E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κύθηρα: Θρίλερ με τη γυμνή σορό γυναίκας ‑ «Περίεργη υπόθεση»

Το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/6/2024 | 13:05

Κύθηρα: Θρίλερ με τη γυμνή σορό γυναίκας ‑ «Περίεργη υπόθεση»

Μια περίεργη υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό το πρωί της Πέμπτης 13/6, στα Κύθηρα, της σορού μιας γυναίκας. Η σορός βρέθηκε από διερχόμενο στον δρόμο προς Κακόπρινο, που ξεκινά απέναντι από τον χώρο στάθμευσης.

Η σορός ανήκει σε γυναίκα που ήταν περίπου 60 ετών και αρκετά γνωστή στο νησί, καθώς είχε με τον σύζυγό της κατάστημα με σουβενίρ. Βρέθηκε γυμνή και σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό και ένας αναπτήρας βρίσκονταν δίπλα της.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι η αυτοκτονία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν πιεσμένη τον τελευταίο καιρό λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων, που δεν σχετίζονται όμως με τον σύζυγό της.

Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία και όπως σημειώθηκε σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η υπόθεση είναι περίεργη, γιατί η γυναίκα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να λέει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Τα παιδιά της ανέφεραν ότι την έβλεπαν καλά το τελευταίο διάστημα, πως δεν είχε κόντρα με κάποιον και δεν μπορούν να φανταστούν κάποιον που να ήθελε να της κάνει κακό.

«Από την πρώτη στιγμή και από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός αυτής της γυναίκας, οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται κοντά στην εγκληματική ενέργεια. Έχει δει και κάποιες εικόνες ο ιατροδικαστής. Βέβαια, σήμερα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή της σορού. Όμως προς το παρόν έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Βέβαια, για να είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, άλλωστε και το οικείο περιβάλλον της δεν μας έχει δώσει πληροφορίες ότι κάποιος θα μπορούσε να της κάνει κακό για οποιονδήποτε λόγο», τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά δεν θα αποκλείσουμε εντελώς το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής», διευκρίνισε στη συνέχεια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελεύθερη με όρους η 43χρονη δικηγόρος μετά την απολογία της για παραβίαση προσωπικών δεδομένων γνωστού ποινικολόγου

Ελλάδα 02.07.2024
Σε βάρος της 43χρονης ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σήμερα.

Σέρρες: Αγνωστα βακτήρια εντοπίστηκαν σε σπήλαιο

Tech + Science 02.07.2024
Η παράξενη μεταλλική κρούστα

Προφυλακιστέος ο 38χρονος Ρουμάνος για τη φωτιά στη Ραφήνα

Ελλάδα 02.07.2024
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 22η τακτική ανακρίτρια ο 38χρονος αλλοδαπός ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη για τη φωτιά στη Ραφήνα

Έργα στη Μύκονο, την Πάρο και την Ίο αναλάμβανε το θύμα της επίθεσης στο Νέο Ψυχικό

Ελλάδα 02.07.2024
Ο 54χρονος ήταν τοπογράφος μηχανικός - Ηχητικό ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή της εκτέλεσης με 20 πυροβολισμούς

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος ήταν ο άντρας που σκοτώθηκε με 20 σφαίρες

Ελλάδα 02.07.2024
Ηχητικό ντοκουμέντο κατέγραψε τους 20 πυροβολισμούς με τους οποίους εκτέλεσαν τον άντρα

Αποκαλύψεις για τον 15χρονο που κατήγγειλε τον πατέρα του για ξυλοδαρμό: «Στέλνουν μηνύματα και του λένε μας έχει ρεζιλέψει»

Ελλάδα 02.07.2024
«Από την ηλικία των 10-11 ετών υπήρχαν τα προβλήματα, απλά όταν το παιδί εξέφρασε τη σeξουαλική του ταυτότητα» λέει ο δικηγόρος της μητέρας

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τις πανελλήνιες του Μπάμπη

Ελλάδα 02.07.2024
«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο»

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή των πυροβολισμών

Ελλάδα 02.07.2024
Αγρια δολοφονία εν μέση οδώ, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ψυχικό.