E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για πρώτη φορά αγωγή εμπλέκει τον Diddy στη δολοφονία του Τούπακ

Ακόμα μία καταγγελία εις βάρος του P. Diddy

Δημοσίευση 16/10/2024 | 10:45

Για πρώτη φορά αγωγή εμπλέκει τον Diddy στη δολοφονία του Τούπακ

Η Ashley Parham κατήγγειλε πως βiάστηκε επειδή είπε στον P. Diddy ότι έδωσε εντολή για τη δολοφονία του Τούπακ και πως παραδέχτηκε ότι είναι εμπλεκόμενος.

Ακόμα μία καταγγελία εις βάρος του P. Diddy που κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η γυναίκα υποστηρίζει πως την κακοποίησε σeξουαλικά με ένα τηλεκοντρόλ και τη βίασε ομαδικά με φίλους του επειδή του είπε ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Τούπακ Σακούρ.

Η Ashley Parham μήνυσε τον Σον Ντίντι Κομπς για βιασμό που ισχυρίζεται ότι συνέβη το 2018, αφού τον κατηγόρησε για τη δολοφονία μέσω FaceTime.

Ο Τούπακ δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Λας Βέγκας στις 7 Σεπτεμβρίου 1996 και μέχρι σήμερα η υπόθεση είναι ανεξιχνίαστη.

Την νέα αγωγή που κατατέθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας δημοσιεύει η Daily Mail και σε αυτή η Ashley Parham ζητά αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Ashley Parham γνώρισε τον φίλο του P. Diddy, Shane Pearce, σε μπαρ τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο Pearce κάλεσε τον Diddy μέσω FaceTime και του έδειξε τον κόσμο στο μπαρ «προσπαθώντας να τον εντυπωσιάσει».

Η Parham ισχυρίστηκε ότι είπε στον Diddy ότι πίστευε ότι εμπλέκεται στη δολοφονία του Τούπακ και ο ράπερ της είπε ότι θα «πληρώσει».

Ένα μήνα μετά, στις 23 Μαρτίου 2018, ο Pearce κάλεσε την Parham στο σπίτι του στο Όκλαντ ζητώντας της βοήθεια για φάρμακα που έπαιρνε για τον καρκίνο «επειδή ήταν αδύναμος».

Σύμφωνα με την αγωγή, λίγο μετά την άφιξη της η γυναίκα διαπίστωσε πως στο σπίτι βρισκόταν ο P. Diddy για να πάρει εκδίκηση.

Ισχυρίζεται ότι της είπε ότι «πίστευε ότι δεν θα τον έβλεπε ποτέ από κοντά» και της έβαλε ένα μαχαίρι στο πρόσωπο, απειλώντας να της κόψει τα μάγουλα.

Η Parham ισχυρίζεται ότι σώθηκε από την επί χρόνια βοηθό του Diddy, Kristina Khorram, η οποία του είπε να μην το κάνει, καθώς θα μπορούσαν να «πουλήσουν την Parham για σeξ».

Βιασμός και απειλές

Στην αγωγή η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η Khorram απείλησε να την στείλει στο εξωτερικό για να χαθούν τα ίχνη της. Στη συνέχεια, ο P. Diddy έσκισε τα ρούχα της, της κάλυψε το σώμα με ένα «λάδι ή λiπαντικό» και έσπρωξε βίαια το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης στον κόλπο της.

«Ο Diddy, ενώ βίαζε (την Parham) με ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης, είπε στην ενάγουσα ότι η ζωή της ήταν στα χέρια του και ότι αν ήθελε μπορούσε να την "πάρει" και ότι δεν θα την ξαναέβλεπαν ποτέ», σύμφωνα με την αγωγή.

Αφού τη βiασε και απείλησε τη ζωή της, η μήνυση ισχυρίζεται ότι ο Diddy είπε στον φίλο του να τη γυρίσει μπρούμυτα διότι «κουράστηκε να ακούει τις κραυγές της ενάγουσας».

Η Ashley Parham αναφέρει ότι συνήλθε, σηκώθηκε και σκεπάστηκε με ένα πουκάμισο ενώ επιχείρησε να διαφύγει κρατώντας ένα μαχαίρι. Ωστόσο, ο P. Diddy που βρισκόταν μακριά της εξεπλάγη που ήταν όρθια, επειδή της έδωσε «αρκετά ναρκωτικά για να βγάλει από τη μέση ένα άλογο».

Η Parham ισχυρίζεται ότι ο Diddy της είπε ότι ήταν «διασκεδαστικό» αλλά η ίδια του απάντησε ότι ήταν βιασμός. Τότε, της πρόσφερε χρήματα για να πει ότι η σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική.

Όταν αρνήθηκε και είπε ότι θα τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο P. Diddy της είπε ότι κανείς δεν θα την πίστευε και απείλησε την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την ίδια, ένας φίλος του P. Diddy της έδειξε livestream από την πρόσοψη του σπιτιού της αδερφής της. Μάλιστα, στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι μίλησε και με τη μητέρα του Diddy, Τζάνις Κομπς, η οποία της ζήτησε να «μην βλάψει τον γιο της».

Η δολοφονία του Τούπακ

Η Ashley Parham ισχυρίζεται ότι ο P. Diddy της είπε ότι τη γλίτωσε από χειρότερα εγκλήματα, αναφερόμενος στη δολοφονία του Τούπακ, αλλά αυτό ενόχλησε έναν από τους άλλους άνδρες που ήταν μαζί του, ο οποίος τράβηξε όπλο.

Ο άνδρας σημάδεψε με το όπλο τον P. Diddy, απαιτώντας να επαναλάβει όσα είπε για τη δολοφονία του Τούπακ, μέχρι που η Parham προσπάθησε να αρπάξει το όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι ο P. Diddy έφυγε και η Parham τον κυνήγησε με ένα μαχαίρι, τον πρόλαβε και ο ράπερ την ικέτευε να μην τον σκοτώσει.

Η Parham «σήκωσε το μαχαίρι, σε έξαλλη κατάσταση από τα γεγονότα που μόλις είχαν συμβεί, με σκοπό να καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη του P. Diddy».

Ωστόσο έτρεξε προς την πόρτα αλλά ο P. Diddy βρέθηκε μπροστά της και εκείνη του χαράκωσε την κοιλιά για να διαφύγει. Η Parham ισχυρίστηκε ότι έτρεξε στους γείτονες για βοήθεια ενώ ο Diddy απομακρυνόταν με το αυτοκίνητό του.

Το τηλεφώνημα στην αστυνομία

Στη μήνυση υποστηρίζεται ότι κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τον P. Diddy και φίλους του. Ο αστυνομικός της απάντησε πως είχαν λάβει κλήσεις από γείτονες για κραυγές και της είπε να βρει έναν τρόπο να πάει σπίτι της.

«Δεν προσφέρθηκε να μεταφέρει την Parham στο σπίτι της, ούτε κάλεσε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένου ασθενοφόρου, ούτε προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, ούτε προσφέρθηκε να την βοηθήσει να πάρει τα ρούχα και τα πράγματά της», υποστηρίζει η αγωγή.

Η Parham πήγε στον γιατρό τρεις ημέρες αργότερα, αλλά δεν πήγε στο νοσοκομείο παρά μόνο τρεις εβδομάδες μετά, επειδή τα τραύματά της εξακολουθούσαν να είναι επώδυνα. Η γυναίκα διηγήθηκε τι συνέβη και οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία.

Όμως, όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει ισχυρίζεται πως φοβήθηκε να πει ότι βιάστηκε από τον P. Diddy επειδή θεωρούσε πως δεν θα την πίστευαν και δεν θα τη βοηθούσαν.

Έτσι έκανε την καταγγελία χωρίς να κατονομάσει τον ράπερ αφού φοβόταν πως θα την έβλαπτε. Η Parham ισχυρίζεται πως έκανε καταγγελία και στο τοπικό αστυνομικό τμήμα του Όκλαντ που τελέστηκε ο βιασμός αλλά χωρίς να κατονομάσει τον P. Diddy.

Σύμφωνα με την αγωγή, τα δύο αστυνομικά τμήματα στα οποία έκανε η γυναίκα καταγγελία δεν έκαναν έρευνα.

Στο «κάδρο» και η βοηθός

Στην αγωγή κατονομάζεται και η Kristina Khorram η οποία κατηγορείται για πρώτη φορά ότι βοήθησε τον P. Diddy. Επίσης στη μήνυση κατονομάζονται δύο βιαστές και ο Shane Pearce.

«Λίγες ημέρες, ίσως και την ημέρα του βιασμού της Parham, ο κατηγορούμενος Shane είχε ως εκ θαύματος αρχίσει να οδηγεί ένα καινούργιο αυτοκίνητο», υποστήριζε η αγωγή.

«Η Parham πιστεύει ότι αυτό ήταν πληρωμή από τον Diddy για το ότι έστησε την υπόθεση για να την βιάσει», αναφέρει η αγωγή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νιγηρία: Έκρηξη σε βυτιοφόρο ‑ 94 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί

Κόσμος 16.10.2024
Το βυτιοφόρο είχε εμπλακεί σε τροχαίο, είχε αναποδογυρίσει και υπήρχε διαρροή καυσίμων

Αίγυπτος: Σκύλος κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της μεγάλης πυραμίδας στην Γκίζα ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος 16.10.2024
Ο άνδρας που βιντεοσκόπησε το περιστατικό από το αλεξίπτωτό του λέει ότι ο σκύλος γαύγιζε προς τα πουλιά

Τέλος το ροζ χαρτάκι για τoυς παραβάτες οδηγούς – Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές κλήσεις στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 16.10.2024
Οι παραβάτες οδηγοί θα πληρώνουν ηλεκτρονικά τις κλήσεις τους χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις στο δημαρχείο

Βραβεία Νόμπελ 2024: Πόσα χρήματα παίρνουν οι νικητές

Κόσμος 16.10.2024
«Αυλαία» έπεσε στις ανακοινώσεις από την Σουηδική Ακαδημία Επιστημών

Ισχυρός σεισμός στην ανατολική Τουρκία

Κόσμος 16.10.2024
Σεισμός 6, 3 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην Τουρκία.

Διακοπή στη δίκη για τους βουλευτές των «Σπαρτιατών»: Στο εδώλιο και ο Κασιδιάρης

Πολιτική 16.10.2024
Οι βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών κατηγορούνται για εξαπάτηση εκλογέων

Για πρώτη φορά αγωγή εμπλέκει τον Diddy στη δολοφονία του Τούπακ

Κόσμος 16.10.2024
Ακόμα μία καταγγελία εις βάρος του P. Diddy

Γνωστή Tiktoker πέθανε σε ηλικία 27 ετών ‑ Η τραγική τελευταία ανάρτηση

Κόσμος 16.10.2024
Έδινε μάχη με τον καρκίνο για περισσότερα από επτά χρόνια

Καλά νέα για την Μαρινέλλα: Βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από 21 ημέρες

Ελλάδα 16.10.2024
Διαβάστε το επίσημο ανακοινωθέν

Καιρός: Ψύχος από Ουκρανία και Τουρκία ρίχνει τη θερμοκρασία

Καιρός 16.10.2024
Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Μελβούρνη: Οι ερωτικές περιπτύξεις ζευγαριού προκάλεσαν πλημμύρα σε σιδηροδρομικό δίκτυο και εκκένωση δύο σταθμών

Κόσμος 16.10.2024
Προκάλεσαν ζημιά στο σύστημα καταιονισμού, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι γραμμές και να ταλαιπωρηθούν εκατοντάδες επιβάτες