E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διάσημη τηλεπερσόνα έκλεισε σε ίδρυμα τον 12χρονο γιο της

Τον έδενε χειροπόδαρα και τον άφηνε για μέρες στο υπόγειο

Δημοσίευση 11/9/2024 | 20:08

Διάσημη τηλεπερσόνα έκλεισε σε ίδρυμα τον 12χρονο γιο της

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη προχώρησε ο γιος μιας διάσημης τηλεπερσόνας, την οποία κατηγορεί για κακοποίηση, υποστηρίζοντας ότι τον έκλεισε σε ίδρυμα σε ηλικία 12 ετών, ώστε να μην αποκαλύψει όσα βίωνε.

Ο Collin Gosselin είναι ένα από τα οκτώ παιδιά της Kate Gosselin και του Jon Gosselin, που έγιναν διάσημοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, γιατί έκαναν ριάλιτι την καθημερινότητα τους και κυρίως την ανατροφή των «εξάδιδυμων και δίδυμων παιδιών τους». Η εκπομπή προβάλλονταν το διάστημα 2007-2017 και καθιέρωσε ως μιντιακή προσωπικότητα την Kate, ενώ ο Jon χώρισε μαζί της και αποτραβήχτηκε από τη δημοσιότητα.

Ο 20χρονος γιος της μίλησε αποκλειστικά στην The Sun και υποστήριξε ότι η κακοποίηση ξεκίνησε μετά το διαζύγιο των γονιών του, αλλά αποφάσισε να το γνωστοποιήσει τώρα, επειδή η μητέρα του «προσπαθεί να τον εκδικηθεί που δεν συμμορφώνεται στις υποδείξεις της».

Με βάση όσα ανέφερε, η Kate που κάποτε εργαζόταν ως νοσοκόμα, έπαθε εμμονή με τη δόξα και τα χρήματα από τη στιγμή που έγινε διάσημη. Όταν χώρισε λοιπόν, ξεσπούσε πάνω στα παιδιά της, γιατί ανησυχούσε ότι «δεν θα πουλούσε η προσωπική της ζωή» στο γυαλί.

«Με έδενε χειροπόδαρα με tie wrap και με άφηνε για μέρες στο υπόγειο, σε ένα χώρο που έφτιαξε αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό. Με παρακολουθούσε από μια κάμερα», είπε ο Collin και συνέχισε: «Δεν είχα κανέναν στη ζωή μου τότε. Δεν είχα τα αδέλφια μου, δεν είχα δασκάλους στο σχολείο, δεν είχα φίλους. Δεν μου επιτρεπόταν να επισκέπτομαι τον πατέρα μου. Δεν είχα κανέναν να πάω, ούτε έναν άνθρωπο να μιλήσω. Μάλιστα, με απειλούσε ότι δεν θα με πίστευε κανείς, αν άνοιγα το στόμα μου».

Συνεχίζοντας την αφήγηση, ανέφερε ότι ξεκίνησε να αντιδρά έντονα στην κακοποίηση και η μητέρα του φοβούμενη μήπως αποκαλυφθούν όλα, τον έκλεισε για 22 μήνες σε ίδρυμα για άτομα με ψυχικές ασθένειες.

Πώς σώθηκε – «Η εκδίκηση»

Ο Collin Gosselin μετά από αυτό το γεγονός προσπάθησε να βρει βοήθεια, αλλά κανένας ενήλικας δεν τον πίστευε, θεωρώντας πως η ιστορία ήταν από το μυαλό του. Μια μέρα λοιπόν, πήρε ένα κραγιόν και έγραψε γράμμα στον πατέρα του.

«Συγγνώμη, για αυτά που θα διαβάσεις, δεν είμαι τρελός, ούτε προσπαθώ να σε εξαπατήσω», είπε ο 20χρονος διαβάζοντας το γράμμα που είχε γράψει και πρόσθεσε: «Ήμουν παιδί και προειδοποιούσα τον πατέρα μου, ότι δεν θέλω να τον εξαπατήσω. Η μητέρα μου με έφτασε σε τέτοιο σημείο, που φοβόμουν να μιλήσω μήπως και δεν γίνω πιστευτός». Ο πατέρας του έλαβε το γράμμα και παρά την επιμέλεια που είχε χάσει, μπόρεσε να πάρει τον γιο του μαζί του.

Έκτοτε, τα πράγματα φαινόταν να έφτιαξαν, μέχρι που ο 20χρονος κατετάγη στους πεζοναύτες. Τότε, η μητέρα του δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με ψυχικές διαγνώσεις του γιου της, υποστηρίζοντας πως ήταν ακατάλληλος να υπηρετήσει στον στρατό, με αποτέλεσμα να αποταχτεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com, Αμερικανοί αξιωματούχοι μίλησαν ανώνυμα και υποστήριξαν ότι «δεν διαγνώστηκε ψυχικά άρρωστος». Ωστόσο, «ο στρατός δεν ήθελε να ρισκάρει, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδί διάσημης περσόνας».

Πλέον, είναι άγνωστο αν η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, αλλά παιδιά της Kate Gosselin κατά καιρούς την έχουν επικρίνει για τη συμπεριφορά της, χωρίς να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά τονίζοντας ότι θα προτιμούσαν να μεγάλωναν με τον πατέρα τους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μονακό λάνσαρε τη νέα της φανέλα με… Καλάθη

Αθλητικά Νέα 17.09.2024
Η Μονακό έβγαλε ένα βίντεο για να παρουσιάσει τις νέες της φανέλες, έχοντας σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Νικ Καλάθη.

Συγγενείς εξαφανισμένου παιδιού θα κάνουν τεστ DNA για τον «άνθρωπο χωρίς ταυτότητα»

Ελλάδα 17.09.2024
«Με ένα απλό τεστ θα το επιβεβαιώσουμε κι αυτό να σιγουρευτούμε ότι όντως πραγματικά είμαι ή δεν είμαι αυτός. Τόσο απλά».

Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους

Ελλάδα 17.09.2024
Η φωτιά έχει ξεσπάσει εντός των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου

Ο Κασσελάκης απαντά μέσω πηγών στη Νοτοπούλου για το bullying: «Να προσφύγει στη δικαιοσύνη»

Πολιτική 17.09.2024
Πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη σημειώνουν πως η Κατερίνα Νοτοπούλου «οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη».

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Αλέξης Παπαδημητρίου, ο άνθρωπος πίσω από τεράστιες επιτυχίες

Πολιτισμός 17.09.2024
Το τελευταίο «αντίο» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Αλλάζει πολιτική η Amazon: Πίσω στα γραφεία σας

Κόσμος 17.09.2024
Τέλος η εξ αποστάσεως εργασία

Champions League: Επανάσταση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από τους παίκτες

Αθλητικά Νέα 17.09.2024
«Μια απεργία είναι κοντά»

Έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Συναγερμός στις Αρχές

Ελλάδα 17.09.2024
Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Τζούντο: Αποκλεισμός στον Σέρβο αθλητή που νίκησε ο Τσελίδης επειδή έκανε τον σταυρό του

Αθλητικά Νέα 17.09.2024
Ποινή αποκλεισμού 5 μηνών επέβαλλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία στον Νεμάνια Μαζντόφ, τον αθλητή που νίκησε ο Θοδωρής Τσελίδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς πριν το ματς έκανε τον σταυρό του.

Εξωφρενικό παρκάρισμα στον Πειραιά: Lamborghini πάνω σε πεζοδρόμιο και οδηγό τυφλών

Ελλάδα 17.09.2024
Την οργή των κατοίκων του Πειραιά προκάλεσε με το παρκάρισμά της, μία Lamborghini σήμερα το πρωί