E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λίαμ Πέιν: Αυτό το ναρκωτικό πήρε πριν πεθάνει ‑ Η κλήση στο 911 που έγινε από το ξενοδοχείο

To συγκεκριμένο ναρκωτικό μπορεί να προκαλέσει ακραία σκαμπανεβάσματα στους χρήστες και να τους κάνει επιθετικούς

Δημοσίευση 19/10/2024 | 17:31

Λίαμ Πέιν: Αυτό το ναρκωτικό πήρε πριν πεθάνει ‑ Η κλήση στο 911 που έγινε από το ξενοδοχείο

Νέα διάσταση δίνει η αστυνομία στον τραγικό θάνατο του σταρ των One Direction, Λίαμ Πέιν, καθώς θα μπορούσε να υποφέρει από την επίδραση ενός ναρκωτικού που επηρεάζει το μυαλό του όταν έπεσε νεκρός.

Πιο συγκεκριμένα, ο 31χρονος τραγουδιστής έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου του' στην Αργεντινή μετά από αναφορές ότι συμπεριφερόταν «αλλοπρόσαλλα». Η αστυνομία στο Μπουένος Άιρες ισχυρίστηκε τώρα ότι ερευνά μια θεωρία ότι ο Liam ήταν υπό την επήρρεια μιας ισχυρής ουσίας γνωστή ως Cristal.

Πρόκειται για ναρκωτικό που μπορεί να προκαλέσει ακραία σκαμπανεβάσματα στους χρήστες και να τους κάνει επιθετικούς. Οι αστυνομικοί δήλωσαν στο TMZ ότι η συμπεριφορά του Liam παρουσιάσει πολλές ομοιότητες με τους χρήστες Cristal, αλλά δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι το ναρκωτικό ήταν παρόν στο δωμάτιο. Τα ευρήματα των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για τα ναρκωτικά και τα φάρμακα που ανακτήθηκαν δεν έχουν ακόμη καταγραφεί πλήρως.

«Έχουμε έναν επισκέπτη που έχει τρελαθεί στα ναρκωτικά»

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία ήταν γεμάτο με λευκή σκόνη, αλουμινόχαρτο και μια σπασμένη τηλεόραση. Η αρχική νεκροψία αποκάλυψε ότι ο Liam υπέστη πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός κατάγματος στο κρανίο, που οδήγησε σε «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

Ένα αντίγραφο κλήσης στο 911 που διέρρευσε, δείχνει τον διευθυντή του ξενοδοχείου να λέει μανιωδώς στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης: «Έχουμε έναν επισκέπτη που έχει τρελαθεί από τα ναρκωτικά και καταστρέφει τα πάντα στο δωμάτιό του. Χρειαζόμαστε κάποιον να έρθει».

Ο διευθυντής τηλεφώνησε ξανά για δεύτερη φορά, εκφράζοντας ανησυχία για το μπαλκόνι στο δωμάτιο του Liam και υπονοώντας ότι η ζωή του επισκέπτη ήταν «σε κίνδυνο». Ο διευθυντής δήλωσε: «Θέλουμε να στείλετε κάποιον επειγόντως γιατί, λοιπόν, δεν ξέρω αν η ζωή του επισκέπτη βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρέπει να είναι σε δωμάτιο που έχει μπαλκόνι. Και λοιπόν, ανησυχούμε λίγο ότι θα κάνει κάτι, ότι θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο», αναφέρει η Mirror.

Τα «στοιχεία» που βρέθηκαν στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Liam βρέθηκε κλοναζεπάμη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των επιληπτικών κρίσεων ή των κρίσεων λόγω επιληψίας καθώς και των κρίσεων πανικού.

Ο Geoff Payne, πατέρας του πρώην αστέρα των One Direction, πέταξε στο Μπουένος Άιρες μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του, τον οποίο η Cheryl, πρώην σύντροφός του, περιέγραψε ως «απερίγραπτα οδυνηρό». Ο κ. Payne εντοπίστηκε με ναυτικό κοστούμι να φεύγει από το ξενοδοχείο Casa Sur στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Όπως αναφέρει το Associated Press, ο κ. Πέιν ταξίδεψε στην Αργεντινή για να κανονίσει την επιστροφή της σορού του γιου του στην πατρίδα του. Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε το BBC, ο κ. Πέιν φαίνεται να επισκέπτεται τα αφιερώματα που άφησαν οι θαυμαστές του έξω από το ξενοδοχείο, να διαβάζει γράμματα και να σταματά να κοιτάζει λουλούδια, φωτογραφίες και κεριά.

liam_pein.jpg
Αυτό συμβαίνει αφού η οικογένεια εξέφρασε τη συντριβή της για το θάνατο του τραγουδιστή, δηλώνοντας: «Ο Liam θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και θα τον θυμόμαστε για την ευγενική, αστεία και γενναία ψυχή του».

Η Cheryl, η πρώην σταρ των Girls Aloud, εξέφρασε τις ανησυχίες της για την προστασία του επτάχρονου γιου της με τον Payne, μετά το πολύκροτο ειδύλλιό τους από το 2016 έως το 2018. «Καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό το συγκλονιστικό γεγονός και να επεξεργαστώ τη δική μου θλίψη σε αυτή την απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή, θα ήθελα ευγενικά να υπενθυμίσω σε όλους ότι χάσαμε ένα ανθρώπινο ον», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δίπλα σε ένα μονόχρωμο στιγμιότυπο του Payne στο κρεβάτι με τον μικρό τους γιο Bear, συνέχισε: «Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο ποπ σταρ και διασημότητα, ήταν γιος, αδελφός, θείος, αγαπημένος φίλος και πατέρας για τον 7χρονο γιο μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του».

Πηγή: dailystar.co.uk

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάρης Δούκας: Παντρεύτηκε στη Θήβα ο Δήμαρχος Αθηναίων ‑ Εντυπωσιακή η Γεωργία Πολυτάνου

Ελλάδα 19.10.2024
Το μυστήριο του γάμου τελούν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο Μητροπολίτης Θηβών Λιβαδειάς κι Αυλίδος Γεώργιος

Νορβηγική ψώρα: Τα συμπτώματα της ασθένειας ‑ Συναγερμός στα Χανιά για κρούσμα σε μαθητή

Ελλάδα 19.10.2024
Μια σπάνια μορφή ψώρας εμφανίστηκε στο 3ο Ειδικό Σχολείο στον Αγιο Ιωάννη Χανίων

Σοκ στα Τέμπη: Κατέρρευσε δέντρο στην παλιά Εθνική Οδό

Ελλάδα 19.10.2024
Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς η κίνηση διεξαγόταν κανονικά

Λίαμ Πέιν: Αυτό το ναρκωτικό πήρε πριν πεθάνει ‑ Η κλήση στο 911 που έγινε από το ξενοδοχείο

Κόσμος 19.10.2024
To συγκεκριμένο ναρκωτικό μπορεί να προκαλέσει ακραία σκαμπανεβάσματα στους χρήστες και να τους κάνει επιθετικούς

Σοκ στον Βόλο: 37χρονος χάνει τη ζωή του μετά από πτώση σε πολυκατοικία

Ελλάδα 19.10.2024
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την υπόθεση, ωστόσο φαίνεται πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Ινδία: Το «φριχτό» τέλος μιας έφηβης χήρας ‑ Κάηκε ζωντανή στη νεκρική πυρά του συζύγου της

Κόσμος 19.10.2024
Η υπόθεση της 18χρονης εξακολουθεί να στοιχειώνει τη χώρα, παρά την απαγόρευση της ινδουιστικής πρακτικής του sati

Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Τουμαζάτου

Ελλάδα 19.10.2024
Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Φως στο τούνελ – «Ζωντανεύει» ο εφιάλτης των νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα: «Δεν πίστευα ότι θα γινόταν»

Ελλάδα 19.10.2024
«Ήταν ότι χειρότερο αυτό που συνέβη γιατί με πήγε πίσω, έζησα ξανά τον ίδιο εφιάλτη» εξομολογήθηκε στο Φως στο τούνελ

Μερομήνια: Πλησιάζει βαρυχειμωνιά ‑ O διαφορετικός φετινός χειμώνας

Ελλάδα 19.10.2024
Τα Μερομήνια προειδοποιούν για την κακοκαιρία που θα «χτυπήσει» την χώρα

Μολότοφ στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Ιαπωνία ‑ Χειροπέδες σε 40χρονο

Κόσμος 19.10.2024
Στη σύλληψη ενός 40χρονου που έριξε βόμβες μολότοφ στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος της Ιαπωνίας στο Τόκιο, λίγες μόλις ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές