E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ραδιόφωνα της Αθήνας: Όλες οι αλλαγές στα πρωινά

Τι θα ακούμε στα ερτζιανά αυτή τη σεζόν

Δημοσίευση 18/9/2024 | 01:12

Ραδιόφωνα της Αθήνας: Όλες οι αλλαγές στα πρωινά
Unsplash

Οι τελευταίες αλλαγές στα ραδιόφωνα της πόλης, όσον αφορά τα πρωινά σόου, υποδηλώνουν μια νέα εποχή για τους ακροατές, με ανανεωμένα πρόσωπα και φρέσκιες, καινοτόμες ιδέες.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα όσα αλλάζουν αυτή τη στιγμή στα πρωινά ραδιόφωνα της Αθήνας, με την έναρξη της νέας ραδιοφωνικής σεζόν ...

Όσον αφορά τον Real FM 97.8, o Νίκο Στραβελάκης αναλαμβάνει το πολύ πρωινό μαγκαζίνο.Το 8 με 10 το κάνει πλέον το δίδυμο Γιώργου Χουδαλάκη και Μπάμπη Παπαδημητρίου, ενώ η Κάτια Μακρή πάει στις 11 δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στον My radio 104.6, το «Mappes Show» των Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιωάννας Λαϊου και Βασίλη Βλάχου μεγαλώνει σε διάρκεια κατά μια ώρα και να ξεκινά από τις 6, ενώ τα ινία αναλαμβάνει αμέσως μετά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στην πρωινή ζώνη του Red 96.3 προστέθηκε φέτος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αναλαμβάνοντας το 10 - 12, ενώ ο σταθμός αξιοποιεί πλέον και τα Σαββατοκύριακα με τα best of της εβδομάδας από το πρωινό σόου των Χαριζάνη, Κόρδα και Βράτσου.

Στη συχνότητα του Ρυθμού 9.49 στην πρωινή ζώνη, αναλαμβάνουν τώρα οι Βασίλης Φορτούνης και Χρυσηίδα Γκαγκούτη που ήταν στο απογευματινό, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Φελίσια Τσαλαπάτη και Κώστα Μαλιάτση (καθώς και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, ο οποίος αποχώρησε νωρίτερα).

Από τις 7 έως τις 10 το πρωί θα εκπέμπει η νέα πρωινή τριάδα του Kiss 92.9, που αποτελείται από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη. Στη συνέχεια, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, τη σκυτάλη θα αναλαμβάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στον Nostos 100.6 η εκπομπή της Κατερίνας Καφεντζή μετακινείται από τη βραδινή ζώνη 9-10 και θα μεταδίδεται πλέον το πρωί από τις 11 έως τις 12. Έτσι, η ώρα του Αντώνη Βαβαγιάννη, που μέχρι τώρα ήταν 11-12, αρχίζει πλέον μια ώρα αργότερα, δηλαδή από τις 12 μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Με μερικές αλλαγές, ο Easy 97.2 μπαίνει στον ανταγωνισμό της νέας σεζόν. Η πιο σημαντική αλλαγή αφορά την πρωινή ζώνη, όπου η Μαργαρίτα Λοϊζου αντικαθιστά τη Δέσποινα Κρητικού, που είχε την εκπομπή τα τελευταία χρόνια. Έτσι, η Μαργαρίτα Λοϊζου αναλαμβάνει το πρωινό πρόγραμμα 10-2 τις καθημερινές.

Ο Talk Radio 98.9 προσθέτει στις καθημερινές εκπομπές την Αθηναΐδα Νέγκα, που αναλαμβάνει με τον διευθυντή του σταθμού, Τάκη Χατζή, το 9 με 11 πρωινό.

Ο Music 89.2  φέρνει την Αλεξάνδρα Μόττα, «μεταγραφή» από το πρωινό του Λάμψη 92.3, και αναλαμβάνει το πρωινό 10-1.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τηλεθέαση: Σάρωσε η Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη

Media 19.09.2024
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση

Μαρία Σολωμού: Με ξεφτίλισαν τα μεσημεριανά επειδή βγήκα και είπα ότι είχα 3 συντρόφους

Tabloid 19.09.2024
Αυτό είναι η αντρίλα της μεσημεριανής ζώνης, πρόσθεσε η ηθοποιός

Απόστολος Γκλέτσος: «Στα δύσκολα θα δω και youρorn»

Tabloid 19.09.2024
«Είμαστε λίγο πριν τα 60, όποτε υπάρχει λίγη τεστοστερόνη ακόμα»

Η κόντρα της Cameron Diaz με την Kate Hudson για τα μάτια ενός άντρα

Celebrity Stories 19.09.2024
Όταν οι δυο διάσημες ξανθιές είχαν διαμάχη για έναν έρωτα

Ο ηθοποιός που όταν έφυγε η αρραβωνιαστικιά του για δουλειά, αυτός παντρεύτηκε μια άλλη

Celebrity Stories 19.09.2024
Ένα πασίγνωστο ζευγάρι των 00ς και το «ερωτικό τρίγωνο» από πίσω

Δημήτρης Σκουλός: «Στερήθηκα τα παιδάκια μου, μου στοίχισε πάρα πολύ»

Tabloid Χτες
«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής είμαστε εδώ και το παλεύουμε» ... εξηγεί, επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός