E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στην Κυψέλη: «Τον σκοτώσαμε γιατί μας βίαζε»

Βίντεο - σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας

Δημοσίευση 8/10/2024 | 13:59

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στην Κυψέλη: «Τον σκοτώσαμε γιατί μας βίαζε»

«Μας βίαζε όταν ήμασταν παιδιά», υποστηρίζουν τα δύο αδέλφια 17 και 19 ετών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του θείου τους χθες στην Κυψέλη.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία του 28χρονου το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη από τα δύο μικρότερα ξαδέρφια του.

Τα δύο αδέρφια, 17 και 19 χρονών, αφού ομολόγησαν την πράξη τους, ισχυρίστηκαν ότι όταν ακόμα ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρά παιδιά, ο 28χρονος ξάδερφός τους τους κακοποιούσε σeξουαλικά. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα προσπάθησαν να το ξεχάσουν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έφτασε και αυτός στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να «ξυπνήσουν» μνήμες. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια ήταν πέντε και επτά χρονών όταν δέχθηκαν – όπως ισχυρίζονται – σeξουαλική κακοποίηση από τον ξάδερφό τους, ο οποίος ήταν τότε 16 χρονών.

Μάλιστα, ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω ακριβώς από τον λαιμό του 28χρονου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 22:50 το βράδυ της Δευτέρας, όταν τα δύο ξαδέρφια του 28χρονου έμαθαν ότι έχει έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία. Τότε, έδωσαν ραντεβού για να συναντηθούν στην Κυψέλη.

Η συμπλοκή έγινε στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, σε ένα παγκάκι, όταν του ζήτησαν το λόγο για όλα όσα φέρεται να τους έκανε στην πατρίδα τους. Τότε ο 17χρονος και ο 19χρονος του επιτέθηκαν και πιθανότατα τον μαχαίρωσαν στον λαιμό. Αυτός σύρθηκε μέχρι την οδό Πατησίων. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τον αιμόφυρτο άνδρα και κάλεσαν ασθενοφόρο, ωστόσο ο 28χρονος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σχεδόν μια ώρα αργότερα τα δύο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα τα αδέλφια εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο μάρτυρας είδε τον 28χρονο να βαδίζει γεμάτος αίματα τη Χανίων.

Τον ρώτησε αν είναι καλά, δεν πήρε καμία απάντηση και τότε ο τραυματίας προχώρησε προς την Πατησίων όπου και κατέρρευσε, λόγω της αιμορραγίας. Άλλος μάρτυρας, υποστήριξε ότι το θύμα φαινόταν να έχει σίγουρα ένα με δυο τραύματα στον λαιμό, καθώς και άλλα πλήγματα κοντά στην κοιλιακή χώρα.

Βίντεο ντοκουμέντο

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που οι δύο άνδρες επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν 28χρονο στην Κυψέλη το βράδυ της Δευτέρας.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ, φαίνεται η στιγμή που ο 17χρονος και ο 19χρονος στράφηκαν κατά του 28χρονου, τον οποίον τραυμάτισαν θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φοντάνα Ντι Τρέβι: Τέλος στη ρίψη κερμάτων ‑ Γιατί πήραν την απόφαση οι αρχές

Κόσμος 08.10.2024
Την απόφαση να σταματήσουν οι επισκέπτες - τουρίστες να ρίχνουν κέρματα στο παγκοσμίως γνωστό συντριβάνι της Φοντάνα Ντι Τρέβι, αποφάσισε ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος της Ρώμης

Διαρροή υγραερίου σε ΙΧ στην Αττική Οδό – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Ελλάδα 08.10.2024
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τρίτης (08.10.24) για διαρροή υγραερίου από αυτοκίνητο στην Αττική Οδό

Δίωξη για ανθρωπoκτovία από πρόθεση στα δύο αδέλφια για τη δoλoφovία του ξαδέρφου τους

Ελλάδα 08.10.2024
Στο αυτόφωρο οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Διαγραφή Κασσελάκη ζητά η Γεροβασίλη μετά το εξώδικο

Πολιτική 08.10.2024
Συντροφικά «μαχαιρώματα» στον ΣΥΡΙΖΑ

Τετραμελής οικογένεια έχασε τη ζωή της από έκρηξη μπαταρίας κινητού

Κόσμος 08.10.2024
Το κινητό τηλέφωνο φορτιζόταν στο κάτω μέρος του σπιτιού, πάνω σε έναν καναπέ, όταν πραγματοποιήθηκε έκρηξη της μπαταρίας

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στην Κυψέλη: «Τον σκοτώσαμε γιατί μας βίαζε»

Ελλάδα 08.10.2024
Βίντεο - σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας

Υπόθεση Μαντλίν: Αθώος για βιασμούς ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της

Κόσμος 08.10.2024
Ο Christian B έχει υπάρξει ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Madeleine McCann τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα και αρνείται κάθε εμπλοκή

Τι είναι το «ινδιάνικο καλοκαίρι» που έρχεται στην Ελλάδα

Καιρός 08.10.2024
Καλοκαίρι τις επόμενες ημέρες και φθινόπωρο μετά, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία

Πώς θα λειτουργεί το ελληνικό FBI

Ελλάδα 08.10.2024
Οι αρμοδιότητες και οι υποδιευθύνσεις