E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζένιφερ Λόπεζ ‑ Μπεν Αφλεκ: Για πρώτη φορά μαζί μετά το διαζύγιο

Ο Μπεν Αφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βγήκαν έξω μαζί με τα παιδιά τους για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο

Δημοσίευση 15/9/2024 | 10:18

Τζένιφερ Λόπεζ ‑ Μπεν Αφλεκ: Για πρώτη φορά μαζί μετά το διαζύγιο

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ βγήκαν μαζί με τα παιδιά τους εν μέσω του διαζυγίου τους. Το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, το πρώην ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στο Beverly Hills Hotel του Λος Άντζελες. Ήταν η πρώτη φορά που επανενώθηκαν δημόσια δίπλα στα παιδιά τους από τότε που η ποπ σταρ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό στις 20 Αυγούστου.

Στις φωτογραφίες της εξόδου που κοινοποιήθηκαν από τον ιστότοπο DeuxMoi, εμφανίζονται να στέκονται έξω από το ξενοδοχείο και μετά να περπατούν μαζί. Ο ηθοποιός φορούσε τζιν και μπλε πουκάμισο με σκούρα γυαλιά ηλίου, ενώ η Λόπεζ φορούσε ένα μαύρο μακρυμάνικο τοπ, ασορτί μαύρο τζιν και ανοιχτόχρωμα γυαλιά ηλίου.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε επίσης μαζί μέσα σε ένα μαύρο SUV, με τον Άφλεκ πίσω από το τιμόνι και την ηθοποιό στη θέση του συνοδηγού. Η κοινή έξοδος της Λόπεζ και του Άφλεκ έρχεται σχεδόν ένα μήνα αφότου η τραγουδίστρια του «Can’t Get Enough» υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Άφλεκ μετά από περισσότερα από δύο χρόνια γάμου. Στην κατάθεσή της, ανέφερε ως ημερομηνία του χωρισμού τους την 26η Απριλίου 2024.

«Προσπάθησε πολύ σκληρά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και είναι διαλυμένη», είπε πηγή στο PEOPLE για τη Λόπεζ τη στιγμή της κατάθεσης. «Τα παιδιά είναι κορυφαία προτεραιότητα, όπως ήταν πάντα».

Την περασμένη εβδομάδα, η Λόπεζ παρακολούθησε την πρεμιέρα της νέας ταινίας της και του Άφλεκ με τίτλο Unstoppable, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Φόρεσε ένα εκθαμβωτικό ασημί φόρεμα Tamara Ralph μέχρι το πάτωμα για την εκδήλωση και εθεάθη να συνομιλεί με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη παραγωγής του πρώην συζύγου της, Ματ Ντέιμον για περισσότερα από 20 λεπτά στο afterparty της πρεμιέρας.

«Η Τζεν και ο Ματ άρχισαν να μιλάνε και είχαν μια μακρά, βαθιά συζήτηση», είπε στο PEOPLE μυημένος, προσθέτοντας ότι οι δυο τους γελούσαν ενίοτε όμως μιλούσαν πιο σοβαρά. Κρατήθηκαν επίσης χέρι - χέρι καθώς κουβέντιαζαν για αρκετά λεπτά.

Η Λόπεζ πρωταγωνιστεί στην αθλητική βιογραφική ταινία για τον παλαιστή Άντονι Ρόμπλες και οι Άφλεκ και Ντέιμον, 53 ετών, παρήγαγαν την ταινία υπό την εταιρεία παραγωγής τους Artists Equity.

Ο Άφλεκ δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας και αντ' αυτού φωτογραφήθηκε να βγαίνει με δύο από τα παιδιά του - τον Σάμιουελ και τη Σεραφίνα - στο Λος Άντζελες την ίδια μέρα. Μετά το ταξίδι της JLo στο Τορόντο, πηγή είπε στο PEOPLE ότι η σταρ του «Marry Me» δεν ασχολείται με την υπερβολική προσοχή στην προσωπική της ζωή και βρίσκει αργά τις ισορροπίες της.

«Το φεστιβάλ κινηματογράφου την ανύψωσε πραγματικά», εξήγησε η πηγή. «Ήταν ενθουσιασμένη που επικεντρώθηκε ξανά στη δουλειά». Μια ξεχωριστή πηγή είπε στο PEOPLE ότι η Λόπεζ «φαίνεται πολύ πιο χαρούμενη από ό,τι πριν από μερικές εβδομάδες», προσθέτοντας ότι «συνεχίζει να ψάχνει για ένα νέο σπίτι για εκείνη και τα παιδιά της»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Σκουλός: «Στερήθηκα τα παιδάκια μου, μου στοίχισε πάρα πολύ»

Tabloid 18.09.2024
«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής είμαστε εδώ και το παλεύουμε» ... εξηγεί, επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός

Ναταλία Λιονάκη: Το τραγικό συμβάν που την οδήγησε στο μοναστήρι και η σχέση της με γνωστό ηθοποιό

Tabloid 18.09.2024
Η πανέμορφη ηθοποιός εγκατέλειψε την κοσμική ζωή και από το 2009 είναι μοναχή

Απόστολος Λύτρας: «Αηδίες ότι έριξα 30 μπουνιές στην πρώην σύζυγό μου»

Tabloid 18.09.2024
«Αυτό είναι προς χάρη εντυπωσιασμού, για να μην πω τι άλλο...»

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή ο Μάνος Πίντζης: «Αν είσαι χοντρός, κάνε κάτι να αδυνατίσεις»

Tabloid 18.09.2024
Το σχόλιο του ηθοποιού για τον Μάρκο Σεφερλή και την σάτιρα στην σημερινή εποχή

Η Ελέτσι τα μαρτύρησε για Λιάγκα ‑ Αντωνά: «Δεν συγκατοικούν; Εγώ άλλα έμαθα»

Tabloid 18.09.2024
«Και οι δύο είναι ανανεωμένοι», λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δανάη Παππά: Σε οικονομικό «πόλεμο» με τον Λάμπρο Λάζαρη μετά τον χωρισμό

Tabloid 18.09.2024
Στις δικαστικές αίθουσες, φαίνεται, πως θα λύσουν τις διαφορές τους η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης

Τσακωμός Μπιμπίλα‑Φασουλή στην κηδεία του Ντίνου Καρύδη

Tabloid 18.09.2024
Σπύρος Μπιμπίλας: «Δέχτηκα προσωπική επίθεση από συνάδελφό μου στην κηδεία του Ντίνου Καρύδη»

Μητέρα Τσιτσιπά: «Στο σχολείο υπήρχαν παιδιά που έδερναν τον Στέφανο»

Tabloid 18.09.2024
Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα παιδικά χρόνια του γιου της, τονίζοντας ότι στο σχολείο υπήρχαν παιδιά που τον έδερναν.