E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο πατέρας του, Μανόλης Παπακαλιάτης

Η δήλωση του διοικητή του Βενιζελείου

Δημοσίευση 22/10/2024 | 12:45

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο πατέρας του, Μανόλης Παπακαλιάτης

Ώρες αγωνίας για τον γνωστό επιχειρηματία Μανώλη Παπακαλιάτη και την οικογένεια του, καθώς ο 76χρονος έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κνωσσό του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο πατέρας του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τραυματίστηκε βαρύτατα νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όταν παρασύρθηκε από μηχανή ενώ κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου ο Μανώλης Παπακαλιάτης», όπως είπε στο patris.gr ο διοικητής των ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου Γιώργος Χαλκιαδάκης. Ενώ περιγράφοντας την κλινική του εικόνα, ανέφερε ότι είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο έχει κατάγματα στα κάτω άκρα αλλά και στο πρόσωπο, στην άνω και κάτω γνάθο, που πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπιστούν χειρουργικά.

Πληροφορίες του patris.gr αναφέρουν ότι ο Μανώλης Παπακαλιάτης έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, έχει τραυματιστεί σε σπόνδυλους, στο μηρό, στη λεκάνη και στη μέση, ενώ έχει και κάταγμα στην κνήμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο 76χρονος επιχειρηματίας έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον.

Το πολύωρο χειρουργείο ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις τέσσερις τα ξημερώματα με τον Μανώλη Παπακαλιάτη να υποστηρίζεται αναπνευστικά. Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, τα παιδιά του και τα αδέρφια του, συγγενείς και φίλοι.

Τι λέει ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου

Το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Κώστας Δανδουλάκης, αναπληρωτής διοικητής Βενιζελείου Νοσοκομείου και ανέφερε ότι ο Μανώλης Παπακαλιάτης είναι «τυχερός παρότι τραυματίας», λέγοντας «έγινε πρόσκρουση όταν έπεσε πάνω του ένα μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες, έναν πατέρα και ένα γιο. Δεν είχαν καμία βλάβη και επέστρεψαν σπίτι τους. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης είναι ένας πολυτραυματίας, παρόλο αυτά είναι τυχερός γιατί τα κατάγματα είναι αντιμετωπίσιμα. Έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, κατάγματα στα ζυγωματικά στο πρόσωπο, στη μέση, στα πλευρά, στη λεκάνη. Επίσης, ανοιχτό κάταγμα στον μηρό και στην κνήμη. Από την αρχή είχε και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον».

Στη συνέχεια ο κ. Δανδουλάκης ανέφερε: «Υπεβλήθη σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση για το ανοιχτό κάταγμα στον μηρό και για την κνήμη. Όλες οι άλλες βλάβες θα αντιμετωπιστούν συντηρητικά σύμφωνα με τους γιατρούς. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με πολύ χαμηλή αναπνευστική υποστήριξη και -σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες- δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, η κατάστασή του είναι σταθερή». Τέλος, ο κ. Δανδουλάκης ανέφερε ότι στο πλευρό του επιχειρηματία είναι από την πρώτη στιγμή τα παιδιά του, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να φτάνει στο νοσοκομείο μετά τη μία τα μεσάνυχτα.

Χριστόφος Παπακαλιάτης: «Ο μπαμπάς μου είναι δύσκολα»

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής Super Katerina επικοινώνησε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη που τους απάντησε πως «ο μπαμπάς μου είναι δύσκολα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη: Στο Μιλάνο θα νοσηλευτεί, και όχι στην Ελλάδα ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Ελλάδα 22.10.2024
«Παρακαλώ όλους να σεβαστούν τον αγώνα του παιδιού μου που προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή»,

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Αγόρι έπεσε από τις εξέδρες του γηπέδου και σκοτώθηκε

Ελλάδα 22.10.2024
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος

Καμένα Βούρλα: Τρόμος για υπάλληλο βενζινάδικου – Εντόπισε νεκρό στο προαύλιο

Ελλάδα 22.10.2024
Στιγμές τρόμου έζησε ένας υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων στα Καμένα Βούρλα

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κατηγορείται ότι δηλητηρίασε το σύζυγό της με υδράργυρο

Ελλάδα 22.10.2024
Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη, όπου η ΕΛΑΣ ερευνά την υπόθεση μίας γυναίκας που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της, χορηγώντας του ποσότητες υδραργύρου

Ιταλίδα σέρφερ καρφώθηκε από ξιφία στην Ινδονησία και πέθανε

Κόσμος 22.10.2024
Σύμφωνα με ιατρική έκθεση, υπέστη τραύμα από μαχαιριά από το ψάρι στο άνω αριστερό μέρος του θώρακα με βάθος περίπου πέντε εκατοστών

Φωτιά στο Μαρούσι – Φόβοι για διαρροή αερίου

Ελλάδα 22.10.2024
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για συμβάν στο Μαρούσι. Ερευνάται τυχόν διαρροή αερίου

Ραφήνα: Φωτιστικό ξεκόλλησε από ταβάνι και έπεσε στο κεφάλι καθηγήτριας

Ελλάδα 22.10.2024
«Το καλοκαίρι όλα τα σχολεία ελέγχθηκαν και μετά το περιστατικό επανήλθε το συνεργείο του δήμου», είπε η δήμαρχος

Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα για τη δoλoφovία της 84χρονης

Ελλάδα 22.10.2024
Η γυναίκα ανήκε στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος

Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο

Ελλάδα 22.10.2024
Θα εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο