E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκάλυψη ‑ Φίλη Ευγενίας: «Μου είχε πει ότι μάλωσαν και της έσπασε τα δόντια»

Σπάει τη σιωπή της η πρώην συγκάτοικος και φίλη της Ευγενίας

Δημοσίευση 6/1/2025 | 16:40

Αποκάλυψη ‑ Φίλη Ευγενίας: «Μου είχε πει ότι μάλωσαν και της έσπασε τα δόντια»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ενδοοικογενειακή βία που ζούσε σχεδόν καθημερινά η 40χρονη Ευγενία, η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της στην Ξάνθη και κατέληξε από τα πολύ σοβαρά τραύματα που υπέστη.

Την σιωπή της έσπασε φίλη και πρώην συγκάτοικος της άτυχης γυναίκας και μιλώντας στο STAR αποκάλυψε τα όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του συντρόφου της η Ευγενία. «Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο, δεν ήταν καλά και μου λέει ότι την έδερνε. Μάλωσαν κι αυτός την βάρεσε μου λέει “μού έσπασε τα δόντια”» αναφέρει αρχικά η πρώην συγκάτοικος και φίλη της 40χρονης.

Ακόμη, θυμάται τις τελευταίες της συνομιλίες με την Ευγενία και συγκλονίζει με τα όσα λέει.

«Η Ευγενία μου είπε ότι την απείλησε πως αν αυτή θέλει να τον παρατήσει θα την θάψει στην αυλή και κανένας δεν θα την βρει. Και εγώ της είπα άμα είναι να έρθω να σε πάρω. "Όχι, όχι, μετά μου ζήτησε συγγνώμη"», λέει χαρακτηριστικά.

Κάθε φορά που η άτυχη Ευγενία έκανε προσπάθεια να ξεφύγει από τη φυλακή της, ο κατηγορούμενος σύντροφός της φέρεται να μην της άφηνε καμία διέξοδο.

«Την κρατούσε φυλακισμένη», λέει η αδερφή της Ευγενίας

«Μέσα Οκτωβρίου μίλησα με την αδελφή μου και μου είπε ότι κρατείται παρά τη θέλησή της από τον σύντροφό της και την οικογένειά του. Μου είπε ότι της πήραν τα έγγραφα, τα χρήματα και το τηλέφωνό της, επειδή προσπάθησε να το σκάσει και να φύγει», ανέφερε μιλώντας στο Star η αδερφή της Ευγενίας.

Τα μηνύματα της Ευγενίας λίγες μέρες πριν βρεθεί στην εντατική
Ο τηλεοπτικό σταθμός του Star αποκάλυψε και τα τελευταία μηνύματα που έστελνε η Ευγενία σε καλή της φίλη όπου αποτυπώνεται ξεκάθαρα η αγωνία της.

«Εγώ είμαι. Δεν έχω κάρτα επειδή αυτός δεν με αφήνει να μιλάω με κανέναν. Έκανα κρυφά facebook».

Η νύχτα της 23ης Οκτωβρίου έμελλε να είναι μοιραία για την Ευγενία καθώς μετά τον εφιάλτη που βίωνε με τον σύντροφό της κατέληξε στην εντατική μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε.

Ο 42χρονος υποστήριζε σε όλους ότι όπως περπατούσαν με την Ευγενία στον δρόμο, εκείνη γλίστρησε και έπεσε μέσα σε τρύπα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Από την ιατροδικαστική που διενεργήθηκε προέκυψε ότι έφερε βαριά επικίνδυνη βλάβη δια θλώντος οργάνου, συμβατή με ξυλοδαρμό και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν οι κακώσεις αυτές να είναι από πτώση και μάλιστα 2 μέτρων.

«Έκανε πέντε χειρουργεία, είχε μείνει παράλυτη είχε σπασμένο διάφραγμα, δεν υπήρχαν ελπίδες. Ήταν μία ζωντανή ψυχή σε ένα νεκρό σώμα» λέει η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αικατερίνη Βλασακίδου.

Ο 42χρονος σύντροφος της, έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ωστόσο αναμένεται να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση μετά από τον θάνατο της Ευγενίας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι μειώσεις φόρων που σχεδιάζονται για τη μεσαία τάξη

Οικονομία 24.04.2025
Στη ΔΕΘ τα αποκαλυπτήρια των νέων μέτρων για τα εισοδήματα του 2026

Αδιανόητο περιστατικό στον Πόρο: Παρέα νεαρών πετάει βαρελότα σε 85χρονη

Ελλάδα 24.04.2025
«Δεν είναι η πρώτη φορά», καταγγέλλει ο γιος της

Η ιλαρά κάνει «ιδιαίτερα επικίνδυνη επιστροφή»

Tech + Science 24.04.2025
Ανησυχία για ασθένειες που εξαπλώνονται ξανά

Εφορία: Δηλώθηκαν 14,4 δισ. περισσότερα αλλά 1 στους 2 Έλληνες ζει με κάτω από 10.000 ευρώ

Οικονομία 24.04.2025
Τι αποκαλύπτουν οι φορολογικές δηλώσεις του 2024 - Τεκμήρια και e-αποδείξεις φούσκωσαν το φόρο κατά 2,2 δισεκατομμύρια - Ένας στους πέντε πλήρωσε φόρο για εισόδημα που δεν δήλωσε

Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

Ελλάδα 24.04.2025
Ο 21χρονος οδηγός έχει συλληφθεί και διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Τραυματίστηκε φίλαθλος με βεγγαλικό πριν από το ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο

Ελλάδα Χτες
Ο οπαδός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο

Πάνω από 100.000 πιστοί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για το «ύστατο χαίρε» στον πάπα Φραγκίσκο

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με τους κανόνες του Universi Dominici Gregis, στην εν λόγω περίπτωση, η διαδικασία θα εκκινήσει μεταξύ 6 και 10 Μαΐου

Σoκ: Πέθαvε στα 24 αγαπημένη ηθοποιός

Κόσμος Χτες
Η ανακοίνωση της οικογένειάς της