E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγγελική Ηλιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ – «Ξέρω ότι είναι μαζί με τον μπαμπά…»

Ρίγη συγκίνησης

Δημοσίευση 21/1/2025 | 11:37

Αγγελική Ηλιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ – «Ξέρω ότι είναι μαζί με τον μπαμπά…»

Η Καίτη Γκρέυ έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και έκτοτε τα αγαπημένα της πρόσωπα έχουν βυθιστεί στον πόνο και τη θλίψη. Η Αγγελική Ηλιάδη, μάλιστα, η οποία ήταν στο πλευρό της και στο νοσοκομείο, αλλά και στις τελευταίες της στιγμές, είναι συντετριμμένη.

Μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, για τα συναισθήματά της σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, ενώ αποκάλυψε τις πιο γλυκές αναμνήσεις που είχε μαζί της και θα της κρατάει για πάντα σαν φυλαχτό στην καρδιά της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ


«Είναι δύσκολες στιγμές. Η απώλεια είναι δύσκολη. Είναι η γιαγιά μου, το είδωλό μου από μικρό κοριτσάκι ζούσα μαζί της και την ακολουθούσα. Είναι η γιαγιά μου και τη λατρεύω. Έβλεπα μία γυναίκα με απίστευτη φωνή και ταλέντο, δυναμική και ανεξάρτητη και πάντα την θαύμαζα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις απ’ τη γιαγιά μου. Αυτό που μου έλεγε πάντα είναι να ζω και να δουλεύω με αξιοπρέπεια. Στηριζόταν στον εαυτό της και προσπαθούσε να μου το περάσει αυτό. Με φρόντιζε πάντα πολύ και μου έδινε απίστευτη αγάπη. Η αγαπημένη μου ανάμνηση ήταν να πηγαίνω σπίτι της να κοιμάμαι και να με χαϊδεύει για να με κοιμίσει. Είχε και ένα ραδιοφωνάκι που μου έβαζε μουσική. Πάντα ήταν δίπλα μου, μου έδωσε τα πάντα», είπε αρχικά και επειδή έχει χάσει και τον πατέρα της, επισήμανε: «Ξέρω ότι είναι μαζί τώρα, μας βλέπουν και μας προσέχουν, τους έχουμε στην καρδιάς μας πάντα. Μου αρέσει που της μοιάζω. Είναι πολύ τραυματική εμπειρία αυτή για μένα. Δεν είναι πολλές μέρες που την είδα τελευταία φορά, δεν είχε καμία επικοινωνία».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ χοροπηδά στην άμμο στις Μαλδίβες με ένα κατακόκκινο μπικίνι

Social Χτες
Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 40.000 likes

Κάτια Αντωνιάδη: «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, έπαθα εγκεφαλικό»

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική της εξομολόγηση

Νικολέττα Καρρά: «Ήθελαν να με σακατέψουν, να με κάνουν σκουπίδι»

Tabloid Χτες
Για τα κακεντρεχή σχόλια που έλαβε για την εμφάνισή της σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε η Νικολέττα Καρρά στη Real!ife και στην Κορύνα Μανταγάρη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Tabloid Χτες
Έψησε και πασχαλινά κουλουράκια, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Ξεσπά για το κλείσιμο του εστιατορίου της στην Κωνσταντινούπολη

Tabloid Χτες
`Το ρεστοράν μου θυσιάστηκε για τους ουρανοξύστες. Ευτυχώς, σώθηκε το σπίτι μου`

Στην αντεπίθεση περνά η Ιωάννα Τούνη για τη Χαρά Τσιώλη: Δίνει στεγνά τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Tabloid Χτες
Στη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από την Χαρά Τσιώλη απάντησε η influencer

Στράτος Τζώρτζογλου για πρώην συνεργάτη του: Δεν άντεξε και μου την έπεσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Tabloid Χτες
Η σeξουαλική παρενόχληση υπήρχε στον αέρα από το 1987 που βγήκα, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ρέιφ Φάινς: «Φέτες» σε ηλικία 62 ετών ‑ Δείτε φωτογραφίες του από το γυμναστήριο

Tabloid Χτες
Ο Βρετανός ηθοποιός διατηρεί τη σιλουέτα που απέκτησε για τα γυρίσματα της ταινίας «Οδύσσεια»

Στην Πάρο για το Πάσχα η Δώρα Παντέλη ‑ Ποζάρει με πράσινο μαγιό στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η αθλητικογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Ο πασίγνωστος ηθοποιός που πριν γίνει διάσημος δούλευε ως ... στρίπερ

Celebrity Stories Χτες
Πριν γίνει το απόλυτο sex symbol του Χόλιγουντ, χόρευε ημίγυμνος σε νυχτερινά μαγαζιά!

Οι αποκαλύψεις ‑ σοκ για τον Justin Bieber: Βουτηγμένος στα χρέη

Tabloid Χτες
Τα 20 εκατομμύρια ζημίες και η ψυχική του υγεία