E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όταν ο Hugh Jackman μαχαίρωσε μια γυναίκα κασκαντέρ

Ως Wolverine φυσικά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/9/2024 | 00:09

Όταν ο Hugh Jackman μαχαίρωσε μια γυναίκα κασκαντέρ
@20th Century Fox

Έχοντας εμφανιστεί για πρώτη φορά στο X-Men του 2000, ο Jackman παίζει τον Wolverine για σχεδόν 25 χρόνια. Εξίσου εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι ο Jackman είναι ο μόνος ηθοποιός που υποδύθηκε τον θρυλικό χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη. Είναι δύσκολο, σε αυτό το σημείο, να φανταστεί κανείς κάποιον άλλο στο ρόλο.

Συνολικά, έχει υποδυθεί τον χαρακτήρα σε δέκα ταινίες, συμπεριλαμβανομένων επτά ταινιών X-Men και τριών ανεξάρτητων ταινιών, των Wolverine: The Wolverine του 2013, Logan του 2017 και Deadpool & Wolverine του 2024.

Μιλώντας στη βρετανική Vogue, ο Jackman πήρε μέρος σε μια συνέντευξη ρωτώντας τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή τους στο πλατό. Ο Jackman, γελώντας, λέει: «Μαχαίρωσα την κασκαντέρ με ένα από τα νύχια μου».

Ομολογουμένως, τα νύχια είναι από τα πιο τρομερά όπλα στην παράδοση των κόμικς. Φτιαγμένα από αδαμάντιο, τα αστραφτερά, αναδιπλούμενα νύχια του Wolverine κάνουν εύκολη την κοπή και το κόψιμο σε οτιδήποτε. Αλλά πολλά από αυτά που βλέπουν οι θεατές ταινιών (ιδιαίτερα στις πιο πρόσφατες ταινίες) γίνονται από προικισμένες ομάδες VFX.

Αυτό δεν συνέβαινε στο X-Men πριν. «Στην πρώτη κιόλας ταινία, είχαμε αληθινά μεταλλικά νύχια και η κοπέλα που έπαιζε την Mystique, η Rebecca Romijn, η κασκαντέρ της και εγώ κάναμε μια σειρά σκηνών στο Άγαλμα της Ελευθερίας», είπε ο Jackman. Συνέχισε να περιγράφει πώς η σκηνή πήγε στραβά, εξηγώντας ότι η κασκαντέρ έχασε ένα σημαντικό βήμα στη χορογραφία, που είχε ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί στο χέρι.

«Τώρα για να είμαστε δίκαιοι», λέει ο Jackman «Δεν έφταιγα εγώ. Αλλά ανεξάρτητα από αυτό, ένα από τα νύχια μπήκε κατευθείαν στο μπράτσο της».

Σύμφωνα με τον Jackman, η πληγή ήταν σημαντική με το «αίμα να χύνεται» και ο ηθοποιός πατραδέχθηκε ότι τρομοκρατήθηκε από το περιστατικό. Αλλά, προς έκπληξή του, η κασκαντέρ απλώς σήκωσε το χέρι της και φώναξε: «Με μαχαίρωσε ο Wolverine!». Αυτή είναι η δύναμη του σινεμά...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η λατρεμένη σειρά μυστηρίου που οι πρωταγωνιστές «σκοτώνονταν» στα γυρίσματα

TV Σειρές 18.09.2024
Το δίδυμο που έκανε επιτυχία, αλλά στα γυρίσματα δε μιλούσαν μεταξύ τους

Emmys 2024: Shōgun, Baby Reindeer και The Bear κυριάρχησαν

TV Σειρές Προχτές
Το Shogun πήρε το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς με 18 βραβεία συνολικά, τα περισσότερα βραβεία που έχει λάβει ποτέ σειρά σε μία χρονιά

5 γλυκές φθινοπωρινές ταινίες για να δεις μεσημέρι Κυριακής

Σινεμά 15.09.2024
Χαλάρωση στον καναπέ με όμορφες ταινίες

Darth Vader: Πως ο James Earl Jones έγινε η φωνή του ήρωα του Star Wars

Σινεμά 15.09.2024
Δεν ήταν ο πρώτος υποψήφιος

Όταν η Vogue Πολωνίας κυκλοφόρησε με εξώφυλλο υπέρ του δικαιώματος της έκτρωσης

Paper 15.09.2024
Λαμπρή κίνηση από το γνωστό περιοδικό μόδας

The Perfect Couple: Η σειρά που όλοι είναι ύποπτοι

TV Σειρές 13.09.2024
Στη νέα σειρά του Netflix θα αλλάζεις γνώμη σε κάθε επεισόδιο