E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Πήρε από πλειστηριασμό τη μεζονέτα πασίγνωστου βιομήχανου στην Τήνο

Η τιμή εκκίνησης και πόσα παραπάνω έδωσε για να την αποκτήσει

Δημοσίευση 27/5/2024 | 14:34

Γιώργος Λιάγκας: Πήρε από πλειστηριασμό τη μεζονέτα πασίγνωστου βιομήχανου στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας αγόρασε τη βίλα του βιομήχανου αλλαντικών Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του ο Δημήτρης Κατακουζηνός για την ιστοσελίδα mononews.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό για 458.000 ευρώ, με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει δύο ευρώ περισσότερα και έτσι η πολυτελής κατοικία να περνά στα χέρια του.

Ο Γιώργος Λιάγκας αγόρασε τη βίλα του βιομήχανου αλλαντικών Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του ο Δημήτρης Κατακουζηνός για την ιστοσελίδα mononews.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό για 458.000 ευρώ, με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει δύο ευρώ περισσότερα και έτσι η πολυτελής κατοικία να περνά στα χέρια του.

Το ακίνητο, λένε όσοι το έχουν δει, ήταν εγκαταλελειμμένο πολλά χρόνια και θα χρειαστεί «γενναιόδωρη» ανακαίνιση. Υπενθυμίζεται ότι επισπεύδουσα ήταν η Intrum και η κατάσχεση έγινε για 150.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου, όπως αυτό επιτάχθηκε με την από 26-06-2023 κοινοποιηθείσα επιταγή προς πληρωμή, με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος της επισπεύδουσας, για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού, με άλλη αναγκαστική κατάσχεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό».

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο του εκλιπόντος Παναγιώτη Νίκα, το οποίο φαινομενικά ανήκει στους κληρονόμους του, οι οποίοι το κληρονόμησαν με το ευεργέτημα της απογραφής. Άρα, μετά τη νόμιμη απογραφή της κληρονομιάς, οι κληρονόμοι καλούνται να διαχειριστούν την κληρονομιά, ούτως ώστε από τη ρευστοποίηση του ενεργητικού της να πληρωθεί το σύνολο των υποχρεώσεων και των δανειστών της κληρονομιάς και, αν απομείνει υπόλοιπο, να περιέλθει στους κληρονόμους κατά την αναλογία τους.

Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου, κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στη Χώρα της Τήνου, σε συγκρότημα κατοικιών που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4.063,65 τ.μ. Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η θέση του οικοπέδου προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα και τα γύρω νησιά. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, διακρίνονται, εκτός από τα κοντινά νησιά (Σύρος, Δήλος, Μύκονος), και τα πιο μακρινά (Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, Κύθνος, Σέριφος).

Περιλαμβάνει υπόγειο με εμβαδόν 111,51 τ.μ., που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, WC, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδόν 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας – κουζίνας, σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο.

Φωτογραφίες: NDP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Χτες
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Χτες
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Χτες
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Γιώργος Τσαλίκης – Ξεσπά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον «Φραπέ»: «Τι επίπεδο είναι αυτό;»

Tabloid Προχτές
Σχολιάζει με οργή τα αποσπάσματα από την εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Social Προχτές
«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Tabloid Προχτές
Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ερωτευμένος ο Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι με μία κοπέλα και είμαστε μια χαρά»

Tabloid Προχτές
Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Χαμός στο First Dates για το ποιος θα πληρώσει: Η Αντα σηκώθηκε και έφυγε!

TV Buzz Προχτές
Ένα από τα πιο επεισοδιακά ραντεβού της σεζόν στο First Dates έκλεισε με καβγά, αιχμές για το ποιος «φοράει τα παντελόνια» και την Αντα να αποχωρεί έξαλλη από το τραπέζι

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

TV Buzz Προχτές
«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τέιλορ Σουίφτ: Ξέσπασε κλάματα μετά τη συνάντηση με επιζώντες της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ

Tabloid Προχτές
Μετά από 20 χρόνια καριέρας, παραδέχεται ότι «ο φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί στους θαυμαστές μου είναι κάτι νέο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Tabloid Προχτές
«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε

To video κόλαφος της Τούνη κατά του Αλεξάνδρου: «Ο Πάρης στην Αθήνα μεγαλώνει με μια Μπαλινέζα»

Tabloid Προχτές
Η Ιωάννα Τούνη με ένα ακόμη βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok απάντησε για ακόμη μια φορά