E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πριν 2 χρόνια μίλησαν ανοιχτά τα δύο αδέλφια για όσα είχαν τραβήξει από τον 28χρονο ξάδερφό τους

Οι καταθέσεις για το έγκλημα στην Κυψέλη

Δημοσίευση 10/10/2024 | 12:21

Πριν 2 χρόνια μίλησαν ανοιχτά τα δύο αδέλφια για όσα είχαν τραβήξει από τον 28χρονο ξάδερφό τους

Εν αναμονή της αυριανής απολογίας ενώπιον της Ανακρίτριας Ανηλίκων των δύο αδελφών από την Αλβανία που ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον ξάδελφό τους το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη, τα στοιχεία από τη δικογραφία μαρτυρούν τη φρίκη που έζησαν τα δύο παιδιά πριν από 12 χρόνια στα χέρια του θύματος.

Στις καταθέσεις τους οι δύο καθ' ομολογία δράστες περιγράφουν τα όσα αποτρόπαια έκανε πάνω τους ο 28χρονος όταν ήταν 4 και 6 ετών, ενώ αναφέρουν ότι ο βιαστής τους δεν σταμάτησε να τους ενοχλεί μέχρι και πρόσφατα. Μάλιστα, όπως λένε και οι δύο, είχαν κρατήσει βαθιά μέσα τους τον εφιάλτη που βίωσαν μέχρι πριν από 2 χρόνια, όταν ο 19χρονος θορυβημένος από τον κλειστό χαρακτήρα του μικρού του αδελφού μίλησε ανοιχτά για όσα είχε περάσει και εκείνος...

«Γεννηθήκαμε στην Ελλάδα, αλλά όταν εγώ ήμουν 6 χρόνων (και ο αδελφός μου 4 χρονών) φύγαμε οικογενειακώς και ζήσαμε για δύο χρόνια στην Αλβανία. Σε κοντινό σπίτι βρισκόταν και ο ξάδελφός μου. Ο ξάδελφός μου αυτός με παρενοχλούσε σεξουαλικά και όσο πέρναγε ο καιρός γινόταν και πιο βίαιος. Εγώ ήμουν μικρός, δεν καταλάβαινα, αλλά σιγά σιγά ένιωθα ότι κάτι δεν ήταν φυσιολογικό. Αυτά συνέβαιναν όσο ήμασταν εκεί εκείνα τα δύο χρόνια. Έπειτα, επιστρέψαμε στην Ελλάδα και μείναμε στην Κυψέλη. Εγώ από τότε ένιωθα λες και με έχουν τραυματίσει αυτά τα γεγονότα και ήμουν πολύ κλειστός.

Όταν πια έγινα 16 χρονών ένιωθα ότι σιγά σιγά τα ξεπερνάω. Στο μεταξύ δεν είχα μιλήσει σε κανέναν για αυτά. Στο μεταξύ, όμως, έβλεπα, ότι και ο αδελφός μου ήταν πολύ κλειστός και δεν μου μίλαγε και σκέφτηκα ότι είχε παρενοχλήσει και αυτόν. Πριν δύο χρόνια μιλήσαμε ανοιχτά με τον αδελφό μου και μου επιβεβαίωσε ότι όσο βρισκόμασταν στην Αλβανία παρενοχλούσε και αυτόν. Στους γονείς μας το είπαμε πέρυσι τον Αύγουστο, μέχρι τότε δεν ήξεραν κάτι αλλά έπαθαν σοκ όταν το ανακοινώσαμε.

Γενικά, νιώθαμε και οι δύο ότι μας έχει καταστρέψει τη ζωή μας. Ο πατέρας μου κάποια στιγμή (τον Οκτώβριο του 2023) επικοινώνησε με τον N.L. και τον ρώτησε αν είναι αλήθεια και εκείνος τα παραδέχθηκε και είπε ότι ήταν λάθη που κάναμε παιδιά. Μετά από αυτό μου έστειλε και μήνυμα μέσω messenger να μας ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν παλιά. Την Κυριακή το βράδυ έστειλε στο Instagram να βρεθούμε όλοι μαζί να μιλήσουμε και κανονίσαμε να βρεθούμε στη Φωκίωνος Νέγρη την Δευτέρα 7/10/2024, στις 20.30-21.00», αναφέρει ο 19χρονος στην κατάθεσή του που φέρνει στο φως το protothema.gr.

Ο ανήλικος αδελφός του επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του 19χρονου, τονίζοντας, παράλληλα, πως ο εφιάλτης για τα παιδιά δεν σταμάτησε πριν από 12 χρόνια. Συχνά, ο 28χρονος επικοινωνούσε μαζί του στέλνοντας μηνύματα από τα social media ενώ ήταν αυτός που επιδίωξε το μοιραίο ραντεβού μαζί τους...

«Ο L.N. είναι ξάδελφός μας. Όταν ήμασταν μικροί μας ενοχλούσε σεξουαλικά χωρίς τη θέλησή μας, εμένα και τον αδελφό μου στην Αλβανία όπου μέναμε όλοι μαζί. Από τότε δεν τον έχω δει, αλλά μου στέλνει περιστασιακά στην εφαρμογή Instagram και με ρωτάει τι κάνω. Σήμερα μας είπε να βρεθούμε όλοι μαζί το βράδυ στην οδό Χανίων. Εγώ είχα μαζί μου ένα μαχαίρι για ασφάλεια», αναφέρει στην κατάθεσή του ο 17χρονος καθ' ομολογία δράστης.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται δύο φωτογραφίες από κλειστό κύκλωμα καταστήματος της περιοχής όπου συνέβη το φονικό από τις οποίες ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες.

Τα δύο παιδιά αναγνώρισε ως δράστες και ένας υπάλληλος καταστήματος, η μαρτυρία του οποίου περιλαμβάνεται στο φάκελο της δικογραφίας και παρουσιάζει το protothema.gr. Σύμφωνα με αυτή, ο 28χρονος μετά από πάλη με τα δύο αδέλφια δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα με το μαχαίρι στο λαιμό.

«Κατά τις 23.30 ώρα περίπου βγήκα από το μαγαζί για να πάρω ένα κουβά και διαπίστωσα 3 αγόρια από μακριά, φιγούρες, να κρατάει ο ένας τον άλλον και θεώρησα ότι παίζουν και συνέχισα να τους παρατηρώ. Μέχρι που κατάλαβα ότι δεν έπαιζαν τελικά και πλακωνόντουσαν. Αυτό συνέβαινε από ψηλά στην οδό της Χανίων και κατέβαινε προς την Πατησίων. Ο ένας προσπαθούσε να φύγει, να τρέξει, αλλά οι άλλοι δύο τον κρατούσαν για να μην τους φύγει. Σε μια στιγμή ο ένας ήταν από πάνω του και φαινόταν σαν να τον μαχαιρώνει. Τοτε, στο ύψος του φαρμακείου φάνηκε σαν να του έριξαν το τελευταίο χτύπημα, μάλλον στο λαιμό και οι δύο που τον κυνήγαγαν έφυγαν προς τα πάνω, προς την Χανίων, με μια μικρή στάση, σαν να τους έπεσε κάτι, ενώ το παιδί που δεχόταν τα χτυπήματα κατέβηκε τρέχοντας την Χανίων. Φαινόταν τραυματισμένος και έπεσε ανάμεσα σε δύο οχήματα στην Πατησίων», αναφέρει στην κατάθεση του ο αυτόπτης μάρτυρας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2024 στη Νοτιοκορεάτισσα Χαν Κανγκ

Πολιτισμός 10.10.2024
Το Νόμπελ Λογοτεχνίας απονέμεται από το 1901 ετησίως σε έναν εν ζωή συγγραφέα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμό δείχνουν για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών

Αθλητικά Νέα 10.10.2024
Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα

Κανονικά το Αγγλία – Ελλάδα, «δεν υπάρχουν ημερομηνίες», λέει η UEFA για το σενάριο αναβολής

Αθλητικά Νέα 10.10.2024
Σοκαρισμένοι οι Έλληνες διεθνείς από τον θάνατο του Μπάλντοκ

Ο άνδρας που έχει λίγες μέρες για να επιλέξει πώς θα πεθάνει

Κόσμος 10.10.2024
Τι θα γίνει αν δεν το κάνει

Τέλος εποχής στο τένις: Αποσύρεται ο Ράφα Ναδάλ

Αθλητικά Νέα 10.10.2024
Το συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε - «Πέρασα κάποια δύσκολα χρόνια, ειδικά τα δύο τελευταία. Νομίζω ότι πλέον δεν μπορώ να παίξω χωρίς να θέτω όρια»

Λύθηκε το μυστήριο με αγνοούμενο πατέρα και των παιδιών του μετά από 3 χρόνια

Κόσμος 10.10.2024
Εντοπίστηκαν μετά από τρία χρόνια αγνοούμενος πατέρας ο οποίος ήταν φυγάς μαζί με τα τρία παιδιά του

Σοκ στη Νίκαια: 10χρονη τραυματίστηκε από συμμαθητές της μέσα στο σχολείο

Ελλάδα 10.10.2024
Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια διαλείμματος

Τυφώνας «Μίλτον»: Συναγερμός για αρκούδες, δηλητηριώδη φίδια και... αλιγάτορες στη Φλόριντα

Κόσμος 10.10.2024
Καθώς ο τυφώνας Μίλτον σαρώνει τη Φλόριντα, οι ειδικοί προειδοποιούν τους κατοίκους για απρόσμενες, επικίνδυνες συναντήσεις με αρκούδες, δηλητηριώδη φίδια ακόμη και αλιγάτορες

ΗΠΑ: Θανατοποινίτης έχει φάει «τρία τελευταία γεύματα» και έχει παντρευτεί δύο φορές στην προσπάθειά του για μια δίκαιη δίκη

Κόσμος 10.10.2024
Ο Ρίτσαρντ Γκλόσιπ καταδικάστηκε πρώτη φορά το 1997 και έχει απευθυνθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο