E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το τραγικό τέλος της οικογένειας που αποφάσισε να ζήσει μακριά από τον πολιτισμό

Τίποτα δεν πήγε όπως τα υπολόγισαν

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 3/7/2024 | 00:26

Το τραγικό τέλος της οικογένειας που αποφάσισε να ζήσει μακριά από τον πολιτισμό
Φωτογραφία από Vlad Bagacia

Μπορεί να φαίνονταν πολύ ενδιαφερον στα social media και πολλές φορές και εσείς οι ίδιοι να σκεφτήκατε να φύγετε από την πόλη και να ζήσετε απομονωμένοι, όμως να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

Η ζωή εκτός του πολιτισμού μπορεί να φαίνεται απλή και ελκυστική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η τραγική ιστορία της οικογένειας McCracken υπογραμμίζει τη σκληρή πραγματικότητα και τους κινδύνους ενός τέτοιου τρόπου ζωής.

Η Rebecca και η αδερφή της Christine Vance μαζί με τα παιδιά τους, προσπάθησαν να ζήσουν μακριά από όλους, στο βουνό, μακριά από τις ανέσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Δυστυχώς, η προσπάθειά τους κατέληξε σε τραγωδία, απεικονίζοντας τις προκλήσεις και τους κινδύνους που συνδέονται με τη ζωή στη φύση.

Σε μια συνέντευξη στις τοπικές ειδήσεις, η Jara είπε ότι η θετή αδερφή της ένιωθε ότι η πανδημία και η πολιτική έφεραν στο φως τα χειρότερα στην ανθρωπότητα.

Δεν ήταν συνωμοσιολόγοι, είπε η Jara, αλλά η Rebecca Vance «νόμιζε ότι με όλα αλλάζουν και όλα, ότι αυτός ο κόσμος θα τελειώσει. ... Ήθελαν να είναι μακριά από τους ανθρώπους και τις επιρροές του τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι ο ένας στον άλλον.

Έτσι αποφάσισε να πάρει τον γιο της και να ζήσει στη φύση.

Η οικογένεια βασίστηκε αποκλειστικά σε διαδικτυακή έρευνα και βίντεο στο YouTube για να προετοιμαστεί για τη νέα της ζωή, παρά το γεγονός ότι τα μέλη της οικογένειας προσπαθούσαν να τους σταματήσουν και τους επισήμαναν την έλλειψη εμπειρίας επιβίωσης.

Πιστεύοντας ότι η παρουσία της μπορεί να τους βοηθήσει να παραμείνουν ζωντανοί, η αδερφή της η Christine, αποφάσισε να ενωθεί με την αδερφή και τον ανιψιό της.

Η Jara προσφέρθηκε να αφήσει την οικογένεια να μείνει της στο ορεινό ακίνητο που είχε εκείνη και ο σύζυγός της, αλλά οι αδερφές επέμειναν ότι θα ήταν καλά και μόνες τους!

Η οικογένεια είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2022 έως ότου ένας πεζοπόρος, βγαίνοντας από το μονοπάτι του, έπεσε πάνω σε ένα σώμα έξω από μια σκηνή με φερμουάρ, με άλλα δύο μέσα.

Το τραγικό τέλος της οικογένειας υπογραμμίζει τη σημασία της κατανόησης του πλήρους εύρους του τι συνεπάγεται να ζεις εκτός πολιτισμού συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για ενδελεχή προετοιμασία, ανθεκτικότητα και επίγνωση των πιθανών κινδύνων. 

"Είναι αρκετά δύσκολο να περάσεις τον χειμώνα σε μεγάλο υψόμετρο σε μια άνετη καμπίνα με μεγάλο σωρό ξύλων, ηλεκτρισμό, προμήθειες και ένα φορτηγό. Αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι δεν είχαν ιδέα τι αντιμετώπιζαν" είπε αστυνομικός. 

Οι ερευνητές βρήκαν άδεια δοχεία τροφίμων στη σκηνή τους, «αλλά δεν υπήρχε σχεδόν κανένα πραγματικό φαγητό στη σκηνή ή στη γύρω περιοχή». Ακόμα κι αν ήθελαν να κυνηγήσουν για να βρουν την τροφή τους δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα, δεν μπορεί απλώς κάποιος να πάρει ένα όπλο και να πάει να σκοτώσει ένα ελάφι κι έπειτα να το φάει. Είναι ενδιαφέρον ότι δε βρέθηκαν πυροβόλα όπλα ή άλλα όπλα στο κάμπινγκ, επομένως η οικογένεια προφανώς πίστευε πως οι προμήθειες που είχε ήταν αρκετές για να επιβιώσουν.

Η ιστορία τους χρησιμεύει ως μια προειδοποιητική ιστορία σχετικά με τη ρομαντική απεικόνιση της ζωής εκτός δικτύου σε πλατφόρμες όπως το Instagram, όπου οι πολυπλοκότητες και οι κίνδυνοι συχνά παραβλέπονται και νομίζεις πως όλα είναι εύκολα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η φαρμακεύτρια»: Η 19χρονη που δολοφόνησε την οικογένειά της με προτροπή του παππού της

Stories 05.07.2024
Μια ιστορία που τάραξε την Ελλάδα τη δεκατία του `50

Πείραμα Κέντλερ: Η τερατώδης πρακτική που εφαρμοζόταν σε παιδιά για 30 χρόνια

Νέα Εποχή 05.07.2024
Όταν οι γερμανικές αρχές έδιναν παιδιά σε παιδόφιλους για να τα μεγαλώσουν

Πόσο κράτησε το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα της ιστορίας

Νέα Εποχή 05.07.2024
Κι όμως, υπάρχει κάτι χειρότερο από τα πρωινά στην Κηφισίας!

Ήταν πράγματι ο Αλμπερτ Αϊνστάιν κακός μαθητής;

Stories 05.07.2024
Μην το χρησιμοποιείται ως επιχείρημα

Ο άνθρωπος που έχασε 125 κιλά σε ένα χρόνο και μπήκε στα Ρεκόρ Γκίνες

Πρόσωπα Χτες
Έκανε αυστηρή νηστεία για 382 Ημέρες

Γιατί τελικά τα καπάκια πρέπει πλέον να είναι κολλημένα στα πλαστικά μπουκάλια;

Περιβάλλον Χτες
Ο κανονισμός της ΕΕ που ισχύει από 3/7

5 πράγματα που ξέρουμε λάθος για την Αρχαία Αίγυπτο

Ιστορικά Χτες
Νομίζεις πως τα ξέρεις ολα;