E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή που κρεμάστηκε στα Σπάτα

«Μίλησε» το ημερολόγιο του

Δημοσίευση 1/7/2024 | 13:28

Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή που κρεμάστηκε στα Σπάτα

Νέα τροπή παίρνει η πολύκροτη υπόθεση του θαvάτου του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα που βρέθηκε κρεμασμένος και δεμένος πισθάγκωνα στο δωμάτιό του τον Ιούλιο του 2022 στα Σπάτα.

Αν και από την Αστυνομία είχαν επιχειρήσει να κλείσουν τη δικογραφία ως… αυτοχειρία, νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στο παζλ, ανοίγοντας το κάδρο των ανθρώπων που μπορεί να γνωρίζουν περισσότερα σχετικά με τον θάvατο του νεαρού.

Με τη σκοτεινή υπόθεση ασχολήθηκε την περασμένη Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, όπου κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής έφτασε μια ιδιαίτερα σημαντική μαρτυρία, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα για πρόσωπα και καταστάσεις. Όσα είπε η μάρτυρας στη δημοσιογράφο, ζητώντας την προστασία της ταυτότητάς της, προκάλεσαν αναστάτωση και οδήγησαν τη μητέρα του άτυχου φοιτητή να αποκαλύψει δημόσια στον αέρα της εκπομπής για πρώτη φορά πως ήταν αποδέκτης μιας έντονα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον πρώην σύντροφό της.

Η ίδια υποστήριξε πως δε θέλησε να προσφύγει στις Αρχές, φοβούμενη την αντίδρασή του, καθώς ο πρώην σύντροφός της θα γινόταν άμεσα κοινωνός της καταγγελίας της λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς του. Μάλιστα, η μητέρα δεν απέκλεισε αποδέκτης τέτοιων κακοποιητικών συμπεριφορών να ήταν και ο γιος της. Στα βiαια επεισόδια που βίωνε απέδωσε η μητέρα το περιεχόμενο των έξι «σκοτεινών» ιχνογραφιών του γιου της όταν ήταν 6 ετών, που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του Νικόλα και παρουσίασε το «Τούνελ». Οι ιχνογραφίες εξετάστηκαν από ειδικούς αναλυτές που τις μελέτησαν, εντοπίζοντας άγχος, φόβο, αγωνία, ανασφάλεια και αποκλεισμό του παιδιού.

Οι ειδικοί πρότειναν να συμπεριληφθούν αυτά τα έξι σχέδια στη δικογραφία και να ερευνηθούν από τις Αρχές, καθώς ενδεχομένως αποτυπώνουν γεγονότα που έχουν σημασία στην υπόθεση του θαvάτου του Νικόλα. Ο πατέρας του άτυχου 19χρονου ζητά από τις εισαγγελικές Αρχές επείγουσα δικαστική έρευνα, με δεδομένο ότι θάvατος του παιδιού του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά πρώιμα από την Αστυνομία αυτοχειρία. Εκτός από τις ιχνογραφίες, ο πατέρας ζητά να εξεταστούν περαιτέρω οι χειρόγραφες σημειώσεις του γιου του, οι οποίες περιλαμβάνονται στην έκθεση της εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που βρίσκονται στη λίστα πειστηρίων. Σε αυτήν αναφέρεται ότι στις χειρόγραφες σημειώσεις του άτυχου φοιτητή έχει εντοπιστεί διαφορετική γραφή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λευτέρης Αυγενάκης: Διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία μετά τους τσαμπουκάδες στο αεροδρόμιο

Πολιτική 03.07.2024
Και με τη... βούλα εκτός Νέας Δημοκρατίας ο πέραν του δέοντως, οξύθυμος βουλευτής

Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ελλάδα 03.07.2024
Ο κρατούμενος κινείται στη vεκρή ζώνη εντός της φυλακής

Τέσσερις προσαγωγές για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Εξετάζεται αν προκλήθηκε από πτώση drone

Ελλάδα 03.07.2024
Η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα, στα Γλυκά Νερά, πολύ κοντά στην Αττική Οδό όπου βρίσκεται πυκνό δάσος, οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες σε πτώση drone

Έρχεται αυτό που φοβόμασταν: Σήμα κινδύνου για το νερό σε Αττική και νησιά

Ελλάδα 03.07.2024
Αυτό που φοβόταν όλοι οι Αθηναίοι είναι προ των πυλών

Φωτιά στο Κορωπί

Ελλάδα 03.07.2024
Η φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα και έχουν σπεύσει 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα

Συναγερμός για επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά

Ελλάδα 03.07.2024
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες δυνάμεις ενώ επιχειρούν και εναέρια μέσα

Αυγενάκης: Δεν παραδίδει την έδρα ‑ «Σεβαστή η απόφαση Μητσοτάκη για τη διαγραφή μου»

Πολιτική 03.07.2024
«Ήμουν και παραμένω βουλευτής στον νομό Ηρακλείου»

Κως: Συγκινητικό βίντεο ‑ Κάτοικοι χειροκροτούν τους δασοκομάντος μετά τη μάχη με τις φλόγες

Ελλάδα 03.07.2024
«Κανένας Πυροσβέστης δεν επιζητεί την αναγνώριση και την επιβράβευση, όταν αυτή όμως έρχεται αυθόρμητα από τον κόσμο, κάνει τον κάθε έναν από εμάς να ξεχνάει τις δυσκολίες»

Δίδυμη επιτυχία: Αδελφές από την Ιθάκη αρίστευσαν στις Πανελλήνιες με τον ίδιο βαθμό!

Ελλάδα 03.07.2024
«Δίδυμη» επιτυχία στις φετινές πανελλήνιες για τη Ζωή και την Πελαγία Πατρούμπα από την Ιθάκη, οι οποίες συγκέντρωσαν σχεδόν την ίδια βαθμολογία!