Πιερία ‑ Δολοφονία 59χρονου: «Το παιδί έπαιζε πάνω από τον νεκρό πατέρα του»
«Έξι μήνες τον έψαχναν και έξι μήνες πατούσαν πάνω του», αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του 59χρονου που δολοφονήθηκε στην Πιερία
Δημοσίευση 11/2/2025 | 08:00
![Πιερία ‑ Δολοφονία 59χρονου: «Το παιδί έπαιζε πάνω από τον νεκρό πατέρα του»](https://cdn.e-daily.gr/repository/2024/Pieria.jpg)
Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς του 59χρονου στην Πιερία, ο οποίος για έξι μήνες αγνοούνταν, εντοπίστηκε δολοφονημένος και θαμμένος στην αυλή του σπιτιού του, με κατηγορούμενη τη σύντροφό του και το παιδί του «να παίζει πάνω από τον νεκρό πατέρα του»
Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αναστάσιος Ντούκας, μιλώντας στο Star, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο, επειδή έψαχναν τον Κώστα έξι μήνες και πατούσαν πάνω του, εκεί που ήταν θαμμένος. Φαντάζεστε την ψυχολογική κατάσταση… Το παιδί έπαιζε από πάνω και κάτω ήταν ο πατέρας του».
«Δεν έδρασε μόνη της», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη για τη δολοφονία δεν έδρασε μόνη, διότι -σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του - δεν θα μπορούσε να θάψει μόνη τον 59χρονο χωρίς να γίνει αντιληπτή ή να αφήσει ένα ίχνος.
«Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει συνεργός, είμαι κατά 99% σίγουρος. Δεν μπορεί μια γυναίκα να έσκαψε μόνη της τόσο μεγάλο λάκκο και να έβαλε εκεί τον άνθρωπό της, σε μια περίοδο που υπήρχε ξηρασία», συμπλήρωσε.
Η κατηγορούμενη αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ η μητέρα της ταξίδεψε από τη Σερβία στην Ελλάδα για να της συμπαρασταθεί, υποστηρίζοντας την αθωότητά της.