E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mariah Carey: Η πολυτελής ζωή και ένα... δάνειο εκατομμυρίων

Σε οικονομική κρίση με ένα στεγαστικό δάνειο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 18/9/2024 | 01:12

Mariah Carey: Η πολυτελής ζωή και ένα... δάνειο εκατομμυρίων
collage

Το ρετιρέ της Mariah Carey στο Μανχάταν μπορεί να είναι όμορφο, αλλά τα οικονομικά της κανονικά δεν θα της επέτρεπαν αυτή τη στιγμή, τόσο ακριβά γούστα.

Φαίνεται ότι ο τρόπος ζωής της τραγουδίστριας απαιτεί κάτι περισσότερο από τα δικαιώματα των εορτών από το "All I Want For Christmas Is You".

Η 55χρονη θρύλος της μουσικής φέρεται να θέλει πάντα τα καλύτερα πράγματα, ξοδευοντας ένα συγκλονιστικό 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα σε επώνυμα ρούχα, δώρα και υπερβολικά έξοδα.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, παρά την εκτιμώμενη καθαρή αξία της που αγγίζει τα 350 εκατομμύρια δολάρια.

Ένας από τους κύριους λόγους αυτής της πίεσης είναι τα σημαντικά χρέη από στεγαστικά δάνεια, συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου δανείου ύψους 18,6 εκατομμυρίων δολαρίων για το ρετιρέ της στο Μανχάταν.

Η Carey αγόρασε το ακίνητο για 9 εκατομμύρια δολάρια, αλλά στη συνέχεια πήρε πρόσθετα δάνεια, αυξάνοντας το χρέος της. Επίσης, πούλησε την έπαυλή της στην Ατλάντα με μεγάλη ζημία το 2023, γεγονός που ενίσχυσε τις ανησυχίες για τα οικονομικά της.

Το πολυδάπανο lifestyle της, που περιλαμβάνει μεγάλες δαπάνες σε πολυτελή είδη όπως ρούχα επώνυμων σχεδιαστών και περιποίηση κατοικίδιων, έχει προκαλέσει εικασίες ότι στηρίζεται σε προκαταβολές και δάνεια για να διατηρήσει αυτόν τον τρόπο ζωής.

Επίσης, τα εισοδήματά της φαίνεται να είναι εποχικά, με μεγάλο μέρος τους να παράγεται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, κυρίως από δικαιώματα για το τραγούδι «All I Want for Christmas Is You», καθώς και από περιοδείες και εμπορεύματα σχετικά με την εορταστική περίοδο.

Συνοπτικά, ενώ η ίδια διαθέτει αξιόλογα περιουσιακά στοιχεία, οι υψηλές δαπάνες της και η εξάρτηση από εποχικά έσοδα έχουν δημιουργήσει οικονομική πίεση, περιλαμβανομένου και του χρέους από στεγαστικά δάνεια που δεν έχει εξοφλήσει πλήρως​. 

Η ντίβα έχει στοιβάξει... στεγαστικά δάνεια συνολικού ύψους 18,6 εκατομμυρίων δολαρίων στο κομψό της σπίτι- τα περισσότερα από τα οποία εξαργυρώθηκαν σε δάνεια. Γνωστοί της πάντως λένε στην Daily Mail ότι ο χωρισμός της από τον δισεκατομμυριούχο James Parker το 2016 δεν ήταν μόνο λόγω των προσωπικών τους διαφορών, αλλά είχε να κάνει πολύ με την «εμμονή της με τα χρήματα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τηλεθέαση: Σάρωσε η Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη

Media 19.09.2024
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση

Μαρία Σολωμού: Με ξεφτίλισαν τα μεσημεριανά επειδή βγήκα και είπα ότι είχα 3 συντρόφους

Tabloid 19.09.2024
Αυτό είναι η αντρίλα της μεσημεριανής ζώνης, πρόσθεσε η ηθοποιός

Απόστολος Γκλέτσος: «Στα δύσκολα θα δω και youρorn»

Tabloid 19.09.2024
«Είμαστε λίγο πριν τα 60, όποτε υπάρχει λίγη τεστοστερόνη ακόμα»

Η κόντρα της Cameron Diaz με την Kate Hudson για τα μάτια ενός άντρα

Celebrity Stories 19.09.2024
Όταν οι δυο διάσημες ξανθιές είχαν διαμάχη για έναν έρωτα

Ο ηθοποιός που όταν έφυγε η αρραβωνιαστικιά του για δουλειά, αυτός παντρεύτηκε μια άλλη

Celebrity Stories 19.09.2024
Ένα πασίγνωστο ζευγάρι των 00ς και το «ερωτικό τρίγωνο» από πίσω

Δημήτρης Σκουλός: «Στερήθηκα τα παιδάκια μου, μου στοίχισε πάρα πολύ»

Tabloid Χτες
«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής είμαστε εδώ και το παλεύουμε» ... εξηγεί, επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός