E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο «αρχιτέκτονας» του lockdown στη Νέα Υόρκη συμμετείχε σε όpγια κατά τη διάρκεια της πανδημίας

«Ήθελα να εκτονώνομαι»

Δημοσίευση 20/9/2024 | 18:57

Ο «αρχιτέκτονας» του lockdown στη Νέα Υόρκη συμμετείχε σε όpγια κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Δάσκαλε που δίδασκες… Ο «αρχιτέκτονας» του lockdown της Νέας Υόρκης την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, παραδέχτηκε ότι παραβίαζε τους κανόνες για να συμμετάσχει σε σeξουαλικά πάρτι με ναρκωτικά.

Ο πρώην «τσάρος» του κορονοϊού στη Νέα Υόρκη, Δρ. Jay Varma «πιάστηκε» από κρυφή κάμερα να μιλάει για το πώς έκανε χρήση ναρκωτικών και πήγαινε σε υπόγεια ρέιβ πάρτι, που δεν ήταν «φιλικά προς το Covid», στο ζενίθ της πανδημίας, τις χρονιές 2020 και 2021.

Ο ίδιος, περιέγραψε επίσης λεπτομερώς πως συμμετείχε κρυφά σε «αποκλίνουσες σeξουαλικές» συγκεντρώσεις- όπως τις χαρακτήρισε-, πως διοργάνωνε σeξουαλικά πάρτι στο σπίτι του και πως νοίκιαζε δωμάτια σε ξενοδοχεία μαζί με φίλους του όπου «γδύνονταν» και έπαιρναν «molly» – το MDMA ή η έκσταση στην αργκό.

Η κρυφή κάμερα ανήκε στην Mug Club Undercover, μια ερευνητική οργάνωση που διευθύνει ο δεξιός σχολιαστής Steven Crowder.

Ο Δρ. Jay Varma ήταν από τους υψηλόβαθμους συμβούλους για τον κορονοϊό, του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Εμφανιζόταν καθημερινά σε δημόσιες συζητήσεις και δήλωνε ένθερμος υποστηρικτής των περιορισμών, όπως το κλείσιμο των σχολείων.

Ο Βάρμα όχι μόνο δεν τήρησε τις οδηγίες που είχε δώσει στους κατοίκους της πόλης, αλλά έβγαινε από το σπίτι χωρίς να υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Διασκέδαζε μάλιστα μέχρι πρωίας κάνοντας χρήση ουσιών και συμμετέχοντας σε σeξουαλικά όpγια.

«Έπρεπε να το κάνω κάπως ύπουλα [τα σeξ πάρτι…]», είπε σε μια γυναίκα εκτός κάμερας, που φυσικά ήταν δημοσιογράφος του Mug Club.

Και συνέχισε: «Έκανα όλα αυτά τα αποκλίνοντα, σeξουαλικά πράγματα ενώ έβαινα στην τηλεόραση… και οι άνθρωποι λένε “δεν φοβάσαι; Δεν ντρέπεσαι;” Και εγώ έλεγα, όχι, στην πραγματικότητα… Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να κάνω αυτή τη δουλειά, ήταν να έχω βρω κάποιον τρόπο να εκτονώνομαι κάθε τόσο», ομολόγησε.

Σε δήλωσή του στη DailyMail, ο Varma είπε: «Δυστυχώς, στοχοποιήθηκα από έναν πράκτορα μιας ακροδεξιάς οργάνωσης που είναι αποφασισμένη να δυσφημίσει τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας και να καταλύσει το σύστημα δημόσιας υγείας στην Αμερική.

Το άτομο αυτό έχει απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό και έχει απαγορευτεί από πολλά μέσα ενημέρωσης για τις ομοφοβικές προσβολές και τα ρατσιστικά παραληρήματά του.

Σε αυτές τις ιδιωτικές συνομιλίες που καταγράφηκαν κρυφά, κόπηκαν, κόπηκαν και αφαιρέθηκαν αποσπάσματα … αναφέρθηκα σε γεγονότα που συνέβησαν πριν από τέσσερα χρόνια», δήλωσε.

«Μεταξύ Απριλίου 2020 και Μαΐου 2021, συμμετείχα σε δύο ιδιωτικές συναντήσεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη ότι δεν χρησιμοποίησα την καλύτερη δυνατή κρίση εκείνη τη στιγμή. Αντιμετωπίζοντας τη μεγαλύτερη κρίση δημόσιας υγείας εδώ και έναν αιώνα, η ύψιστη προτεραιότητά μας ήταν να σώσουμε ζωές και κάθε απόφαση που πάρθηκε βασιζόταν στην καλύτερη διαθέσιμη επιστήμη για την ασφάλεια των Νεοϋορκέζων.

Εμμένω στις προσπάθειές μου να εμβολιαστούν οι Νεοϋορκέζοι κατά της COVID-19 και απορρίπτω τις προσπάθειες επικίνδυνων εξτρεμιστών να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην ανάγκη και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων», κατέληξε.

Ο Dr Varma εγκατέλειψε το αξίωμά του στην κυβέρνηση της Νέας Υόρκης το 2021.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πολύ σeξ μπορεί να μειώσει το μέγεθος του πέους, λέει νέα έρευνα

Tech + Science 20.09.2024
Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε μικρότερο μόριο

Βίντεο: Ισραηλινοί στρατιώτες πετούν πτώματα Παλαιστινίων από ταράτσες

Κόσμος 20.09.2024
«Ανησυχητικές εικόνες» λένε οι ΗΠΑ - Σκληρλες εικόνες

Ισραήλ: Εμείς σκοτώσαμε τον διοικητή της Χεζμπολάχ, Ιμπραχίμ Ακίλ

Κόσμος 20.09.2024
Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 59 τραυματίστηκαν σε αυτή την ισραηλινή επιδρομή

Σeξομανείς ηλικιωμένοι προκαλούν επιδημία σύφιλης, γονόρροιας και χλαμυδίων στην Αμερική

Κόσμος 20.09.2024
Σε ένα χρόνο καταγράφηκαν περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια κρούσματα

Ντόπιοι έπιασαν στα πράσα τουρίστες που γύριζαν εpωτική ταινία σε σπήλαιο της Κρήτης

Ελλάδα 20.09.2024
Πήγαν να δουν τι συμβαίνει, καθώς έβλεπαν προβολείς και άκουγαν φωνές μέσα στη νύχτα

Η Microsoft «αναβιώνει» την πυρηνική ενέργεια στις ΗΠΑ για να καλύψει τις ανάγκες της τεχνητής νοημοσύνης

Κόσμος 20.09.2024
Η Constellation Energy, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης πυρηνικών αντιδραστήρων στις ΗΠΑ, αναμένει την επανεκκίνηση της μονάδας το 2028

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα στην Πάτρα

Ελλάδα 20.09.2024
Είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο

Λίβανος: Νεκρός ο υπ` αριθμόν 2 της Χεζμπολάχ από την ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό

Κόσμος 20.09.2024
Οκτώ νεκροί και 59 τραυματίες, σύμφωνα με το λιβανέζικο υπουργείο Υγείας

Μίλτος Τεντόγλου: Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής της Ευρώπης

Αθλητικά Νέα 20.09.2024
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για το 2024

Σερίφης πυρoβόλησε και σκoτωσε δικαστή μέσα στο δικαστήριο

Κόσμος 20.09.2024
Αναφορές κάνουν λόγο για λογομαχία των δύο ανδρών πριν από τους πυροβολισμούς