E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε ποιες χώρες του κόσμου η είσοδος στα γήπεδα γίνεται με ψηφιακό εισιτήριο

Με ψηφιακό εισιτήριο η είσοδος στα γήπεδα από σήμερα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 24/7/2024 | 10:07

Σε ποιες χώρες του κόσμου η είσοδος στα γήπεδα γίνεται με ψηφιακό εισιτήριο
Φωτογραφία από Yusuf Eser

Συστήματα ψηφιακής έκδοσης εισιτηρίων έχουν εφαρμοστεί σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο για την απλούστευση της διαδικασίας παρακολούθησης εκδηλώσεων στα γήπεδα.

Αυτά τα συστήματα ενισχύουν την ασφάλεια, μειώνουν τον κίνδυνο πλαστών εισιτηρίων και βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία των θαυμαστών. Ακολουθούν ορισμένες χώρες που έχουν υιοθετήσει την έκδοση ψηφιακών εισιτηρίων για γήπεδα:

Ηνωμένες Πολιτείες: Τα μεγάλα αθλητικά πρωταθλήματα όπως το NFL, το NBA, το MLB και το MLS χρησιμοποιούν εκτενώς την έκδοση ψηφιακών εισιτηρίων. Οι θαυμαστές μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να διαχειριστούν τα εισιτήριά τους μέσω εφαρμογών για κινητά και διαδικτυακών πλατφορμών. Αυτή η τάση επιταχύνθηκε από την πανδημία COVID-19 για να ελαχιστοποιηθεί η σωματική επαφή και να βελτιωθεί η ασφάλεια.

Φωτογραφία από Markus Spiske

Γερμανία: Για εκδηλώσεις όπως η Bundesliga και το επερχόμενο UEFA EURO 2024, η Γερμανία έχει υιοθετήσει ευρέως την ψηφιακή έκδοση εισιτηρίων. Οι οπαδοί χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητά για να αγοράσουν και να εμφανίσουν τα εισιτήριά τους, τα οποία σαρώνονται στις εισόδους του σταδίου​ (UEFA.com)​ (UEFA.com)​.

Ηνωμένο Βασίλειο: Η Premier League και άλλα μεγάλα αθλητικά πρωταθλήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εφαρμόσει την έκδοση ψηφιακών εισιτηρίων. Ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ χρησιμοποιούν εφαρμογές για κινητές συσκευές για την πώληση και διαχείριση εισιτηρίων, παρέχοντας ένα ασφαλές και αποτελεσματικό σύστημα για τους φιλάθλους.

Γαλλία: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού 2024 θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά ψηφιακά εισιτήρια για όλες τις διοργανώσεις, σε ευθυγράμμιση με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις για την ενίσχυση της εμπειρίας και της ασφάλειας των θεατών (Ολυμπιακοί του Παρισιού 2024).

Αυστραλία: Η έκδοση ψηφιακών εισιτηρίων είναι διαδεδομένη στα αυστραλιανά αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων όπως το Australian Open και οι αγώνες AFL. Αυτά τα συστήματα παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία για την αγορά και τη χρήση εισιτηρίων μέσω εφαρμογών για κινητά.

Φωτογραφία από Pixabay

Ιαπωνία: Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, η έκδοση ψηφιακών εισιτηρίων χρησιμοποιήθηκε εκτενώς για τη διαχείριση των συμμετοχών και τη διασφάλιση της ασφάλειας. Αυτό το σύστημα είναι επίσης σε ισχύ για άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στη χώρα.

Βραζιλία: Τα μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της Serie A της Βραζιλίας και των διεθνών αγώνων που διεξάγονται στη Βραζιλία, χρησιμοποιούν ψηφιακό εισιτήριο. Αυτό το σύστημα βοηθά στη διαχείριση μεγάλου πλήθους και στη μείωση του κινδύνου απάτης στα εισιτήρια.

Ισπανία: Οι αγώνες La Liga και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Ισπανία έχουν υιοθετήσει την ψηφιακή έκδοση εισιτηρίων. Οι θαυμαστές μπορούν να αγοράσουν και να διαχειριστούν τα εισιτήριά τους μέσω επίσημων εφαρμογών και διαδικτυακών πλατφορμών.

Ιταλία: Η Serie A και άλλα σημαντικά αθλητικά γεγονότα στην Ιταλία χρησιμοποιούν συστήματα ψηφιακών εισιτηρίων για να διευκολύνουν την καλύτερη εμπειρία των φιλάθλων και να ενισχύσουν την ασφάλεια.

Καναδάς: Το NHL και άλλα αθλητικά πρωταθλήματα στον Καναδά χρησιμοποιούν ψηφιακά εισιτήρια, επιτρέποντας στους θαυμαστές να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν εισιτήρια μέσω εφαρμογών για κινητά, εξασφαλίζοντας άνεση και μειώνοντας τη σωματική επαφή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η νέα θεωρία του Χάρβαρντ για το πως ξεκίνησε η ζωή

Νέα Εποχή 08.09.2024
Τι μπορεί να σημαίνει η νέα θεωρία

Yπάρχουν ακόμα video club στην Ελλάδα; Κι όμως ναι


ΡΕΠΟΡΤΑΖ Stories 08.09.2024
Υπάρχουν ακόμα θαρραλέοι που κρατούν ανοιχτά τα μαγαζιά τους; Yπάρχουν ακόμα ρομαντικοί που προτιμούν τα DVD από τον ψηφιακό κόσμο;

Γιατί το να δουλεύεις στη Disney δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο νομίζουμε

Stories 08.09.2024
Αρκετές ενώσεις εργαζομένων έχουν διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες και τις αμοιβές, ζητώντας αυξήσεις και καλύτερες συνθήκες εργασίας

Πότε δημιουργήθηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο

Νέα Εποχή 08.09.2024
Σίγουρα δεν το ξέρετε

Τα φθηνά και απάνθρωπα νεκροταφεία πλοίων του Μπαγκλαντές

Stories 08.09.2024
Η ανθρώπινη εκμετάλλευση για φθηνά εργατικά χέρια δεν λέει να σταματήσει

10 φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές της ιστορίας

Ιστορικά 08.09.2024
Φωτογραφίες που ενέπνευσαν και συνεχίζουν να εμπνέουν

Ήξερες ότι στην έρημο «φυτρώνουν» τριαντάφυλλα;

Περιβάλλον 08.09.2024
Τα «τριαντάφυλλα της ερήμου» είναι ένα πανέμορφο φυσικό φαινόμενο

Σουηδία: H ιστορία της βασίλισσας των σκουπιδιών που δικάζεται στη μεγαλύτερη υπόθεση περιβαλλοντικού εγκλήματος

Περιβάλλον 08.09.2024
Ήταν διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας διαχείρισης απορριμμάτων

Οι ευρωπαϊκές χώρες με τα χειρότερα εκπαιδευτικά συστήματα

Νέα Εποχή Χτες
Η ποιότητα των εκπαιδευτικών συστημάτων στην Ευρώπη ποικίλλει σημαντικά ανάμεσα στις διάφορες χώρες, με μερικές από αυτές να αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις.

Μια βιβλιοθήκη μέσα στο δάσος, σε υψόμετρο 1300 μέτρων

Ταξίδια Χτες
Η Biblioteca del Lupo δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλιοπωλείο