E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών για αυτή την εβδομάδα

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

1 - 9/7

Δημοσίευση 1/7/2024 | 16:07

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών για αυτή την εβδομάδα

Έχουν περάσει πολλά καλοκαίρια από τότε που το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ξεκίνησε την πορεία του και κάθε ένα από αυτά άφησε το σημάδι του στον χρόνο για όλους εμάς που αγαπάμε τη μουσική, αλλά και τις τέχνες ευρύτερα. Ένα ακόμη καλοκαίρι καταφθάνει στη φιλόξενη αυλή μας για να γίνουμε όλοι μαζί μια αγκαλιά τραγούδια που θα φέρουν έντονα συναισθήματα και θα δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα από την Ελλάδα, αλλά και τη διεθνή μουσική σκηνή θα πλαισιώσουν το φετινό μας πρόγραμμα για να μας θυμίσουν πως θέλει νότες και ψυχή για να γιορτάζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά! Κι εμείς θα γιορτάζουμε σχεδόν κάθε μέρα από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο μαζί σας.

Μουσικές για όλα τα γούστα, μουσικές για τους νεότερους, μουσικές για τους μεγαλύτερους, μουσικές για να ταξιδεύουμε, να εκφραζόμαστε, μα πάνω απ' όλα… για να σμίγουμε! Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2024.


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ | NOVEL 729
Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου ο Novel 729 θα παρουσιάσει τον καινούριο του δίσκο "ΒΙΩΜΑ" για πρώτη φορά ζωντανά στη Θεσσαλονίκη.
"Πείτε στον φόβο ήρθε η ώρα να τα πούμε".
Στη σκηνή μαζί του ο DJ Sativa και ο Sonic.
+ Special friends
Παραγωγή : Novelvox

ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ | ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ - Ακυρώθηκε
«Το πρώτο μου τριαντάφυλλο»
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης ανοίγει τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών στην αγαπημένη γενέτειρα πόλη του Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 2 Ιουλίου στο φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, στις 21.30. Με μια δυναμική ορχήστρα και μια μπάντα χάλκινων πνευστών ο Θοδωρής Βουτσικάκης θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια από ένα πλούσιο ρεπερτόριο αλλά και μια ανθολόγηση των νέων τραγουδιών του - ένα από αυτά και το πολυαναμενόμενο «το πρώτο μου τριαντάφυλλο», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσικές του Ara Dinkjian, καθώς και την πρόσφατη συνεργασία με τους Vaya Con Dios.
Οι εξαιρετικοί σολίστες που συνοδεύουν τον Θοδωρή Βουτσικάκη επί σκηνής είναι ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, το ούτι και το μαντολίνο, ο Θοδωρής Κουέλης στο μπάσο και ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν.
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης μας καλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στις 2 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών…γιατί είναι Όμορφη η Ζωή, τραγούδα το κι εσύ!

Ταυτότητα παράστασης:

Θοδωρής Βουτσικάκης – τραγούδι
Νεοκλής Νεοφυτίδης – πιάνο, ενορχηστρώσεις
Βαγγέλης Μαχαίρας – μπουζούκι, ούτι, μαντολίνο
Θοδωρής Κουέλης – μπάσο
Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν

Κουαρτέτο Χάλκινων Πνευστών:
Χάρης Ευαγγέλου – τρομπέτα
Δημήτρης Μπέικος – τρομπόνι
Laurent Clouet – σαξόφωνο
Χρήστος Τάσιος – νταούλι
Ηχοληψία: Παναγιώτης Τερζής
Σχεδιασμός & χειρισμός φωτισμών: Μαρία Βενετάκη

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ARTος & Θέαμα
Οργάνωση & Εκτέλεση παραγωγής: Αναστασία Ταμουρίδου


ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ | ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
Μαζί της ο Στέλιος Βαμβακάς
«ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΜΑ»

Με τραγούδια που αγαπάμε και μελωδίες που μας ταξιδεύουν, η Μελίνα Ασλανίδου μαζί με τον Στέλιο Βαμβακά ετοιμάζονται για τη δική τους μουσική βόλτα στην Ελλάδα, με τίτλο «Νερό και Χώμα».
Με τις χαρακτηριστικές φωνές τους και με καταβολές από τον Πόντο και τη Κρήτη, η Μελίνα Ασλανίδου κι ο Στέλιος Βαμβακάς, θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τις επιτυχίες τους καθώς και τραγούδια που αγαπάμε, μας ταξιδεύουν και μας κάνουν να ονειρευόμαστε.
Ευτυχώς, το καλοκαίρι δεν αργεί…
Παραγωγή και διοργάνωση: Galaxias Live Productions

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ | METALLICA TRIBUTE by SCREAM INC
Η καλύτερη Metallica Tribute Band έρχεται στην Ελλάδα!!!

Nothing Else Matters, The Unforgiven, Fade to Black, Enter Sandman, One, Master Of Puppets, Turn the Page

Ζήστε μια βραδιά με τα τραγούδια του καλύτερου ίσως συγκροτήματος Heavy Metal μουσικής στο κόσμο! Οι Metallica, το συγκρότημα με τα 8 βραβεία Γκράμι και πωλήσεις συνολικά 150 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα heavy metal συγκροτήματα στην ιστορία, ενώ γενικά κατατάσσεται έβδομο, με βάση τις πωλήσεις, στην αμερικανική μουσική βιομηχανία.

Οι μοναδικοί Scream Inc αποτελούν την καλύτερη Metallica Tribute Band. Δημιουργήθηκαν το 2002 και εδώ και 10 χρόνια παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show που αναπαριστά μια αυθεντική συναυλία των Metallica. Το πάθος, οι μοναδικές ερμηνείες και η δύναμη της μπάντας την έκαναν αμέσως διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Η παράσταση METALLICA by SCREAM INC έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Λονδίνο και από τότε ταξίδεψε σε πάνω από 30 χώρες ενώ το έχουν αποθεώσει πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές

Ζήστε μια βραδιά με τα τραγούδια των Metallica από την καλύτερη Tribute band αφιερωμένη στο σπουδαίο αμερικανικό συγκρότημα.

Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ECOPOLIS- Μανάφης Σάκης
ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ του CHRISTMAS THEATER

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ | Α NIGHT OF QUEEN with THE BOHEMIANS
Η καλύτερη Tribute Band των Queen έρχεται…
στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Όσα μας έκαναν να τους αγαπήσουμε, όσα μας δίδαξαν με τη στάση τους απέναντι στη δημιουργία της μουσικής, όσα άφησαν πίσω τους και μένουν ακόμη αναλλοίωτα. Σε όλα αυτά θα μας μυήσουν οι «The Bohemians» που φέρνουν τους «Queen» μέσα από το δικό τους καλλιτεχνικό βλέμμα στο φετινό Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.
“Another One Bites the Dust", “Bohemian Rhapsody”, “The Show Must Go On", “We Will Rock You", “I Want to Break Free”, “A Kind of Magic”, “Under Pressure”, “We Are the Champions” και “Radio Ga Ga" είναι μόνο μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες των θρυλικών Queen, που ζωντανεύουν επί σκηνής την Πέμπτη 4 Ιουλίου.
Οι “The Bohemians”, παρουσιάζουν ένα μοναδικό show με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος σε μια εντυπωσιακή συναυλία, που αναπαριστά με μοναδικό τρόπο τόσο τον frontman Freddie Mercury, όσο και τους Queen σαν μπάντα. Η εκπληκτική ομοιότητα των μελών της μπάντας με το μεγάλο συγκρότημα και οι μοναδικές ερμηνείες δημιουργούν μέσα από τα τραγούδια των θρύλων της ροκ μουσικής μια ανεπανάληπτη εμπειρία που μεταφέρει τον θεατή στην αυθεντική ατμόσφαιρα των Queen αποδεικνύοντας ότι είναι το πιο δυναμικό και συναρπαστικό Queen Tribute Band.
Μέσα από ένα εκρηκτικό live ξαναζούμε όλες τις επιτυχίες των Queen, παρέα με τον τραγουδιστή Rob Comber -που ενσαρκώνει τον Freddie Mercury αποτυπώνοντας τη σκηνική παρουσία και την προσωπικότητα του, αλλά και τον Christopher Gregory -που μοιάζει εκπληκτικά στον Brian May και παίζει την κιθάρα με μια φανταστική δεξιότητα όπως ακριβώς το είδωλο του. Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να παρασύρουν και να μαγνητίσουν το κοινό φτάνοντας ως το αποθεωτικό φινάλε, όπου όλοι μαζί τραγουδούν με μια φωνή το «We Will Rock You» και το «We Are the Champions». Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Ελάτε να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία των Queen σε μια βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, σε ένα μοναδικό live από την καλύτερη ευρωπαϊκή Queen Tribute Band αφιερωμένη στο κορυφαίο συγκρότημα, τους “The Bohemians”.
Ένα live που θα μας μείνει αξέχαστο!
Άλλωστε… The Show Must Go On!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ιουλία Καραπατάκη στο Θέατρο Δάσους

Μουσική 30.06.2024
ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ08/0715

Καλοκαιρινό Meet Market στο Ζάππειο

Cityλάιφ 29.06.2024
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟαπό 06/07 έως 07/07

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών για αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ 26.06.2024
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝαπό 24/06 έως 01/07

Γιάννης Σαββιδάκης – Είπα Να Ξεχάσω: Νέο κομμάτι γεμάτο συναίσθημα

Μουσική 26.06.2024
To νέο τραγούδι, « Είπα Να Ξεχάσω», σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Νικόλα Μπενόπουλου, με ερμηνευτή τον Γιάννη Σαββιδάκη κυκλοφορεί από το Όγδοο Music Group

Arakynthos Music Festival

Φεστιβάλ 25.06.2024
ΑΘΗΝΑαπό 12/07 έως 14/07

GAMEATHLON SUMMER 2024: Η Γιορτή του Gaming Επιστρέφει Δυναμικά!

Cityλάιφ 25.06.2024
ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟαπό 28/06 έως 30/06

Παπαρίζου, Στικούδη, Δεληβοριάς και άλλοι: Οι συναυλίες του Thessaloniki EuroPride 2024

Μουσική 25.06.2024
Και τώρα χορός! Οι συναυλίες του Thessaloniki EuroPride 2024 που θα μας ταρακουνήσουν!

Η Αλέκα Κανελλίδου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική 23.06.2024
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ25/0615