E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα του Open

«Πήγα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και από τότε μου έχουν αλλάξει τα πετρέλαια»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/12/2024 | 11:10

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα του Open

«Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν κάταλαβα; Εγώ έχω κακοποιηθεί από αυτή τη συμπεριφορά, το ξέρετε αυτό; Ξέρουν τι περνάω; Κανείς!», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» βγήκε σήμερα η Βίκυ Πρωτογεράκη για να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός και δικηγόρος, φανερά εξοργισμένη, προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα…

«Το ότι είμαι μάρτυρας του Πέτρου Φιλιππίδη το έχω πληρώσει πολύ ακριβά. Μέχρι που κάποιοι σε πάνελ έχουν φτάσει στο σημείο να λένε για μένα ότι και καλά κατά τη διάρκεια που ήμουν ηθοποιός δεν έβγαινα τόσο πολύ και δεν είχα φανεί τόσο πολύ. Δηλαδή μπορούν και κρίνουν την πορεία ενός ανθρώπου, τα τίποτα με το απόλυτο μηδέν, που δεν έχουν ιδέα για τίποτα, με έχει κάνει έξαλλη αυτό. Και δεν με φωνάζουν από κοντά να τους απαντήσω, δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι να ‘ναι», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε στη συνέχεια: «Πήγα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου κάποια στιγμή αυθορμήτως και είπα την άποψή μου και από τότε μού έχουν αλλάξει τα πετρέλαια. Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν κάταλαβα; Εγώ έχω κακοποιηθεί από αυτή τη συμπεριφορά, το ξέρετε αυτό; Ξέρουν τι περνάω; Κανείς! Λοιπόν, σας παρακαλώ, δεν θα κάτσω να ακούσω άποψη για τον εισαγγελέα της έδρας, να ήσασταν εκεί να βλέπατε τι έγινε. Δεν υπάρχει κοινή λογική, καταλάβατε; Εμένα δεν μου αρέσουν τα ψέματα και όλοι ξέρουν ποια είμαι».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε επίσης: «Δεν θέλω να πω τίποτα, δεν θα κρίνω δικαστικό λειτουργό εγώ. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τον ποινικό κώδικα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Σας παρακαλώ, μη με ξαναπάρετε τηλέφωνο να μου πείτε να μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη, δεν θα το κάνω. Εμένα με έχει ρωτήσει κανένας τι κακοποίηση έχω δεχτεί; Τι μπούλινγκ έχω δεχτεί με αυτό που γίνεται; Δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Όταν θα βγει η απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή, ευχαρίστως να μιλήσω. Τώρα δεν θέλω να μιλήσω. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, γιατί έχω αρχές. Είμαι άνθρωπος με αρχές εγώ, καταλάβατε; Δεν μπορεί κανένας να με σπιλώνει. Εγώ δεν θα εξυπηρετήσω τα σχέδια κανενός και το έχω πληρώσει».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βάσια Τριφύλλη: Είμαι κατά της άμβλωσης και υπέρ της ψυχής

Tabloid 05.02.2025
Μετάνιωσα που έκανα αμβλώσεις, όμως δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για μαμάδες και μπαμπάδες, πρόσθεσε η ηθοποιός

Eurovision 2025: Αντιδράσεις από την Τουρκία για το τραγούδι της Κλαυδίας

Eurovision 05.02.2025
Στα «κάγκελα» οι Τούρκοι με τη συμμετοχή της Κλαυδίας στην Eurovision

Χρήστος Μάστορας: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη και καρέ καρέ πώς έφυγε από το πρώτο μπλόκο

Tabloid 05.02.2025
Πάρα τα επαναλαμβανόμενα σήματα με φακό για να σταματήσει, ο Χρήστος Μάστορας διέφυγε προς την Πανεπιστημίου

Τηλεθέαση: Σκληρή η μάχη – Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα στην prime time;

Media 05.02.2025
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Κόνι Μεταξά για διαζύγιο: «Αν έχεις πάρει την απόφαση να χωρίσεις, μη το σκέφτεσαι»

Tabloid 05.02.2025
Μέσα στις επόμενες ημέρες το ζευγάρι θα καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, με την Κόνι Μεταξά να στέλνει μηνύματα

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε τρελό σόου στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Tabloid 05.02.2025
`Ποιος παίζει άμυνα` φώναξε ο Κώστας Σλούκας στα αποδυτήρια

Η Marseaux για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της και την απώλεια των κιλών

Tabloid 05.02.2025
Η Marseaux ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Γιώργος Παπαδάκης: Γενέθλια με τούρτα στο στούντιο και αναφορά στην σύζυγό του

TV Buzz 05.02.2025
Ο Γιώργος Παπαδάκης δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών του, για τα γενέθλιά του, κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει

Αντώνης Κανάκης σε μία συγκινητική εξομολόγηση: «Χτυπάει το τηλέφωνο και γνωρίζω ότι είναι αυτό που φοβόμασταν»

TV Buzz 05.02.2025
«Πραγματικά περιμένω να εμφανιστεί κάπου ακόμα και σήμερα ή να χτυπήσει ένα τηλέφωνο» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Νατάσσα Μποφίλιου: «Με έσπρωξε με δύναμη και χτύπησα τη μέση μου πάνω σε ένα μπουντουάρ»

Tabloid 05.02.2025
«Ήταν ένα πολύ συγκεκριμένο και καταγγελλόμενο περιστατικό, όχι κάποια συγκαλυμμένη συμπεριφορά» δήλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.