E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλεία: Η κυνική ομολογία του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής – «Τη σκoτωσα με κατσαβίδι»

Δημοσίευση 10/6/2024 | 19:14

Ηλεία: Η κυνική ομολογία του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής – «Τη σκoτωσα με κατσαβίδι»

«Την πήγα στο χωράφι και τη σκότωσα με κατσαβίδι» με αυτά τα λόγια ο 37χρονος θείος της 11χρονης Βασιλικής, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, την κτηνωδiα που διέπραξε σε βάρος του κοριτσιού στην Ηλεία.

Ο δράστης (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το newsit.gr) αν και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, δε δίνει το κίνητρο που τον οδήγησε στη σφaγή της μικρής.

Οι αστυνομικοί, αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστώσουν αν το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σ ε ξ ο υ α λ ι κ ά, ενώ όπως λένε «πηγές» της ΕΛ.ΑΣ, δεν είναι σίγουρο ότι το όπλο του εγκλήματος είναι αυτό που έδωσε ο δράστης.

Πρόκειται για ένα άτομο, όπως το χαρακτηρίζουν «ψύχραιμο» και κυνικό ο οποίος έχει βαρύ παρελθόν. Το 2017 συνελήφθη για βιασμo ανηλίκου κάτω των 15 ετών και από το 2020, ενώ είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια για τον βιασμo 14χρονης ανήλικης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, εντούτοις μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, κυκλοφορούσε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στην Αστυνομία.

Ο άνθρωπος που το βράδυ της Κυριακής, άρπαξε, κατακρεούργησε και πέταξε στα χωράφια της Ηλείας την 11χρονη Βασιλική, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, άρπαξε με ένα μαύρο αυτοκίνητο το κοριτσάκι όπως εκτιμούν οι αρχές για να το βιάσει και όταν εκείνο αντιστάθηκε και φοβήθηκε ότι θα τον «καρφώσει» στους γονείς της, το έσφαξε και το πέταξε σε αγροτική περιοχή στη θέση Καταράχι.

Ο ιατρoδικαστής που μετέβη στο σημείο θα δώσει απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη, αν το παιδί έπεσε θύμα βιασμoύ και πώς ακριβώς στήθηκε το σκηνικό του θαvάτου.

Το ματωμένο χρονικό της Ηλείας

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής. Έντεκα λεπτά μετά τις 21:00, η μικρή Βασιλική, φεύγει από το σπίτι της στη Μυρτιά Ηλείας για να πάει στον παππού της.

Μια κάμερα, καταγράφει ένα μαύρο αυτοκίνητο που όπως αποδεικνύεται ανήκει στον θείο της να σταματάει με αναμμένα αλάρμ και το κοριτσάκι να επιβιβάζεται με τη θέλησή της.

Προφανώς, μπήκε στο όχημα γιατί αναγνώρισε τον θείο της που του είχε εμπιστοσύνη. Σε αυτό το σημείο ξεκινάει το θρίλερ.

Όπως όλα δείχνουν, ο 37χρονος, μετέφερε το παιδί σε αγροτική περιοχή και προσπάθησε να το βιάσει. Η μικρή αντιστάθηκε, πάλεψε και όταν όπως λένε οι πληροφορίες, ο 37χρονος κατάλαβε ότι θα μιλήσει και θα τον «δώσει» στους γονείς της, με ένα κατσαβίδι την κατακρεούργησε στο λαιμό.

Στη συνέχεια, παράτησε το άψυχο κορμάκι της μικρής και εξαφανίσθηκε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας με οδηγό το βίντεο κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις του, να τον προσαγάγουν και να τον κάνουν να ομολογήσει. Αυτός είναι που υπέδειξε το σημείο που παρέσυρε και δολοφόvησε τη μικρή χωρίς όμως να δίνει τους λόγους που το έκανε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επαναστατικό εμβόλιο κατά του AIDS υπόσχεται 100% αποτελεσματικότητα

Tech + Science Χτες
Όπως δήλωσε η εταιρεία, εντός των επόμενων δύο μηνών θα υποβάλει τον φάκελο με όλα τα αποτελέσματα της επαναστατικής έρευνας

Προολυμπιακό μπάσκετ: Οι ημιτελικοί και ο τελικός ‑ Πότε παίζει η Ελλάδα

Αθλητικά Νέα Χτες
Η εθνική Ελλάδος έχει προκριθεί ως 1η στον ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Αθλητικά Νέα Χτες
Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ

Αντώνης Ρέμος για φοροδιαφυγή: «Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος»

Ελλάδα Χτες
Τι απαντά στις κατηγορίες από την αρχή για το ξέπλυμα βρώμικοι χρήματος - Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των δικηγόρων του Αντώνη Ρέμου

Φανή Χαλκιά: «Μας προειδοποιούσαν ότι δεν θα ανοίξουμε» λέει για την έκρηξη στο beach bar του συζύγου της

Ελλάδα Χτες
«Ποιος θα προσπαθούσε να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση»

Δύο γνωστοί τραγουδιστές και μία παρουσιάστρια στο στόχαστρο των ελεγκτών για φοροδιαφυγή

Ελλάδα Χτες
Tονίζουν πως πρόκειται για πολύ ηχηρά πρόσωπα της ελληνικής showbiz και ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί με την ανακοίνωση των ονομάτων

Αλέξης Τσίπρας: Η Αριστερά πρέπει να μοιράζει δίκαια τον πλούτο και αυτό σημαίνει συγκρούσεις

Ελλάδα Χτες
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε στο συνέδριο Le Cercle des Economistes

Προκλητικό εξώφυλλο: Ο Economist απαξιώνει τον Μπάιντεν

Κόσμος Χτες
Βάζει στη θέση του ένα «πι» και τον καλεί να αποσυρθεί

Υψηλός κίνδυνος φωτιάς το Σάββατο (6/7) ‑ «Καμπανάκι» για οκτώ περιοχές

Ελλάδα Χτες
Δείτε τον χάρτη με τις περιοχές που θα είναι σε κίτρινο συναγερμό