E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε με θέλανε από την ΕΡΤ για να παρουσιάσω την Eurovision»

Αποκαλύψεις για τους λόγους που αποχώρησε

Δημοσίευση 8/7/2024 | 11:14

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε με θέλανε από την ΕΡΤ για να παρουσιάσω την Eurovision»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για την Eurovision και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ως σχολιαστές στο φετινό διαγωνισμό. Παράλληλα αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision και τις διαφωνίες του με την ΕΡΤ.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που γράφει ωραία σχόλια για μένα. Δεν έφυγα γιατί βαριόμουνα. Έφυγα γιατί όταν κατάλαβα ότι από την ΕΡΤ δε με θέλανε κάποιοι άνθρωποι. Και το συστήνω στον οποιονδήποτε, όταν αισθανθείτε ότι είστε σε ένα περιβάλλον που δεν είστε καλοδεχούμενοι και υπάρχει μια τοξικότητα γύρω από εσάς, φύγετε. Από το '21 φαινόταν και το '22 εκδηλώθηκε περισσότερο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο λόγος που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision ο Γιώργος Καπουτζίδης

Στη συνέχεια έδωσε λεπτομέρειες για τις διαφωνίες του με τη δημόσια τηλεόραση. «Διαφωνούσα με τον τρόπο που γίνεται η Eurovision στην ΕΡΤ. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να είναι μια πλατφόρμα ανάδειξης νέων ταλέντων, να γίνονται εθνικοί τελικοί, να το δει η ΕΡΤ λίγο πιο σοβαρά, που μπορεί να φέρει και 3-4 τελικές βραδιές, να κάνει μια συνεργασία με τα ιδιωτικά κανάλια ούτως ώστε αυτό να είναι μία ομαδική προσπάθεια και να μην υπάρχει βρισίδι», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Kαι συμπλήρωσε: «Πρότεινα κατά καιρούς διάφορα κόνσεπτ που μπορούσαν να γίνουν. Υπήρχαν, όμως, κάποιοι άνθρωποι ερτ-ικοί και εξω-ερτικοί που ήθελαν να έχουν απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας επιλογής οπότε ήμουν μία φωνή που δεν την πολυθέλανε».

«Ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα ότι δε θα το κάνω, γιατί έδωσα τις Σέρρες στον ΑΝΤ1 και όχι στην ΕΡΤ. Μέχρι που άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη. Όταν κατάλαβα ότι γινόταν όλο αυτό είπα: “Για ποιον λόγο να παρατάω το σπίτι μου και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που, την τελευταία εβδομάδα στο Τορίνο που ήμουν χωρίς χέρι και πόδι, υπήρχαν κάποιοι που δε με χαιρέτησαν καν”», ανέφερε εν συνεχεία ο δημιουργός.

«Δε μου είπαν ούτε ένα “ευχαριστώ” όταν τελείωσε η συνεργασία. Ήταν άσχημη συμπεριφορά, όχι από όλη την ΕΡΤ αλλά από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτή η συμπεριφορά οδήγησε και τη Μαρία Κοζάκου να φύγει, ενώ θα μπορούσε να καθοδηγήσει τα δύο παιδιά να κάνουν τη δουλειά καλύτερα. Δεν της ζητήθηκε ποτέ, αλλά άφησαν τον Ζερόμ και τον Θανάση έτσι», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ: Η σχεδιάστρια πόζαρε με μαυρισμένο μάτι και εξήγησε τι συνέβη

Social 26.02.2025
Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ανησύχησε τους θαυμαστές της, με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Καθηλώνει η Μαίρη Βιδάλη στην πρώτη της συνέντευξη: «Ο γιος μου ήταν καταδικασμένος, τον έκλαψα δυο φορές»

Tabloid 26.02.2025
Τη Μαίρη Βιδάλη φιλοξένησε η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό του Buongiorno του Μεγάλου Καναλιού

Αθηνά Οικονομάκου: Τι απάντησε στο εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου

Tabloid 26.02.2025
«Εγώ δεν κουράζομαι δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν απαντάω ποτέ τίποτα» επισήμανε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι φοβάται για το σύντροφό της

Tabloid 26.02.2025
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της από ρεπόρτερ πρωινών εκπομπών

Φιλ Κόλινς: «Είμαι πολύ άρρωστος»

Tabloid 26.02.2025
Ο Φιλ Κόλινς αποχώρησε από τη διεθνή μουσική σκηνή μετά από 50 χρόνια καριέρας

Το Σόι Σου: Επιστρέφει τελικά η σειρά με νέα επεισόδια; ‑ Η απάντηση του Μελέτη Ηλία

TV Buzz 26.02.2025
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις

Αντώνης Κανάκης: «Ο πατέρας μου το εγκεφαλικό το έπαθε μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας ειδήσεις»

TV Buzz 26.02.2025
Η συγκινητική αναφορά του παρουσιαστή στον αέρα του ΑΝΤ1.

Εμφανίζονται σπάνια μαζί: Παντρεύτηκαν με το που γνωρίστηκαν και είναι ακόμα μαζί

Celebrity Stories 26.02.2025
Η τρυφερή σχέση της Zoe Saldana με τον σύζυγό της