E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντζελίνα Τζολί: Τι συνέβη με την υποψηφιότητά της στα φετινά Oscar

Απογοητευμένη αφού η Ακαδημία την αγνόησε ως «Κάλλας» στα Όσκαρ

Δημοσίευση 24/1/2025 | 11:38

Αντζελίνα Τζολί: Τι συνέβη με την υποψηφιότητά της στα φετινά Oscar

Η Αντζελίνα Τζολί είναι απογοητευμένη για τη στάση της Ακαδημίας απέναντί της, καθώς δεν είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για Όσκαρ, για τον ρόλο της στην ταινία «Maria» για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

Η 49χρονη ηθοποιός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να υποδυθεί τη διάσημη σοπράνο, ενώ όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της, είχε πονέσει πολύ κατά τη διάρκεια της παραγωγής, προσπαθώντας να «μπει» στα παπούτσια της Κάλλας.

Αν και ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, η Αντζελίνα Τζολί δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει εξίσου την Ακαδημία Κινηματογράφου που είναι υπεύθυνη για τις υποψηφιότητες στα Όσκαρ, αλλά ούτε και την επιτροπή των βραβείων SAG. Άνθρωπος από το περιβάλλον της, που τυχαίνει να σχετίζεται και με τη διοργάνωση των Όσκαρ, δήλωσε για εκείνη στην PageSix: «Η Αντζελίνα θα είναι συντετριμμένη. Κοιτάξτε τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την ταινία. Ήθελε να είναι υποψήφια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον Τζίμι Φάλον πριν από πάνω από μια δεκαετία. Πήγε ακόμα και στα βραβεία Gotham. Έκανε όλα αυτά τα εξώφυλλα περιοδικών». Η σταρ έκανε την επιστροφή της στην υποκριτική της με τη βιογραφική ταινία «Maria» μετά από χρόνια απουσίας από τη βιομηχανία. Άλλο άτομο από το περιβάλλον της δήλωσε στην Page Six ότι η Τζολί αναμφίβολα θα στεναχωριόταν, όμως τόνισε πως «το να την "αποδεχτεί" ο κόσμος των Όσκαρ δεν ήταν προτεραιότητά της».

Τέλος, κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως αυτή η «αδιαφορία» της Ακαδημίας απέναντι στην Τζολί οφείλεται στο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ. «Αυτό απλώς δείχνει πως το Χόλιγουντ είναι με την ομάδα του Πιτ. Ο ξένος Τύπος αγαπά την Αντζελίνα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για το Χόλιγουντ. Κανείς δεν πρόκειται να πάει ενάντι στον Μπραντ και να δώσει την ψήφο του στην Αντζελίνα. Ο κόσμος αγαπάει τον Μπραντ», ανέφερε άνθρωπος από την Ακαδημία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίνο σε Γιώργο Λιάγκα: «Τώρα εσύ είσαι πιο κοντά στο γάμο»

Tabloid 22.04.2025
Καλεσμένος στο Πρωινό ο Νίνο

Ξεχνά την Τζένιφερ Λόπεζ; Νέο ραντεβού για τον Κόστνερ με μελαχρινή καλλονή!

Tabloid 22.04.2025
Ο Κέβιν Κόστνερ εθεάθη να βγαίνει με μια μυστηριώδη γυναίκα στο Λος Αντζελες

Ελένη Μενεγάκη: Επιστροφή στην Ελλάδα από τις Μαλδίβες

Tabloid 22.04.2025
«Η αλήθεια είναι ότι μείναμε πολύ καιρό»

Κρίστεν Στιούαρτ: Παντρεύτηκε την αγαπημένη της ‑ Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο σπίτι τους

Tabloid 22.04.2025
Το 2021 η σεναριογράφος Ντίλαν Μέγιερ, είχε γονατίσει ζητώντας από την αγαπημένη της να μείνουν για πάντα μαζί. Τέσσερα χρόνια μετά οι 2 γυναίκες το έκαναν πράξη

Ελένη Τσολάκη: Επέστρεψε στο «Πρωινό Σου Σου» τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της

Tabloid 22.04.2025
Η Ελένη Τσολάκη το πρωί της Τρίτης 22 Απριλίου επέστρεψε στο «Πρωινό Σου Σου» καλημερίζοντας τους τηλεθεατές του Open λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Αμαλία Κωστοπούλου ανάρτησε φωτογραφία με τον πατέρα και τον αρραβωνιαστικό της σε σκάφος

Tabloid 22.04.2025
Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου δημοσίευσε στο Instagram κοινό στιγμιότυπο με εκείνον και τον Τζέικ Μέντγουελ

Δημήτρης Παπανώτας για ηλικία Αννας Βίσση: «60; Μόνο εγώ μεγαλώνω, όλοι οι άλλοι μικραίνουν»

TV Buzz 22.04.2025
«Μήπως τη μεγάλωσα στα γόνατα, φοβάμαι...», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Αρης Μουγκοπέτρος: Ο Γιάννης Κατσίγιαννης εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα

Tabloid 22.04.2025
«Γέμισα αίματα, νόμιζε πως ήταν καπνογόνο»

H Ελένη Φουρέιρα πόζαρε μόνο με το μπουρνούζι της στον καθρέφτη του μπάνιου

Tabloid 22.04.2025
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Στεφανία Γκουρνέλου: «Έφυγε μέσα σε δυο μήνες από καρκίνο, διαισθανόμουν ότι είναι πολύ χειρότερα»

Tabloid 22.04.2025
«Προσπάθησα να της δείξω πιο έντονα την αγάπη μου, με περισσότερες αγκαλιές και πολλές ώρες συζήτησης» δηλώνει η Στεφανία Γκουρνέλου.

Η Khloé Kardashian μιλά για την πιο σκοτεινή νύχτα του γάμου της

Tabloid 22.04.2025
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο podcast Call Her Daddy της Alex Cooper,