E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

5 διάσημοι ηθοποιοί που είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις μαζί τους

Και δεν είναι μόνο αυτοί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/9/2024 | 00:26

5 διάσημοι ηθοποιοί που είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις μαζί τους
@Photo Collage

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι το να είσαι διάσημος ηθοποιός είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο, αλλά όπως κάθε δουλειά, συνοδεύεται από μια ορισμένη πίεση και άγχος, Και αφού είναι εξίσου άνθρωπος με όλους, κάθε ηθοποιός ανταποκρίνεται σε αυτό το άγχος διαφορετικά.

 Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα στο κινηματογραφικό πλατό, μερικά θετικά, υποστηρικτικά λόγια για τους υπόλοιπους ηθοποιούς του καστ και το συνεργείο από τον σταρ της ταινίας μπορούν να βοηθήσουν πολύ στο να διατηρηθεί η παραγωγή σε καλό δρόμο. Αντίθετα, μια μεγάλη έκρηξη θυμού από μια prima donna από το πάνω ράφι, μπορεί να έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Δεν είναι μυστικό ότι με μερικούς από τους πιο αγαπημένους μας σταρ μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να συνεργαστεί κάποιος, αλλά υπάρχουν μερικοί ηθοποιοί που πήγαν τα πράγματα πολύ μακριά στα γυρίσματα και που η συνεργασία μαζί τους οδήγησε σε δράμα, συγκρούσεις, ακόμη και βία. Παρακάτω θα δείτε 5 ηθοποιούς που έγιναν απόλυτος τρόμος για τους συμπρωταγωνιστές τους.

Mel Gibson

Ο Mel Gibson είναι από τους πιο αμφιλεγόμενους ηθοποιούς της λίστας. Ενώ ορισμένοι ηθοποιοί και παραγωγοί ισχυρίστηκαν, ανώνυμα, ότι ο Gibson είχε εξαιρετική εργασιακή ηθική, ήταν ευχάριστο να συνεργαστείς μαζί του και ήταν καλός με όλους στο πλατό, μπορεί μόνο να βγει το συμπέρασμα ότι κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν ήταν γκέι ή Εβραίος. Εξάλλου, με βάση την καλά αναφερόμενη συμπεριφορά του Gibson στο παρελθόν, η ίδια η παρουσία του θα έκανε το περιβάλλον εργασίας τους κάθε άλλο παρά ευχάριστο.

Για χρόνια, ο Gibson ήταν δυστυχώς επιρρεπής σε τέτοια περιστατικά απαίσιας συμπεριφοράς που θα είχαν τορπιλίσει την καριέρα σχεδόν οποιουδήποτε άλλου. Η πιο διάσημη σύλληψή του ήταν το 2006, κατά την οποία εκσφενδόνισε κάθε αντισημιτική λέξη που βρήκε σε αστυνομικό, αλλά ο Gibson έχει επίσης κατηγορηθεί για χρήση τέτοιας γλώσσας από μια πλειάδα διασημοτήτων, όπως η Winona Ryder και ο σεναριογράφος Joe Eszterhas.

Η πρώην σύντροφος του Gibson, Oksana Grigorieva, τον κατηγόρησε ότι χρησιμοποιεί τακτικά ρατσιστικούς και ομοφοβικούς ισχυρισμούς, ένας ισχυρισμός που ενισχύθηκε από τη δημοσιοποίηση ενός φρικτού φωνητικού μηνύματος που της έστειλε, ενώ μάλιστα έχει ανακατευτεί και με θέματα, όπως η άρνηση του Ολοκαυτώματος. Ωστόσο, παρ' όλα αυτά, ο Gibson έχει πρωταγωνιστήσει σε σχεδόν δώδεκα ταινίες από τότε που γλίτωσε τη φυλακή το 2010.

Russell Crowe

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Russell Crowe έχει τη φήμη μιας παράξενης ιδιοσυγκρασίας. Έχει εμπλακεί σε καβγάδες δημόσια περισσότερες από μία φορές, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη επειδή ούρλιαξε σε παραγωγό μετά την αποδοχή ενός βραβείου για το «A Beautiful Mind» του 2001, και ακόμα κατηγορήθηκε από την ράπερ Azealia Banks ότι της επιτέθηκε σε ένα πάρτι σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς. Προφανώς, η κακή συμπεριφορά του Crowe μπορεί να φτάσει και στο κινηματογραφικό πλατό, όπως αποδεικνύεται από τη συμπεριφορά του στα γυρίσματα του βραβευμένου με Όσκαρ «The Gladiator», ίσως του πιο γνωστού ρόλου του.

Ο Crowe φέρεται να ήταν ιδιαίτερα θερμοκέφαλος όταν δούλευε στο «The Gladiator», με ένα μέλος του συνεργείου να λέει στο Premiere Magazine: «Δεν θα ήθελα να κάνω άλλη ταινία μαζί του». Ο σεναριογράφος William Nicholson μίλησε με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες, εξηγώντας ότι το σενάριο του δεν ταίριαζε καλά με τον Crowe. Παρακινούμενος από τον σκηνοθέτη Ridley Scott για να ερμηνεύσει έναν διάλογο του Nicholson, ο Crowe είπε στον Nicholson τα εξής: «Οι ατάκες σου είναι σκουπίδια, αλλά είμαι ο καλύτερος ηθοποιός στον κόσμο και μπορώ να κάνω ακόμα και τα σκουπίδια να ακούγονται καλά».

Τρομερά αλαζονική συμπεριφορά; Ίσως, αλλά η συμπεριφορά του σίγουρα δεν έφτιαξε όταν του απονεμήθηκε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου το 2001 για την ερμηνεία του στην ταινία «The Gladiator».

Julia Roberts

Η Julia Roberts μπορεί να ήταν η αγαπημένη της Αμερικής τη δεκαετία του '90, αλλά για τουλάχιστον μερικούς από τους συμπρωταγωνιστές της, η αίσθηση του κοινού δεν ήταν και τόσο αληθινή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: ο Nick Nolte, με τον οποίο η Roberts συμπρωταγωνίστησε στη ρομαντική κομεντί του 1994 με τον κατάλληλο τίτλο «I Love Trouble».

Η ταινία απέτυχε στο box office, χάρη στις βάναυσες κριτικές που σημείωσαν την ευδιάκριτη έλλειψη χημείας μεταξύ των πρωταγωνιστών της. Και οι κριτικοί είχαν έναν καλό λόγο να πουν κάτι τέτοιο αφού όντως οι δυο ηθοποιοί δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον. Ένα πλήθος ανώνυμων μελών του συνεργείου ανέφερε ότι όταν η Roberts είχε εκρήξεις θυμού, μάλωνε με τον Nolte, ο οποίος κατά καιρούς φαινόταν να την ανταγωνίζεται σκόπιμα. Σε μια συνέντευξη στους New York Times, η Roberts είπε για τον Nolte ότι θα μπορούσε να είναι «γοητευτικός και συμπαθητικός, αλλά και εντελώς αηδιαστικός».

Από την πλευρά της, η Roberts αναγνώρισε τη φήμη που έχει σε μια συνέντευξη για τη βρετανική Vogue το 2024. «Νομίζω ότι μιλάω πολύ καθαρά», είπε. «Υπάρχουν πολλές προσωπικότητες στον κόσμο που δεν το αποδέχονται εύκολα και μπορεί να φανεί πολύ σκληρό… Ποτέ δεν προσπαθώ να είμαι αγενής».

Wesley Snipes

Υπάρχουν μερικές ανείπωτες αλήθειες για τον Wesley Snipes. Η πιο πρόσφατή ήταν ότι έγινε, κατά κάποιον τρόπο, ο μακροβιότερος ηθοποιός του Marvel Cinematic Universe, παίζοντας ξανά τον ρόλο του Blade (τον οποίο ξεκίνησε το 1998) στο «Deadpool and Wolverine» του 2024. Είναι καλό για εμάς που έφερε πίσω τον Daywalker για έναν ακόμη γύρο, αφού η τελευταία του εμφάνιση στο «Blade: Trinity» του 2004, δεν είχε τρομερή αποδοχή. Σε μια συνομιλία με το AV Club, ο κωμικός Patton Oswalt, ο οποίος έπαιξε έναν μικρό ρόλο στην ταινία, περιέγραψε πώς όλοι στο πλατό προσπαθούσαν απλώς να κάνουν την εμπειρία διασκεδαστική . Όλοι εκτός από τον Snipes, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να την κάνει εφιάλτη.

Ο Oswalt μοιράστηκε ότι η διαμάχη του Snipes με τον σκηνοθέτη της ταινίας, David S. Goyer, έφτασε στα άκρα. Για αρχή, ο σταρ αρνήθηκε να βγει από το καμαρίνι του («κάπνιζε χόρτο όλη μέρα», είπε ο Oswalt) εκτός αν επρόκειτο για σύντομα κοντινά πλάνα, αφήνοντας τον σωσία του να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Ο Snipes κατηγόρησε επίσης τον Goyer ότι ήταν ρατσιστής, και τελικά σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί του απευθείας αφήνοντας σημειώσεις Post-It, και τελικά (υποτίθεται) ότι νευρίασε και προσπάθησε να στραγγαλίσει τον Goyer. Μιλώντας με το Hollywood Reporter το 2021, ο Goyer ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τιο περιστατικό. «Ο Snipes ήταν φίλος. Δεν είμαστε πια φίλοι», είπε ο σκηνοθέτης. «Δεν νομίζω ότι κάποιος που συμμετείχε σε εκείνη την ταινία είχε καλή εμπειρία... Ήταν μια πολύ βασανισμένη παραγωγή».

Gwyneth Paltrow

Χάρη κυρίως στην εξαιρετικά ακριβή και συχνά παράξενη σειρά προϊόντων προσωπικής περιποίησης Goop, η Gwyneth Paltrow έχει αποκτήσει λίγο τη φήμη ότι είναι σνομπ και απρόσιτη. Αυτή η φήμη ενισχύεται από τις εμπειρίες μερικών συμπρωταγωνιστών της στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, στο οποίο έπαιξε την βοηθό του Tony Stark, Pepper Potts, που αργότερα έγινε σύντροφός του.

Ο Tom Holland, πρωταγωνιστής της ταινίας «Spider-Man: Homecoming» του 2017, ισχυρίστηκε ότι η Paltrow απλώς ξέχασε ότι εμφανίστηκε σε αυτήν την ταινία. Όμως, γίνεται και χειρότερο: ο Holland αφηγήθηκε μια ιστορία για το πώς η Paltrow του ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία με εκείνη και τον Robert Downey Jr. στα γυρίσματα του «Avengers: Endgame», δημοσιεύοντας αργότερα τη φωτογραφία στο Instagram με λεζάντα που αναφέρεται στον Holland ως «αυτός ο άλλος τύπος στη φωτογραφία».

Το ότι ξεχνάει εύκολα δεν ήταν προφανώς ένα μεμονωμένο γεγονός. Ο Sebastian Stan, ο οποίος υποδύεται τον Bucky Barnes στο MCU από το 2011, δημοσίευσε μια φωτογραφία του παρέα με την Paltrow και άλλους στο Instagram το 2019. Στη λεζάντα έγραψε: «Χαίρομαι που θα ξανασυστηθώ στην Paltrow για την τρίτη φορά, αν και είμαστε στην ίδια ταινία...».

Πηγή Φωτογραφιών: wikipedia.org

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 άλυτα μυστήρια της αρχαίας Ελλάδας

Ιστορικά 16.09.2024
Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν ακόμα να τα λύσουν

Περίεργα φυσικά φαινόμενα που βρίσκεις μόνο στην Ελλάδα

Περιβάλλον 16.09.2024
Διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας θεωρούνται μέρη μυστηρίου και έχουν τους δικούς τους θρύλους που προσελκύουν ερευνητές και περίεργους τουρίστες

Explainer: Γιατί η Ευρώπη είναι σε κοινωνική αναταραχή

Νέα Εποχή 16.09.2024
«Θα γίνουμε μια κοινωνία που ουσιαστικά συρρικνώνεται»

Η έννοια της παραδοσιακής οικογένειας αλλάζει: Τι να περιμένουμε

Stories 16.09.2024
Tα παιδιά που γεννιούνται τώρα θα συναντήσουν τους περισσότερους από τους προπάππους τους, αλλά δεν θα έχουν πολλά αδέρφια ή ξαδέρφια και περισσότερες γυναίκες θα πεθάνουν μόνες

Η χώρα που απαγορεύει τις υιοθεσίες από ξένους

Νέα Εποχή Χτες
Δεν θα σας αφήσουμε να υιοθετήσετε τα παιδιά μας

Πάρκα, ποδήλατα, πράσινο: Πώς το Παρίσι έγινε το ιδανικό μέρος για να αφήσεις στην άκρη το αμάξι σου

Περιβάλλον Χτες
Oι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους σε μεγάλο βαθμό

10 ρητά αρχαίων Ελλήνων που παραμένουν διαχρονικά

Stories Χτες
Έχει μεγάλη σημασία να τα γνωρίζουμε και να τα κατανοούμε

Ποια είναι μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο;

Stories Χτες
Ο πληθυσμός της ξεπερνά τα 37 εκατομμύρια

3 παράξενες θεωρίες για τον τρόπο που πέθανε ο Bruce Lee

Ιστορικά Προχτές
Έφυγε νωρίς και ο θάνατός του παραμένει ένα αίνιγμα για πολλούς