβούργο
Ολλανδία
Ισραήλ
Λιθουανία
Ισπανία
Εσθονία
Ιρλανδία
Λετονία
Ελλάδα
Ηνωμένο Βασίλειο
Νορβηγία
Ιταλία
Σερβία
Φιλανδία
Πορτογαλία
Αρμενία
Κύπρος
Ελβετία
Σλοβενία
Κροατία
Γεωργία
Γαλλία
Αυστρία

Πολλοί Eurofans δεν είναι ευχαριστημένοι με την λίστα γιατί όπως υποστηρίζουν: «Η Ουκρανία έχει πολύ καλό τραγούδι για να είναι 2η στη σειρά» και «Το έκαναν για να κερδίσει η Κροατία που είναι στο τέλος». Η λογική πίσω από αυτά τα σχόλια είναι γύρω από τον μύθο πως το πρώτο μισό του τελικού έχει συνήθως τα λιγότερο αγαπητά τραγούδια, τα οποία ο κόσμος ξεχνάει με το πέρας της βραδιάς. Ανάμεσα σε όσους εμφανίζονται στο δεύτερο μισό, τυχαίνει να βρίσκεται ο νικητής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρες κόβουν τις βλεφαρίδες τους για να φαίνονται πιο «αρρενωποί»

Παράξενα 02.04.2025
Η νέα ακατανόητη τάση του TikTok

Νίκος Αποστολόπουλος για Κλαυδία: Μου θυμίζει τη «Μαρία την Ασχημη», αλλά το άσχημο παπί θα γίνει κύκνος

Tabloid 02.04.2025
Νομίζω πως θα μεταμορφωθεί πάνω στη σκηνή, είπε για την εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision

Κοκκινοπούλου για τη σύλληψη του Καφετζόπουλου: Nα σου χτυπούν το πρωί το κουδούνι και να σε συλλαμβάνουν λες και είσαι ο Καπόνε

Social 02.04.2025
Τι σχολίασε η πρώην σύζυγος του ηθοποιού μετά τη σύλληψή του για οπλοκατοχή

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος συνελήφθη για οπλοκατοχή

Tabloid 02.04.2025
Στο σπίτι του βρέθηκαν τρία όπλα

Στην Αθήνα η Σάρον Στόουν και ο Έντριεν Μπρόντι

Tabloid 02.04.2025
Οι δυο σταρ βρίσκονται στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το runway show της COS

Έγινε μπαμπάς πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Tabloid 02.04.2025
Γέννησε η σύζυγός του - Δεν είχε γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της

Ατύχημα για τη Μαίρη Συνατσάκη με το αυτοκίνητο

Social 02.04.2025
Τράκαρε η γνωστή παρουσιάστρια και influencer

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού και το όνομά του

Tabloid 02.04.2025
«Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου, είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»

Κώστας Φραγκολιάς κατά Συνατσάκη: «Δεν μου αρέσουν αυτά που ακούω»

TV Buzz 02.04.2025
«Εμένα, Μαίρη μου, έτσι με μεγάλωσε η μάνα μου»