Που θα πάει η τεράστια περιουσία του Γουόρεν Μπάφετ μετά τον θάνατό του
Αλλαξε και πάλι γνώμη
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 18/9/2024 | 01:12

Πρόκειται για εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο των επιχειρήσεων και των επενδύσεων. Ο Γουόρεν Μπάφετ αποκάλυψε τι θα γίνει η περιουσία δισεκατομμυρίων που διαθέτει μετά τον θάνατό του.
Στα 93 του χρόνια, ο Μπάφετ, Πρόεδρος της Berkshire Hathaway, δήλωσε στην εφημερίδα, Wall Street Journal, ότι άλλαξε ξανά τη διαθήκη του και πλέον αποφάσισε να μην συνεχιστούν οι δωρεές στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς μετά το θάνατό του.
Η καινούργια του απόφαση είναι η δημιουργία ενός ταμείου που θα επιβλέπουν τα τρία του παιδιά.
«Το ίδρυμα Γκέιτς δε θα λάβει δωρεές από τα χρήματά μου μετά το θάνατό μου», είπε στη Wall Street Journal ο δισεκατομμυριούχους επενδυτής.
Πεπεισμένος πλέον ότι τα παιδιά του πρεσβεύουν αρχές που εγκρίνει, πήρε την απόφαση να αφήσει ένα τεράστιο καταπίστευμα που διαχειρίζονται αποκλειστικά αυτά.
«Αισθάνομαι πάρα πολλά καλά με τις αξίες των παιδιών μου και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για το πώς θα συνεχίσουν», είπε χαρακτηριστικά.
Η προηγούμενη απόφασή του ήταν πάει το 99% της περιουσίας του στο ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς.
Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για αλλαγή της απόφασης εξαιτίας των αποκαλύψεων για τον Μπιλ Γκέιτς και τις περιπέτειες με εργαζόμενες στην εταιρεία του.
Αξίζει να σημειωθούμε ότι ο Γουόρεν Μπάφετ τα τελευταία 20 χρόνια έχει κάνει δωρεές αξίας 43 δις δολαρίων.
10 χρόνια από τoν θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Το bullying, οι βασανισμοί και το τραγικό τέλος του 20χρονου φοιτητή
Έτσι ξεκίνησε η μουσική ‑ Πότε χρονολογείται η πρώτη μελωδία στον κόσμο
Τα πρώτα κολάρα σκύλων με καρφιά φτιάχτηκαν στην αρχαία Ελλάδα
Η άγνωστη δράση του «συνδικάτου του εγκλήματος» στα 90ς
AI: Γιατί τείνουμε να είμαστε πιο ευγενικοί όταν ζητάμε βοήθεια από ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης;
Πώς ένας έφηβος αποκάλυψε μυστικό 80 ετών από το θλιβερό παρελθόν της οικογένειάς του
Πώς πίστευαν τα παιδιά της δεκαετίας του 60 πως θα είναι σήμερα ο κόσμος
Το κορίτσι της σελίδας 3, προειδοποιεί τις κοπέλες που έχουν OnlyFans
10 αποφθέγματα του Τσαρλς Μπουκόφσκι που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι τη ζωή
Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα: Η σκληρή αλήθεια για τα τροχαία ατυχήματα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Focus On Χτες