E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μελάνια Τραμπ: Αποκαλύπτει τι ερωτεύτηκε στον Τραμπ

«Έχει κάτι σαν μαγνήτη»

Δημοσίευση 7/10/2024 | 14:01

Μελάνια Τραμπ: Αποκαλύπτει τι ερωτεύτηκε στον Τραμπ

«Από τη στιγμή που συναντηθήκαμε με τον Ντόναλντ, υπήρξε μια αναμφισβήτητη σπίθα». Η Μελάνια Τραμπ στέκεται στην κάμερα και λέει στους 2,8 εκατομμύρια ακολούθους της γιατί ερωτεύτηκε τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ θέλησε να αποκαλύψει σε βίντεο τους λόγους για τους οποίους ερωτεύτηκε τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, σε αντίθεση με τον σύζυγό της και υποψήφιο για πρόεδρο των ΗΠΑ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Η 54χρονη Μελάνια συνεχίζει λέγοντας ότι υπήρχε «κάτι σαν μαγνήτη πάνω του, η αυτοπεποίθησή του, η γοητεία του, το χιούμορ του, το όραμά του».

Ο γάμος τους, είπε, ήταν «μία πανέμορφη στιγμή», με «ένα εντυπωσιακό φόρεμα που έκοβε την ανάσα, ένα τέλεια δημιουργημένο μενού από έναν διάσημο σεφ και μαγευτικά live θρύλων της μουσικής».

Το κλιπ περιείχε στιγμιότυπα από τη λαμπερή νύχτα του ζευγαριού, που έδειχναν το ζευγάρι αγκαλιασμένο να χορεύει αλλά και την ίδια στις πρόβες με το εμβληματικό νυφικό της Christian Dior.

Η αποθεωτική ανάρτηση για τον σύζυγό της ήρθε μόλις λίγες ημέρες αφότου η Μελάνια υπερασπίστηκε τα δικαιώματα στην άμβλωση – σε αντίθεση με τον «γοητευτικό» σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ.

Πονοκέφαλος η αυτοβιογραφία της Μελάνια

Η Μελάνια Τραμπ, στην αυτοβιογραφία της που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, υπερασπίζεται το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, ανέφερε σε άρθρό του ο Guardian, την ώρα που ο σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ στηρίζει το δικαίωμα των αμερικανικών πολιτειών να επιβάλλουν περιορισμούς στην εθελούσια διακοπή της κύησης.

«Είναι επιτακτικό να εγγυόμαστε στις γυναίκες την αυτονομία να αποφασίζουν αν επιθυμούν να κάνουν παιδιά με βάση τις προσωπικές τους πεποιθήσεις», γράφει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στην αυτοβιογραφία της, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τέσσερις εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι «ελεύθερες από κάθε παρέμβαση ή πίεση από την πλευρά της κυβέρνησης», υπογραμμίζει η Μελάνια Τραμπ.

«Γιατί κάποιος άλλος εκτός από την ίδια τη γυναίκα θα πρέπει να έχει τη δύναμη να καθορίζει τι θα κάνει εκείνη με το σώμα της;» διερωτάται. «Το να στερεί κανείς το δικαίωμα της γυναίκας να αποφασίζει αν θέλει να διακόψει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι το ίδιο με το να της στερεί τον έλεγχο του σώματός της. Εχω αυτή την άποψη όλη την ενήλικη ζωή μου», τονίζει η Μελάνια Τραμπ.

Η εφημερίδα Guardian εξήγησε ότι απέκτησε ένα αντίτυπο της αυτοβιογραφίας της πρώην πρώτης κυρίας, με τίτλο «Μελάνια», η επίσημη κυκλοφορία της οποίας αναμένεται να γίνει την Τρίτη 8 Οκτωβρίου. Εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι κάθε πολιτεία θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να αποφασίζει αν θα επιβάλει περιορισμούς στις αμβλώσεις, ενώ τάσσεται υπέρ εξαιρέσεων σε περιπτώσεις βιασμού, αιμομιξίας ή για να προστατευθεί η ζωή της μητέρας.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ περηφανεύεται ότι, χάρη στον διορισμό από τον ίδιο τριών συντηρητικών δικαστών στο Ανώτατο Δικαστήριο, αυτό προχώρησε τον Ιούνιο του 2022 στην ανατροπή της ιστορικής του απόφασης που εγγυόταν το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Θύελλα σε όλο τον πλανήτη προκάλεσε η σοκαριστική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ με την οποία αναιρείται το δικαίωμα στην άμβλωση. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε την ιστορική απόφαση του 1973 στην υπόθεση «Ρόου κατά Γουέιντ» (Roe V. Wade) που νομιμοποιεί σε εθνικό επίπεδο το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.

Τουλάχιστον 20 πολιτείες έχουν έκτοτε υιοθετήσει νομοθεσία που περιορίζει ή απαγορεύει τις αμβλώσεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόστολος Λύτρας: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Tabloid 07.10.2024
Δείτε τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Η μητέρα του P. Diddy «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά το θυελλώδες σκάνδαλο

Tabloid 07.10.2024
«Ο γιος μου δεν είναι τέλειος αλλά ούτε και το τέρας που έχουν περιγράψει»

Ο Ντέιβιντ Σουμάχερ ξέσπα κατά της μητέρας του: «Χτυπούσε τον πατέρα μου ασταμάτητα και με απείλησε!»

Tabloid 07.10.2024
Οικογενειακό δράμα στην οικογένεια Σουμάχερ, με τον γιο του Ραλφ, να κάνει συγκλονιστικές καταγγελίες για τη μητέρα του.

Τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Ψινάκη

Tabloid 07.10.2024
Δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση

Viral το βίντεο που δείχνει τον Μπόνο να αποφεύγει φιλί του Diddy

Social 07.10.2024
Το περιστατικό συνέβη στις Χρυσές Σφαίρες του 2014 και ήρθε ξανά στη δημοσιότητα μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ράπερ

Μελάνια Τραμπ: Αποκαλύπτει τι ερωτεύτηκε στον Τραμπ

Tabloid 07.10.2024
«Έχει κάτι σαν μαγνήτη»

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid 07.10.2024
Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους

Η ειδική μεταχείριση του Sean «Diddy» Combs μέσα στη φυλακή, δεν είναι και τόσο… ειδική

Tabloid 07.10.2024
Ο γνωστός ράπερ Sean «Diddy» Combs βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του και σύμφωνα με κάποιους που έχουν περάσει από το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στη Νέα Υόρκη δεν πρέπει να περνάει καλά

Μίμης Πλέσσας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του; ‑ Θα υπάρξει λαϊκό προσκύνημα;

Tabloid 07.10.2024
O Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες πριν γίνει 100 χρονών