Ιωάννινα: Βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι ξενοδοχείου για να γλιτώσει από τον σύζυγό της
Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή απειλή και έφυγε από το σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά τους
Δημοσίευση 14/2/2025 | 14:29
![Ιωάννινα: Βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι ξενοδοχείου για να γλιτώσει από τον σύζυγό της](https://cdn.e-daily.gr/repository/2024/giannena_74.jpg)
Μία 44χρονη γυναίκα έκανε βουτιά σε φωταγωγό από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου στα Ιωάννινα για να γλιτώσει από τον σύζυγό της, ο οποίος την αναζητούσε στη ρεσεψιόν.
Στις 11 Φεβρουαρίου, η γυναίκα είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή απειλή και έφυγε από το σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά τους. Τότε, ο σύζυγος εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στη γυναίκα προτάθηκε να μείνει σε safe house, όμως, εκείνη πήγε στο ξενοδοχείο.
Όπως αναφέρει το epirusgate.gr, όταν ο άνδρας της το μεσημέρι της Παρασκευής εισέβαλε στο ξενοδοχείο η γυναίκα τρομαγμένη βούτηξε κυριολεκτικά στο κενό από τον δεύτερο όροφο όπου διέμενε. Έχει τις αισθήσεις της, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, αλλά είναι σοβαρά τραυματισμένη. Ο σύζυγός της κρατείται από τους άνδρες της Αστυνομίας.
Στο σημείο επιχείρησαν 2 οχήματα από τον 1ο ΠΣ Ιωαννίνων με 7 υπαλλήλους και 1 όχημα από την 5η ΕΜΑΚ με 2 υπαλλήλους και ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.
Η εισαγγελία διέταξε διερεύνηση της υπόθεσης.