E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η γυναίκα που θέλει να κοιμηθεί με 600 άτομα μέσα στο 2024

Αποκάλυψε ότι τα περισσότερα άτομα με τα οποία κοιμήθηκε σε μια μέρα ήταν 16

Δημοσίευση 23/9/2024 | 13:24

Η γυναίκα που θέλει να κοιμηθεί με 600 άτομα μέσα στο 2024

Η «πιο σeξουαλικά ενεργή γυναίκα» της Αυστραλίας μοιράστηκε την πρόθεσή της να κοιμηθεί με 600 άτομα το 2024. Η Annie Knight είχε στόχο το 2023 να κοιμηθεί με 365 άτομα και το 2024 αποφάσισε να σπάσει το προσωπικό της… ρεκόρ και να κοιμηθεί με 600 άτομα.

«Πέρυσι, όλοι άρχισαν να μιλούν για μένα επειδή μιλούσα για τις σeξουαλικές μου περιπέτειες στο διαδίκτυο και ανέφερα με πόσους ανθρώπους είχα κοιμηθεί, με αποτέλεσμα να γίνει viral και όλοι να μιλούν γι’ αυτό», είπε στο New Zealand’s Edge podcast.

«Και σκέφτηκα, γιατί να μην κάνω λίγη πλάκα με αυτό και να το κάνω πρόκληση», ανέφερε.

Η Knight, η οποία δημοσιεύει περιεχόμενο σε μια συνδρομητική πλατφόρμα για ενήλικες, αποκάλυψε σε συνέντευξη στις 5 Σεπτεμβρίου ότι είχε πάει με περισσότερα από 400 άτομα, λέγοντας ότι χρησιμοποιούσε εφαρμογές γνωριμιών για να γνωρίσει ανθρώπους.

Όμως, σε μια προσπάθεια να πετύχει τον στόχο της, άρχισε να δέχεται αιτήσεις από τους ακολούθους της, οι οποίοι ήθελαν να κοιμηθούν μαζί της.

Σύμφωνα με την nypost δέχτηκε πλήθος αιτήσεων, διερωτώμενη γιατί δεν το είχε κάνει νωρίτερα.

Το κριτήριο ήταν ότι το άτομο έπρεπε να είναι σύμφωνο με τη βιντεοσκόπηση, με την επιλογή να θολώσει το πρόσωπό του, αλλά και να έχει ελεγχθεί για σeξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Είπε ότι είναι πολύ επιλεκτική και, ενώ μερικές φορές κατεβάζει τον πήχη, υπάρχει σίγουρα ένα συγκεκριμένο πρότυπο εμφάνισης.

Ο στόχος της να κοιμηθεί με 600 άτομα σε έναν χρόνο σημαίνει ότι πρέπει να κοιμάται με 1,6 άτομα την ημέρα.

«Δεν μπορείς να κόψεις τους ανθρώπους στη μέση. Κάποιες μέρες μπορεί να κοιμάμαι με πέντε άτομα και τις επόμενες μέρες μπορεί να μην κοιμάμαι με κανέναν. Κουράζομαι. Είναι κουραστικό και πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα», είπε.

«Δεν έχω πάντα όρεξη για σeξ και δεν θέλω να αναγκάσω τον εαυτό μου να το κάνει, αν δεν έχω διάθεση», συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε ότι τα περισσότερα άτομα με τα οποία κοιμήθηκε σε μία μέρα ήταν 16.

Η Knight είπε, επίσης, ότι κερδίζει από τρία έως τέσσερα εκατομμύρια το έτος. Όμως, δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο. Ομολόγησε ότι οι άνθρωποι της λένε άσχημα πράγματα στον δρόμο, κάτι που την κάνει να νιώθει άβολα. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν είναι σeξουαλικό παιχνίδι και ότι οι παρτενέρ της θα πρέπει να της φέρονται σωστά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Εμφανίστηκε με ολόσωμη φόρμα στο Grand Prix της F1 αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία

Celebrity Stories Χτες
Εκθαμβωτική για ακόμη μια φορά η Τζένιφερ Λόπεζ

Σεφερλής για τον «πόλεμο» που δέχεται: «Αν δεν τους αφορούσα, δεν θα ασχολούνταν»

Celebrity Stories Χτες
Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την κριτική που δέχεται και τη σύγκριση με τον Θανάση Βέγγο.

Παπάς στην Κεφαλονιά έψελνε και άναψε δυναμιτάκι στο Χριστός Ανέστη

Media Χτες
Παπάς στην Κεφαλονιά άφησε άφωνους τους πιστούς όταν άναψε δυναμιτάκι καθώς έψελνε.

Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν Ανάσταση μαζί – Οι ιδιαίτερες λαμπάδες που τους «πρόδωσαν»

Celebrity Stories Χτες
Ανάσταση μαζί έκαναν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης

Πλημμύρισαν τα social από ευχές των επωνύμων για Καλό Πάσχα ‑ Τα οικογενειακά καρέ!

Celebrity Stories Χτες
Eπώνυμοι μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ευχές για «Καλό Πάσχα» και «Χριστός Ανέστη»

Η Δέσποινα Βανδή κάνει Πάσχα στην παραλία και μας εύχεται με το μπικίνι της

Celebrity Stories Χτες
Μια διαφορετική Κυριακή του Πάσχα απολαμβάνει η Δέσποινα Βανδή στην αγαπημένη της Κρήτη.

Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Ντουμπάι μαζί με τον πέντε μηνών γιο της για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Celebrity Stories Χτες
Η σύντροφος του τραγουδιστή δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media από την παραμονή της στο Ντουμπάι

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Ας επιστρέψουμε σε όσα έχουν αξία» ‑ Η ανάρτησή της με ευχές για το Πάσχα

Celebrity Stories Χτες
«Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και όλους. Με υγεία, αγάπη και φως σε κάθε οικογένεια», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Όλγα Κεφαλογιάννη