E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: 23 θερμόμετρα είχε αγοράσει η 50χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με υδράργυρο τον σύζυγό της

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει πως είναι αθώα

Δημοσίευση 24/10/2024 | 20:15

Θεσσαλονίκη: 23 θερμόμετρα είχε αγοράσει η 50χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με υδράργυρο τον σύζυγό της

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την 50χρονη που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της με υδράργυρο, στη Θεσσαλονίκη.

Η 50χρονη σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, φέρεται να αγόρασε τουλάχιστον 23 θερμόμετρα, το διάστημα πριν τον θάνατο του συζύγου της από μεγάλες ποσότητες υδράργυρου. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει και ένας εκ των φαρμακοποιών από τη Θεσσαλονίκη στο Live News, από τον οποίο όπως υποστηρίζει προμηθεύτηκε κάποια θερμόμετρα.

«Είχε έρθει μία κυρία, δύο φορές, η οποία είχε πάρει, τη μία φορά τέσσερα ή πέντε θερμόμετρα και μία ακόμα φορά είχε πάρει επτά ή οκτώ, δεν είμαι σίγουρος. Μέχρι τέσσερα, πέντε, έχει τύχει γενικώς, αλλά τα επτά – οκτώ εκείνη τη φορά μου έκανε πιο εντύπωση. 15 δεν πρέπει να πήρε από εμένα, αλλά κάποια πήρε από εμένα. Μου είπε νομίζω ότι θα πάει σε κάποιο ΚΑΠΗ κάτι τέτοιο μου είχε πει οπότε δεν ξαναήρθε η κυρία αυτή. Δεν θυμάμαι να ξαναήρθε, να είναι πελάτισσά μου, απλά ήρθε δύο φορές μάλλον και πήρε αυτό. Μπορεί να είχε πάρει και καμιά φορά κάτι άλλο, δεν ήταν πελάτισσά μου πάντως», ανέφερε αρχικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, η 50χρονη στις 4 Ιουλίου του 2018 αγόρασε τέσσερα θερμόμετρα από φαρμακείο στο Πανόραμα και δύο ημέρες μετά επέστρεψε στο ίδιο φαρμακείο για να αγοράσει άλλα τέσσερα. Παράλληλα, μετά από λίγες ημέρες αγόρασε άλλα δεκαπέντε από φαρμακείο στην Περαία, δηλαδή σύνολο 23 θερμόμετρα υδραργύρου.

«Πώς μπορείς να το δικαιολογήσεις τώρα αυτό το πράγμα; Και πώς μπήκε η υπόθεση στο αρχείο αφού βρήκαν τα θερμόμετρα και όλα αυτά τα πράγματα; Τα θερμόμετρα έχουν τον υδράργυρο μέσα. Αν υποθέσουμε ότι την έχει κάνει αυτή την «δουλειά», το έριχνε σε φαγητό; Σε ποτό; Πού πάει αυτό το πράγμα; Υπάρχει προφανώς κατηγορία για δολοφονία. Δεν έχω πρόθεση ούτε να καταδικάσω, ούτε να αθωώσω. Είναι αρμοδιότητα των Αρχών. Κι αν χρειαστεί να συνεισφέρω, θα το κάνω», καταγγέλλει συγγενής του συζύγου της.

Η 50χρονη στην απολογία της, παραδέχτηκε πως αγόρασε θερμόμετρα,, ωστόσο υποστηρίζει ότι τα έστειλε στην αδελφή της στην Πολωνία. «Είναι αλήθεια ότι αγόρασα από φαρμακείο στο Πανόραμα αρχικά τουλάχιστον έξι θερμόμετρα υδραργύρου, εκ των οποίων το ένα το παρέδωσα στον σύζυγό μου που νοσηλευόταν, τα δε υπόλοιπα τα έστειλα με δέμα στην αδελφή μου στην Πολωνία. Μετά από λίγες ημέρες, πήγα σε άλλο φαρμακείο της Περαίας, αγοράζοντας ακόμα δώδεκα θερμόμετρα υδραργύρου, από τα οποία ξανά το ένα το έδωσα στον σύζυγό μου ενώ τα υπόλοιπα τα έστειλα ξανά με δέμα στην Πολωνία», φέρεται να υποστήριξε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μόνο να ξυπνήσει, να μιλήσει»: Συγκινεί η μητέρα της 14χρονης που τραυματίστηκε από πτώση σοβά στους Αγίους Αναργύρους

Ελλάδα 24.10.2024
Το χειρουργείου του παιδιού πήγε καλά και οι γιατροί αισιοδοξούν για την υγεία του

Θεσσαλονίκη: 23 θερμόμετρα είχε αγοράσει η 50χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με υδράργυρο τον σύζυγό της

Ελλάδα 24.10.2024
Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει πως είναι αθώα

Τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία: Πήγε να πάρει τα λουλούδια που έστειλε ο άντρας της και σκοτώθηκε

Κόσμος 24.10.2024
Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες - Ποια ήταν τα πέντε θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Τουρκία

Φωτογραφίες από τα περίφημα πάρτι του Diddy

Κόσμος 24.10.2024
Το δοχείο για το «χάπι του βιασμού» και τα «βουνά» από βότκες

Η αρχισυντάκτης των LA Times παραιτήθηκε όταν ο ιδιοκτήτης ακύρωσε τη στήριξη της εφημερίδας στην Κάμαλα Χάρις

Κόσμος 24.10.2024
«Έχουμε δημοσιεύσει τόσα άρθρα που λένε ότι (ο Τραμπ) δεν πρέπει να επανεκλεγεί. Τώρα φαινόμαστε δειλοί και υποκριτές» δήλωσε η πρώην αρχισυντάκτρια

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η αποκάλυψη από τις τοξικολογικές εξετάσεις του

Ελλάδα 24.10.2024
Τι βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις του αδικοχαμένου Τζόρτζ Μπάλντοκ

Αγιοι Ανάργυροι: Στο χειρουργείο η 15χρονη που της έπεσε σοβάς στο κεφάλι

Ελλάδα 24.10.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι έχει υποστεί κάκωση στο κεφάλι με αιμορραγία

Novartis: Πράσινο φως να βγουν οι κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες

Ελλάδα 24.10.2024
Την απόφαση να βγουν οι «κουκούλες» από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis έλαβε η Οικονομική Εισαγγελία