Σέρρες: Αυτoκτόvησε ο 59χρονος που δολoφόvησε τη σύζυγό του ‑ Έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός
Ο άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του βάζοντας φωτιά σε μαντρί
Δημοσίευση 13/2/2025 | 11:53
![Σέρρες: Αυτoκτόvησε ο 59χρονος που δολoφόvησε τη σύζυγό του ‑ Έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός](https://cdn.e-daily.gr/repository/2024/asthenoforo-eparxia-mak.jpg)
Τέλος στη ζωή του έδωσε ο 59χρονος άνδρας από τις Σέρρες λίγες ώρες αφότου δoλoφόvησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στο Σιτοχώρι.
To σοκ στην τοπική κοινωνία της περιοχής ξεκίνησε από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου.
Η τραγωδία άρχισε να ξεδιπλώνεται λίγο πριν τις 09.00 το πρωί όταν 59χρονος άντρας κάλεσε στις Αρχές και είπε πως σκότωσε τη 52χρονη σύζυγό του στο Σιτοχώρι. Στο ίδιο τηλεφώνημα ανέφερε ότι σκοπεύει να θέσει τέλος στη ζωή του.
Έπειτα, ο 59χρονος άνδρας κατέφυγε στο βουνό με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Ωστόσο, λίγο πριν τις 12:00 βρέθηκε vεκρός καθώς έβαλε φωτιά σε μαντρί και κάηκε ζωντανός.
Το ζευγάρι είχε έναν γιο που είναι έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας για vαρκωτικά. Οι πηγές αναφέρουν ότι ο άντρας σκότωσε τη σύζυγό του, χτυπώντας την, ενώ είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βiα με θύμα τον γιο του.