E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η πρώτη συνέντευξη της Τζένιφερ Λόπεζ μετά το διαζύγιο από τον Μπεν Αφλεκ: «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ελεύθερη»

«Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους» τόνισε η τραγουδίστρια

Δημοσίευση 10/10/2024 | 11:10

Η πρώτη συνέντευξη της Τζένιφερ Λόπεζ μετά το διαζύγιο από τον Μπεν Αφλεκ: «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ελεύθερη»

Η Τζένιφερ Λόπεζ παραχώρησε στο περιοδικό «Interview» την πρώτη της συνέντευξη μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Μπεν Άφλεκ. Η διάσημη τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένη που είναι μόνη της, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Μπεν Άφλεκ.

Θυμίζουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου χωρίς δικηγόρο την Τρίτη 20 Αυγούστου του 2024, ημερομηνία που σηματοδοτούσε τη δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ. Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ αναζωπύρωσαν τη σχέση τους στις αρχές του 2021, έπειτα από το ειδύλλιο 18 μηνών από το 2002 έως το 2004 –όταν και αρραβωνιάστηκαν αλλά δεν προχώρησαν τότε στο μεγάλο βήμα–, για να ακολουθήσει ο γάμος τους το καλοκαίρι του 2022.

Πάντως, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε στο περιοδικό «Interview» πως δεν ψάχνει για νέο έρωτα. «Όλα όσα έχω κάνει τα τελευταία 25, 30 χρόνια, ούσα σε αυτές τις διαφορετικές δύσκολες καταστάσεις, σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω όταν είμαι μόνο εγώ που πετάω μόνη μου. Τι θα γίνει αν απλά πετάω ελεύθερη;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι είναι σημαντικό κάποιος να μπορεί να περνάει και μόνος του καλά, καθώς μόνο έτσι θα είναι καλά και με κάποιον άλλον άνθρωπο. «Πρέπει να είσαι ήδη πλήρης, αν θες κάτι πιο ολοκληρωμένο. Πρέπει να είσαι καλά και μόνος σου. Νόμιζα ότι το είχα μάθει αυτό, αλλά τελικά δεν το έμαθα. Και μετά ήρθε αυτό το καλοκαίρι και είπα ότι πρέπει να φύγω και να μείνω μόνη μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορεί να το κάνει αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια σέξι φωτογράφιση για τις ανάγκες του γνωστού περιοδικού και δήλωσε: «Δεν μπορώ να ψάχνω την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να έχω την ευτυχία μέσα μου». Η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν στον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ, αλλά παραδέχτηκε πως η εμπειρία αυτή ήταν μέρος ενός μαθήματος που έπρεπε να πάρει για τη ζωή της.

«Υπάρχουν στιγμές που νομίζω ότι έχω καταλάβει τι είναι λάθος και μετά ξαφνικά η ζωή σου φέρνει κάτι άλλο για να δει αν έχεις πάρει το μάθημά σου. Και φαίνεται πως δεν το είχα καταλάβει μέχρι τώρα με τόσο βαθύ τρόπο. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα κάνω λάθη στο μέλλον. Όταν ολόκληρο το σπίτι σου ανατινάζεται, απλά στέκεσαι στα ερείπια και λες “τι μπορώ να κάνω για να μην το αφήσω να συμβεί ξανά;”. Και το εξετάζεις σιγά σιγά και λες “εντάξει, έγινε, αυτός ήταν ο ρόλος μου σε αυτό, αυτό θα έπρεπε να είχα δει πιο νωρίς, αυτό δεν κοίταξα”», είπε χαρακτηριστικά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επισήμανε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. «Ούτε ένα δευτερόλεπτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου στοίχισε» είπε. Όταν ρωτήθηκε αν ο χωρισμός ήταν «δύσκολος», η JLo απάντησε: «Ναι, είναι. Νιώθεις μοναξιά, είναι άγνωστο, τρομακτικό. Νιώθεις θλίψη. Νιώθεις απελπισμένη».

Η Λόπεζ παραδέχθηκε στη συνέντευξή της ότι είναι ρομαντική που της αρέσει να είναι σε σχέσεις και θέλει να γεράσει με κάποιον. «Σκεφτόμαστε, “πρέπει να έχω αυτό για να είμαι ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη”. Και δεν χρειάζεται» εξήγησε η σταρ.

Η JLo μίλησε επίσης για τα φετινά της γενέθλια που τα γιόρτασε χωρίς τον Μπεν Άφλεκ. «Αισθανόμουν μοναξιά, ένιωθα σαν μια άγνωστη, ήταν τρομακτικό. Αισθανόμουν θλίψη, αισθανόμουν απελπισμένη. Αλλά όταν νιώθεις όλα αυτά, λες “αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να με σκοτώσουν”. Αντιθέτως, πρέπει να σε κάνουν να καταλάβεις ότι μπορείς να νιώσεις ευτυχία και μόνος σου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος η Τζένιφερ Λόπεζ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να την καθορίζει μια σχέση, ούτε να ψάχνει την ευτυχία σε κάποιον άλλο. «Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να την έχω μέσα μου. Έλεγα ότι είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, αλλά εξακολουθούσα να ψάχνω κάτι για να γεμίσει κάποια κενά. Αλλά τώρα σκέφτομαι “όχι, είσαι πραγματικά καλή και μόνη σου”», δήλωσε.

Σημειώνεται ότι η Τζένιφερ Λόπεζ έχει στο ενεργητικό της πλέον τέσσερα διαζύγια. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τους Οχάνι Νόα, Κρις Τζαντ και Μάρκ Άντονι πριν παντρευτεί με τον Μπεν Άφλεκ τον Αύγουστο το 2022.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ματούλα Ζαμάνη μιλάει για πρώτη φορά για την μπλούζα που έβγαλε επί σκηνής

Tabloid 10.10.2024
«Σου βγαίνει η ψυχή, όχι το ρούχο» σχολίασε η ίδια

Η πρώτη συνέντευξη της Τζένιφερ Λόπεζ μετά το διαζύγιο από τον Μπεν Αφλεκ: «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ελεύθερη»

Tabloid 10.10.2024
«Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους» τόνισε η τραγουδίστρια

Η Kατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Tabloid 10.10.2024
Όλα φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο για το ζευγάρι

Θλιβερό αντίο στον Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ζωή, η καριέρα και ο πρόωρος χαμός του 31χρονου πατέρα ενός παιδιού

Tabloid 10.10.2024
Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την τραγική είδηση της απώλειας του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής

Το «κρυφό» και παράνομο ερωτικό τρίγωνο που συγκλόνισε το Χόλιγουντ τον 20ο αιώνα

Celebrity Stories 10.10.2024
Δύο γυναίκες, ένας άνδρας: Οι βίοι παράλληλοι του Spencer Tracy

Καλομοίρα: Η κριτική για τον ρόλο μου ως μητέρα με πλήγωσε βαθιά

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα συναισθήματα που βίωσε λόγω της κριτικής από την οικογένειά της, τονίζοντας τη σημασία του να είναι παρούσα για τα παιδιά της

Μαθητής εξελέγη πρόεδρος στο 15μελές και πήγε στο σχολείο με κοστούμι και γραβάτα πάνω σε… άμαξα

Social Χτες
Στην είσοδο του σχολείου τον περίμεναν οι ψηφοφόροι του

Κυκλώνας Μίλτον: Ο TikToker που αρνείται να φύγει από τη βάρκα του – «Με προστατεύει ο Θεός»

Παράξενα Χτες
H χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων 100 ετών πλησιάζει

Απ. Γκλέτσος για μετανάστες: «Θα έπρεπε να τους φέρουν ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να μην γίνουν φονιάδες»

Tabloid Χτες
Η λύση του Απόστολου Γκλέτσου για την εγκληματικότητα των μεταναστών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με το δημοσίευμα: «Δεν έχει αποχωρήσει κανείς, πάρτε ένα τηλέφωνο»

TV Buzz Χτες
«Δεν ξέρω αν βλέπετε καθημερινά τα νούμερα ... είμαστε ευχαριστημένοι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου