E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Παραπέμπεται στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο παρουσιαστής

Τι συνέβη

Δημοσίευση 11/10/2024 | 16:40

Γιώργος Λιάγκας: Παραπέμπεται στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο παρουσιαστής
Glomex - Ant1

Ιδιαίτερα έχει απασχολήσει από εχθές, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας την ελληνική επικαιρότητα, με τον τρόπο που επέλεξε να καλύψει δημοσιογραφικά το θέμα του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, μέσα από “Το Πρωινό“.

Συγκεκριμένα, αντί να εστιάσει στο θλιβερό θέμα της είδησης, που ήταν ο θάνατος ενός νέου και ταλαντούχου ανθρώπου, ο παρουσιαστής επέλεξε να επικεντρωθεί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, μιλώντας εκτενώς για το κόστος του, τα τετραγωνικά του και πολλά άλλα…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε προ ολίγου το Documento, ωστόσο, σύντομα αναμένονται και πιο επίσημες κυρώσεις σε βάρος του παρουσιαστή.

Στο Πειθαρχικό παραπέμπεται ο Γιώργος Λιάγκας

«Αυτεπάγγελτα παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο Γιώργος Λιάγκας μετά την εκπομπή της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 όπου, αντί να δείξει σεβασμό στον νεκρό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, ‘ενημέρωνε τους τηλεθεατές για το ακίνητο που ζούσε ο εκλειπών», αναφέρει το Documento.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε σήμερα το πρωί μιλώντας στον “αέρα” του ΑΝΤ1, λέγοντας τα εξής:

«Ποτέ δεν έχω κρυφτεί. Έκανα και μια ανάρτηση χθες όταν είδα τις αντιδράσεις. Σεβόμενος ήθελα να πω δυο λόγια. Για εμένα ήταν… Μπροστά στο χαμό ενός ανθρώπου υπάρχει σύνθλιψη οποιαδήποτε σκέψης του συναισθήματος. Δεν θα πω καμία δικαιολογία γιατί το λάθος που έκαναν ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Θα σας πω ότι χθες έκαναν – και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και όποια δικαιολογημένη αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα και να αφήσετε έξω τους συναδέλφους μου – ήταν λανθασμένη δημοσιογραφική κίνηση. Δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ πως είναι το σπίτι του αν είναι ακριβά τα ενοίκια ή όχι.

Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ και δεν κοιμήθηκα – όταν πριν είχε καεί το σπίτι μου και είπα ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για έναν άνθρωπο να γίνεται lifestyle ρεπορτάζ και έπεσα εγώ σε πολύ μεγαλύτερο παγίδα γιατί εδώ δεν μιλάμε για ένα σπίτι που κάηκε, αλλά για μια ζωή που έφυγε. Περιττό το χθεσινό. Λυπάμαι και είμαι συντετριμμένος που άθελα αμαυρώσαμε μια ημέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Ευτυχώς που χθες η Εθνική μας συγκίνησε και οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέδωσαν φόρο τιμής στον άδικο χαμό αυτού του ανθρώπου. Συγγνώμη από ότι που χθες στεναχώρησα, θύμωνα, προκάλεσα…».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Μπέζος: «Ο Τσίπρας είχε σκαρί ηγέτη και ενέπνευσε, έζησα όλη μου τη ζωή ως δυσάρεστος, επειδή έλεγα την αλήθεια»

TV Buzz 11.10.2024
Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε και την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή την αλλαγή έκανε στην εμφάνισή της

Celebrity Stories 11.10.2024
Η Ελένη Φουρέιρα «τόλμησε» κοντό καρέ και έβαψε τα μαλλιά της ροζ

Ο Αιμίλιος Χειλάκης στο Πρωινό: «Αν ξανακυλήσεις στο ίδιο λάθος, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει συγχώρεση»

Celebrity Stories 11.10.2024
Γιωργος Λιάγκας: Η συγχώρεση έχει να κάνει και με την ειλικρίνεια του ανθρώπου που αντιλαμβάνεται το λάθος του

Αθηνά Οικονομάκου: Ήταν καρμική η γνωριμία μου με τον Μπρούνο, ήξερα ότι θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια

Tabloid 11.10.2024
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας για Μπάλντοκ: Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία

Tabloid 11.10.2024
«Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου και ζητώ συγγνώμη»