E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ τον έριξε στα δίχτυα του Diddy ‑ «Τον πέταξαν στους λύκους»

Ο 15χρονος Τζάστιν Μπίμπερ στο σπίτι του P. Diddy και η δήλωση

Δημοσίευση 15/10/2024 | 10:43

Πώς η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ τον έριξε στα δίχτυα του Diddy ‑ «Τον πέταξαν στους λύκους»

Η αφέλεια της Πάτι φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στο να επιτρέψει ο έφηβος Τζάστιν Μπίμπερ, να βρεθεί με «αρπακτικά» της μουσικής βιομηχανίας.

Μετά την σύλληψη του P. Diddy για το σκάνδαλο με ναρκωτικά και trafficking, έχει «ξεσπάσει» σωρεία θεωριών για τους celebrities που εμπλέκονται, με θεωρίες να θέλουν τον Τζάστιν Μπίμπερ να εμπλέκεται. Και αυτό διότι ο τραγουδιστής έμενε στο ίδιο σπίτι με τον ράπερ ενώ ήταν ανήλικος.

Ήταν το 2008 όταν ο Μπίμπερ υπέγραφε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την δισκογραφική του Usher και η μητέρα του, Πάτι Μαλέτ, ήταν σίγουρη πως ο γιος της θα γινόταν «αστέρι». Άλλωστε, με την ίδια επικοινώνησε ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν και εκείνη συμφώνησε για να κάνει ο γιος της καριέρα.

Η 49χρονη Πάτι συνόδευσε τον Τζάστιν στο πρώτο του ταξίδι στην Ατλάντα για να συναντηθεί με τον Μπράουν και ήταν η ίδια που ανέβαζε στο YouTube βίντεο με τον γιο της.

Η Πάτι, που γέννησε τον γιο της σε ένα ίδρυμα για έφηβες μητέρες ένα μήνα πριν από τα 19α γενέθλιά της, ήταν εκείνη που ανέλαβε να υπογράψει τα νομικά έγγραφα του Τζάστιν καθώς η καριέρα του απογειωνόταν και παραδέχτηκε ότι ήταν «τρομακτικό».

Το να βρεθεί ξαφνικά μέσα στις μηχανορραφίες των μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών και των ατζέντηδων ταλέντων θα ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα για οποιονδήποτε, αλλά η Πάτι ήταν ευάλωτη λόγω του δύσκολου παρελθόντος της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Κακοποιημένη ως παιδί από την ηλικία των 5 ετών από έναν άνδρα που την πρόσεχε και τον παππού ενός φίλου της, έχει δηλώσει πως συνήθισε τόσο πολύ να την κακοποιούν σeξουαλικά «που άρχισε να το νιώθει φυσιολογικό».

Αφού έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ στην εφηβεία της για να καλύψει τον πόνο που ένιωθε, μεγάλωσε τον Τζάστιν σε κοινωνική στέγη και δούλευε δύο ή τρεις δουλειές κάθε φορά για να τους συντηρεί.

Ο 15χρονος Τζάστιν Μπίμπερ στο σπίτι του P. Diddy και η δήλωση

Η αφέλειά της φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στο να επιτρέψει ο έφηβος γιος της να βρεθεί με «αρπακτικά» της μουσικής βιομηχανίας. Μόλις ένα χρόνο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Island Records, ο 15χρονος τότε Τζάστιν πέρασε ένα και πλέον 48ωρο με τον P. Diddy φαινομενικά χωρίς επίβλεψη στο σπίτι του ράπερ.

Ο Σον Ντίντι Κομπς (P. Diddy) σήμερα κατηγορείται για σειρά αδικημάτων όπως εμπορία ανθρώπων, εκβιασμούς ενώ φέρεται να έχει κακοποιήσει τουλάχιστον 120 ανθρώπους.

Μετά τη σύλληψη του ράπερ ο Τζάστιν Μπίμπερ δήλωσε πως είναι «αηδιασμένος» και πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον P. Diddy.

Το γεγονός ότι ο Μπίμπερ βρέθηκε από την εφηβική του ηλικία να συναναστρέφεται με τον ράπερ που κατηγορείται ότι διοργάνωνε πάρτι όπου λάμβαναν χώρα κακοποιήσεις και γινόταν αλόγιστη χρήση ναρκωτικών, έχει εγείρει ερωτήματα αναφορικά με τη στάση της Πάτι Μαλέτ που επέτρεψε στον P. Diddy να «καθοδηγεί» τον γιο της.

«Τον πέταξαν στους λύκους»

Πηγές από το περιβάλλον του Τζάστιν Μπίμπερ δήλωσαν στην Daily Mail ότι «δεν έπρεπε ποτέ να του επιτραπεί να κάνει πάρτι με τον Diddy ή οποιονδήποτε άλλο όταν ήταν έφηβος».

Ισχυρίζονται ότι «τον πέταξαν στους λύκους» η μητέρα του και ο απών πατέρας του Τζέρεμι Μπίμπερ, με τον οποίο χώρισε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του Τζάστιν.

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι οι γονείς του Μπίμπερ και ο Usher γνώριζαν για την υποτιθέμενη εγκληματική δραστηριότητα του Diddy εκείνη την εποχή.

Όταν ο P. Diddy έλεγε στον 16χρονο Μπίμπερ να μην μιλήσει

Την ίδια στιγμή, ένα βίντεο από το 2011 εμφανίστηκε μετά τη σύλληψη του P. Diddy. Πρόκειται για μια συνέντευξη που είχε δώσει μαζί με τον Τζάστιν Μπίμπερ στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live».

«Τι συμβαίνει με εσάς παιδιά; Δουλεύετε μαζί;», ρώτησε ο Κίμελ με τον Diddy να απαντά: «Όχι, έχουμε γίνει φίλοι με έναν περίεργο τρόπο. Για πολλούς από εμάς είναι σαν μικρός αδερφός. Δεν φοβάται να τηλεφωνήσει και να ζητήσει συμβουλές».

Όπως είπε αργότερα «η μουσική βιομηχανία είναι μια δυνατή οικογένεια και πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, ήθελαν να "αγκαλιάσουν" τον Μπίμπερ και να τον "προστατέψουν", γιατί είναι καλός άνθρωπος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκτός από το ταλέντο του, είναι ένα από τα σπουδαιότερα παιδιά που θα μπορούσες ποτέ να γνωρίσεις».

Ο 16χρονος τότε, Μπίμπερ εκείνη την ώρα ευχαρίστησε τον Diddy για τα καλά του λόγια, ενώ τόνισε πως ίσως του αγόραζε κι εκείνου ένα αυτοκίνητο, όπως έκανε στον γιο του.

«Μου πήρε μια Lamborghini, απλά δεν την έχω πάρει ακόμα», ακούγεται να λέει ο Μπίμπερ, με τον ράπερ να τον στραβοκοιτάζει.

«Είχε την Lamborghini για μια ή δύο μέρες, όταν είχε πρόσβαση στο σπίτι μου», είπε ο Diddy, αναφερόμενος στο 48ωρο που είχε περάσει με τον Μπίμπερ στην έπαυλή του.

Τότε, ο ράπερ με έντονο ύφος του είπε να μην δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τις ώρες που πέρασαν μαζί. «Ξέρει να κάνει πολλά περισσότερα από το να μιλάει για τα πράγματα που έκανε μαζί μου, δημόσια στην τηλεόραση. Δεν είναι όλα για όλους», ανέφερε ο ράπερ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ θα ντρεπόμουν, θα κρυβόμουν»

Tabloid 15.10.2024
Συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα

Fipster: Απολογήθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε στο βίντεο με τη Super Kική

Tabloid 15.10.2024
«Ζητώ συγγνώμη, δεν υποστηρίζω τέτοιες απόψεις»

Πώς η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ τον έριξε στα δίχτυα του Diddy ‑ «Τον πέταξαν στους λύκους»

Tabloid 15.10.2024
Ο 15χρονος Τζάστιν Μπίμπερ στο σπίτι του P. Diddy και η δήλωση

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η αλήθεια για την παραίτησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Media 15.10.2024
Ηχηρή ήταν η απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη το πρωί της Δευτέρας

Ζευγάρι ψάχνει απεγνωσμένα για συγκάτοικο αλλά οι κανόνες του τρομάζουν τους υποψηφίους

Παράξενα 15.10.2024
Μια αγγελία έγινε viral στο Twitter για όλους τους λάθος λόγους

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλαμε να γίνει γνωστό γιατί τότε ήταν με τη Βέρα Κρούσκα

Tabloid 15.10.2024
Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά, ήταν πάρα πολύ τρυφερός, ανέφερε

Η νύχτα που συνέλαβαν τον Diddy και τη JLO σε κλαμπ της Νέας Υόρκης

Celebrity Stories 15.10.2024
Ενα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα στον κόσμο της μουσικής

Διάσημοι που δούλευαν ως σερβιτόροι/ες πριν κάνουν καριέρα

Celebrity Stories 15.10.2024
Η εμπειρία των celebrity στον τομέα της εστίασης τους έχει διδάξει πολύτιμα μαθήματα για τη ζωή και την καριέρα τους

Το βίντεο από την Τουρκία που κοντεύει τα 5 εκατομμύρια likes

Παράξενα 15.10.2024
Και είναι απολύτως λογικό...