E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Δανδουλάκη: Όταν ο Ζυλ Ντασσέν της έβγαλε το εσώρουχο – «Κάνει χραπ και…»

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24 και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική ζωή της

Δημοσίευση 2/10/2024 | 12:17

Κάτια Δανδουλάκη: Όταν ο Ζυλ Ντασσέν της έβγαλε το εσώρουχο – «Κάνει χραπ και…»

Η αγαπημένη Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” στο Action24 και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που της ζητήθηκε να κάνει γυμvό σε θεατρικό με τον Ζιλ Ντασέν.

Όπως είπε η Κάτια Δανδουλάκη όλα έγιναν για χάρη της παράστασης «Extremities» με σκηνοθέτη τον Ζιλ Ντασέν και συμπρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μπάρκουλη, σε μια σκηνή όπου ο χαρακτήρας της έπεφτε θύμα βιασμού.

«Έτσι όπως κάναμε το καλοκαίρι πρόβες μου έλεγε “darling πρέπει να βγάλεις το από πάνω” και εγώ του έλεγα “δε γίνεται” και αυτός απαντούσε “γιατί δε γίνεται;” και κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι», περιέγραψε η Κάτια Δανδουλάκη.

Συνέχισε λέγοντας: «Τον λάτρευα αλλά σηκώθηκα, κλείστηκα στα καμαρίνια. Ακούω μετά από λίγο ένα χτύπημα και “darling εγώ είμαι το Τζουλάκι σου. Έλα ζητάω συγγνώμη, θα κάνουμε αυτό που θέλεις εσύ”.

Ξεκινάμε, κάνουμε τη σκηνή και μου λέει “θα σκίσει το πουκάμισο και εσύ θα είσαι με το σουτιέν, όχι γυμvή”. Βάζω εγώ το σουτιέν, κάνουμε τη σκηνή και του λέω “έχεις δίκιο, δε νιώθω κανέναν εξευτελισμό” και δεν ένιωσα καμία ντροπή».

«Εκεί κατάλαβα ότι όταν υποστηρίζεται για κάποιο ρόλο το γυμvό μπορώ να το κάνω, αλλά στα καλά καθούμενα σε ένα εξώφυλλο δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνω», κατέληξε.

«Θέλω να είμαι ελεύθερη. Με χαλάει η ζήλεια. Αν θέλει ο άλλος να φύγει, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Θέλω να έρχεται, επειδή το θέλει πάρα πολύ. Εγώ θέλω να είμαι ελεύθερη, δεν μπορώ να ζήσω διαφορετικά. Γι’ αυτό και ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο και έμεινα μαζί του, που με είχε εντελώς ελεύθερη», εξομολογείται η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν έχω σκεφτεί τα τελευταία χρόνια το ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης, γιατί θα ήταν άδικο για τον άλλο. Θα γύρευα πράγματα που δε θα μπορούσε να μου δώσει, γιατί τα βρήκα όλα. Οπότε δε θα ήθελα να ταλαιπωρήσω κανέναν.

Βρίσκω τη ζεστασιά και την αγκαλιά σε 4-5 φίλους και φίλες», απαντά σε σχετική ερώτηση η ηθοποιός, τονίζοντας πως η σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη δεν της άφησε κανένα απωθημένο.

Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη

«Αν ο Μάριος ήταν νεότερος, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τόσα χρόνια, γιατί θα ήταν διαφορετικά τα θέλω του ενός και του άλλου. Ο Μάριος είχε ζήσει τη ζωή του, εγώ τον είχα ερωτευτεί ως μαθήτρια, μαζί του ζούσα ένα όνειρο και ήθελε να γίνομαι καλύτερη για μένα. Αισθανόμουν ελεύθερη και ότι τα είχα όλα», τονίζει η Κάτια Δανδουλάκη για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Η Κάτια Δανδουλάκη θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ο αόρατος επισκέπτης» που θα ανέβει αυτή τη σεζόν στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σοφία Σπυράτου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγνώριστος στα 38: Η σοκαριστική επανεμφάνιση πρώην σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Tabloid 02.10.2024
Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η αλλαγή στην εμφάνιση του ποδοσφαιριστή

Απόστολος Ρουβάς: Ο αδελφός του Σάκη παντρεύεται – Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid 02.10.2024
Την ίδια μέρα θα τελεστεί και η βάφτιση του γιου τους

Κάτια Δανδουλάκη: Όταν ο Ζυλ Ντασσέν της έβγαλε το εσώρουχο – «Κάνει χραπ και…»

Tabloid 02.10.2024
Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24 και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική ζωή της

Ekaterina Litvinova: «Μέχρι τα 8 μου δεν είχαμε να φάμε»

TV Buzz 02.10.2024
Survivor – Συγκινεί η εξομολόγηση της

Πώς ο Jay Z έπεισε τη Rihanna να υπογράψει στη δισκογραφική του και πώς εμπλέκεται ο P Diddy

Tabloid 02.10.2024
Το κουβάρι της ιστορίας της μουσικής βιομηχανίας απλώνεται

Η 90s πρωταγωνίστρια που εξαφανίστηκε αναπάντεχα

Celebrity Stories 02.10.2024
Έπαιξε σε τρεις πασίγνωστες ταινίες, όμως μετά το 2000 η καριέρα της πήρε την κατιούσα

Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε και πέταξε την μπλούζα της κατά τη διάρκεια συναυλίας

Social Χτες
Έμειναν άφωνοι όσοι παρακολουθούσαν τη συναυλία