E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ομόνοια: Τι λέει η μάνα της 33χρονης που βρέθηκε κακοποιημένη

Η 33χρονη είχε κακοποιηθεί από αλλοδαπό πριν μερικούς μήνες

Δημοσίευση 31/5/2024 | 16:46

Ομόνοια: Τι λέει η μάνα της 33χρονης που βρέθηκε κακοποιημένη

Η μητέρα περιγράφει όλα όσα έζησε η κόρη της η οποία βιάστηκε, ξυλοκοπήθηκε και φυλακίστηκε από έναν άγνωστο σε αυτήν άνδρα - Η 33χρονη είχε κακοποιηθεί από αλλοδαπό πριν μερικούς μήνες

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η 33χρονη γυναίκα από την Αλβανία στα χέρια του 27χρονου Παλαιστίνιου ο οποίος αφού την ξυλοκόπησε, τη βίασε και τη μαχαίρωσε στη συνέχεια την έδεσε χειροπόδαρα με ένα πανί κρατώντας τη φυλακισμένη για περισσότερες από 12 ώρες μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η μητέρα της μιλώντας στο protothema.gr, τονίζει πως η κόρη της ήταν σε άθλια κατάσταση όταν την αντίκρισε. «Την είχε μαχαιρώσει, σπασμένα χέρια και πόδια. Την είχε χτυπήσει και στο κεφάλι, στο μάτι», λέει.

Οταν το θύμα οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας το βράδυ της Δευτέρας αναγνώρισε αμέσως τον δράστη της κακοποίησής της οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι στην οδό Σωκράτους να κυκλοφορεί με ένα μαχαίρι.

Από την κατάθεσή της οι Αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως η γυναίκα δεν γνώριζε τον 27χρονο. Η μητέρα της, ωστόσο, μιλώντας στο protothema.gr, τονίζει πως η 33χρονη πριν από μερικούς μήνες είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν αλλοδαπό. 

Δεν αποκλείει, λοιπόν, να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που τα ξημέρωματα της Δευτέρας επιτέθηκε με μανία στο παιδί της. Παράλληλα, περιγράφει τα χτυπήματα που φέρει το θύμα σε όλο της το σώμα.
omonoia_mk
«Εγώ αυτόν δεν τον ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι αυτός που η κόρη μου είχε πριν μήνες μια γνωριμία. Αυτός πιστεύω την κράταγε με τη βία και με τέτοια. Μου έλεγε πως είχε γνωρίσει έναν άνθρωπο από Αίγυπτο. Τώρα μου λένε για έναν από Παλαιστίνη. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, δεν ξέρω τίποτα» αναφέρει.

Όπως τονίζει, «η κόρη μου λέει δεν θυμάται τι έγινε αλλά μπορεί και να φοβάται και να μην μιλάει», αναφέρει η μητέρα της 33χρονης η οποία παραμένει νοσηλευόμενη στη Θωρακοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία και υποστήριζεται με οξυγόνο έχοντας χάσει, παράλληλα, πολύ αίμα».

«Με βίαζε και συνέχιζε να με χτυπάει»

«Τον συνάντησα και συμφώνησα να πάμε μαζί στο σπίτι του. Όταν φτάσαμε όμως άρχισε να με χτυπάει με ένα μεγάλο ξύλο. Τον παρακαλούσα να σταματήσει αλλά δεν το έκανε. Με βίαζε και συνέχιζε να με χτυπάει. Κάποια στιγμή λιποθύμησα», ανέφερε η 33χρονη, σύμφωνα με το Mega, και συνέχισε: «Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ήμουν δεμένη στο κρεβάτι. Φώναζα για βοήθεια αλλά δεν με άκουγε κανείς. Έχανα αίμα και πονούσα σε διάφορα σημεία του σώματός μου».

«Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με είχε κλειδώσει. Με έπιασε πανικός. Πίστευα ότι θα πεθάνω αβοήθητη. Τον συνάντησα λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα. Τίποτα δεν με έκανε να πιστεύω αυτό που θα περνούσα. Όταν κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος που τον ακολούθησα ήμουν ήδη μέσα στο σπίτι» είπε η 33χρονη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκοτώθηκε 12χρονος σε σχολική εκδρομή: Έπεσε δέντρο στο κεφάλι του

Ελλάδα 28.09.2024
Ένας 12χρονος σκοτώθηκε, όταν έπεσε πάνω στο κεφάλι του ένα δέντρο, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, σε πάρκο

Αλεξανδρούπολη: «Το έχουν πειράξει το παιδί» ‑ Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 5χρονου για τον βιασμό

Ελλάδα 28.09.2024
Σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατέρα, το παιδί του είπε όσα συνέβησαν στο νηπιαγωγείο, δηλαδή ότι δυο 5χρονοι συμμαθητές του στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος τον κακοποίησαν

Παραλίγο τραγωδία στη Βάρκιζα: Ηλικιωμένη οδηγός εισέβαλε με το αυτοκίνητο σε παιδική χαρά

Ελλάδα 28.09.2024
Ευτυχώς από το απίστευτο ατύχημα στην παιδική χαρά της Βάρκιζας, δεν προέκυψε τραυματισμός

Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατo του Νασράλα – Πώς οι ισραηλινοί έφτασαν στα ίχνη του

Κόσμος 28.09.2024
Χρειάστηκε να ισοπεδώσουν επτά κτίρια στην περιοχή που κρυβόταν

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε γυρίζουμε τους δείκτες του ρολογιού

Ελλάδα 28.09.2024
Το μέτρο της αλλαγής της ώρας έχει ως βασικό πλεονέκτημα την εξοικονόμηση ενέργειας

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως σκότωσε τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

Κόσμος 28.09.2024
Νεκρός και ο διοικητής του νότιου μετώπου της οργάνωσης

Απίστευτο: H έρημος Σαχάρα πρασινίζει

Κόσμος 28.09.2024
Οι εικόνες από τον δορυφόρο MODIS της NASA αποκάλυψαν μέρος αυτού του πρασινίσματος

Κέρκυρα: Με παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας το ζευγάρι ‑ Αλληλομηνύσεις για ξυλοδαρμούς, εξύβριση

Ελλάδα 28.09.2024
Η τεταμένη σχέση των δύο συζύγων φαίνεται να ξεκίνησε πριν από περίπου 2 χρόνια και συχνά κατέληγαν στο αστυνομικό τμήμα

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Ηλιόπουλος

Ελλάδα 28.09.2024
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Ηλιόπουλος, στενός φίλος του Σπύρου Μπιμπίλα