E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήγε να βάλει βενζίνη σε ΙΧ που χωράει 54 λίτρα και του το γέμισαν με 63

Έβαλαν σε ιδιοκτήτη ΙΧ παραπάνω βενζίνη από αυτή που χωράει το ρεζερβουάρ του, αλλά ο έλεγχος δικαίωσε τον ιδιοκτήτη πρατηρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/10/2024 | 18:20

Πήγε να βάλει βενζίνη σε ΙΧ που χωράει 54 λίτρα και του το γέμισαν με 63
Glomex - Ant1

Το δίκιο του ψάχνει ένας άνδρας, ο οποίος έκανε καταγγελία στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Όπως είπε στον Γιώργο Παπαδάκη πήγε σε πρατήριο καυσίμων και του έβαλαν 63 λίτρα βενζίνη σε ντεπόζιτο των 54 λίτρων.

Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ διαμαρτυρήθηκε, κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά δεν κατάφερε να δικαιωθεί. Έτσι αποφάσισε να το κάνει γνωστό στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε όταν είδε την απόδειξη διαπίστωσε ότι του έχουν βάλει 63 λίτρα βενζίνης «του είπα με ευγενικό τρόπο ότι δεν γίνεται να χωρέσουν 63 λίτρα σε ένα αυτοκίνητο που χωράει 54 λίτρα, με συμβούλεψε μάλιστα να πάω σε έναν ειδικό».

«Στη συνέχεια κάλεσα την αστυνομία για να βεβαιώσει το συμβάν για να μην μπορέσουν να μου πουν ότι δεν ήταν αυτό το αυτοκίνητο», πρόσθεσε. Όπως περιγράφει «ήρθε η αστυνομία και επιβεβαίωσε το περιστατικό. Μου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση».

Ερωτηθείς για το εάν εξήγησε ότι είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο ενώ λειτουργεί κανονικά η αντλία είπε ότι «απευθύνθηκα στον ελεγκτή και τον ρώτησα πως έκανε τον έλεγχο. Γιατί έπρεπε να δει και το αυτοκίνητο μου και δεν το είδε. Αυτός είναι ο έλεγχος και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο μου απάντησε. Η περιφέρεια είναι εποπτεύουσα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Εγώ όμως θέλω πίσω τα 30 ευρώ που πλήρωσα άδικα και δούλευα μια μέρα γι’ αυτά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Μερτς: «Αν ο Πούτιν κατακτούσε την Ουκρανία, θα έβαζε στο στόχαστρο την ΕΕ»

Κόσμος Χτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έκανε λόγο για «πραγματική τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας».

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Ελλάδα Χτες
Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό

Η τεταμένη στιγμή ανάμεσα στον Τζέικομπ Ελόρντι και φωτογράφο: Μου το κάνετε πραγματικά πολύ δύσκολο να ζήσω

Αθλητικά Νέα Χτες
«Τζέικομπ, σε αγαπάμε», είπε παπαράτσι στον ηθοποιό με εκείνον να απαντά «Εγώ δεν σας αγαπώ»

Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος

Κόσμος Χτες
Πώς εξηγείται η δημοφιλία του δανέζικου ή λεγόμενου «σπέρματος των Βίκινγκ» και χρειάζεται τελικά αυστηρότερος έλεγχος του κλάδου, αναρωτιέται το BBC

Αγρια επεισόδια στην Ινδία: Οπαδοί τα έκαναν γης μαδιάμ επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε μόνο για λίγα λεπτά

Κόσμος Χτες
Καταγγέλλουν ότι είχαν πληρώσει έναν μισθό για να δουν τον Αργεντίνο σταρ που έμεινε μόνο για 20 λεπτά στο γήπεδο

Καιρός ‑ Τσατραφύλλιας: «Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας»

Καιρός Χτες
Τι προβλέπει για τα Χριστούγεννα