E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύμη ‑ Πατέρας 13χρονης: «Ο 15χρονος έδινε ναρκωτικά στην κόρη μου και την εξουσίαζε»

Απίστευτα τα όσα αποκαλύπτονται στη Σύμη για την 13χρονη που σχεδίαζε να σκοτώσει τη μητέρα της, σε συνεργασία με τον 15χρονο φίλο της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/2/2025 | 16:47

Σύμη ‑ Πατέρας 13χρονης: «Ο 15χρονος έδινε ναρκωτικά στην κόρη μου και την εξουσίαζε»

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως μετά την καταγγελία της μητέρας στη Σύμη, την οποία η 13χρονη κόρη της σχεδίαζε να τη δολοφονήσει σε συνεργασία με τον 15χρονο φίλο της.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται σήμερα, όταν η ανήλικη ομολόγησε τα πάντα στους γονείς της για το εγκληματικό σχέδιο που είχε καταστρώσει με τον 15χρονο, σύμφωνα με το οποία θα δηλητηρίαζαν τη γυναίκα, γιατί θεωρούσαν ότι στέκεται εμπόδιο στη σχέση τους.

«Ο 15χρονος ήρθε σπίτι πίεσε τη μικρή να φτιάξει γλυκό και συγχρόνως βάλανε μέσα το φάρμακο. Εμείς το αντιληφθήκαμε και τα πετάξαμε. Μάλλον ήταν ποντικοφάρμακο που έχω εγώ σπίτι», λέει ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στον ALPHA.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 15χρονος ασκούσε πίεση στο κορίτσι να ολοκληρώσει το σχέδιο και μάλιστα της έδινε κάποια χάπια: «Από ό,τι φαντάζομαι της έδινε χάπια τύπου ναρκωτικά, αν δεν κάνω λάθος, η μικρή μας το είπε ''μου έδινε χάπια και με εξουσίαζε''», καταγγέλει ο πατέρας της 13χρονης.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι γονείς της 13χρονης εντόπισαν κι ένα μαχαίρι στο δωμάτιό της, το οποίο η μητέρα δεν αναγνώριζε. «Όταν βρήκαμε τα μαχαίρια στο σπίτι, μας το αποκάλυψε η μικρη. Απευθυνθήκαμε στην Αστυνομία γιατί το παιδί αυτό πρέπει να μαζευτεί. Το παραδέχθηκε η μητέρα του ότι ήταν από την κουζίνα του σπιτιού της», λέει σχετικά ο πατέρας.

Τι αποκαλύπτει η μητέρα

Την ίδια ώρα μίλησε στο MEGA και η μητέρα της 13χρονης περιέγραψε τα όσα συνέβησαν αλλά και τη σχέση της κόρης της με τον 15χρονο:

«Το παιδί με ρωτούσε ‘μπορώ να βγω μαζί του’. Δηλαδή το παιδί είναι λογικό. Οι γονείς ερχόντουσαν και μου έλεγαν πού έχει μπλέξει η κόρη σου. Δεν μπορώ να την κόψω γιατί είναι ερωτευμένη αλλά μπορώ να την περιορίσω. Το παιδί μου ήταν μαθήτρια του 18-19, βρήκε πρώτο έρωτα στη ζωή της και άμα έχετε παιδιά, βλέπετε ότι αλλάζει η συμπεριφορά των παιδιών σας. Αυτός την ήθελε αποκλειστικά δίκη του. Την κακοποιούσε ψυχολογικά. Την είχε κάνει την κόρη μου να κοιμάται 2 ώρες. Και αυτός επέμενε να με αποτελειώσει και αυτή είπε ''δεν μπορώ να το κάνω''. Έχω γραπτώς τα μηνύματα αυτά, να πάμε στον εισαγγελέα για να μην πλησιάζει το παιδί μας».

Η σχέση των δύο παιδιών

Η σχέση των δύο ανηλίκων ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2024 και γρήγορα πήρε διαστάσεις που ανησύχησαν τους γονείς της 13χρονης. Η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει δραματικά και οδήγησαν τους γονείς να ζητήσουν βοήθεια από ειδικό ψυχολόγο.

Ο ειδικός διαπίστωσε ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό έντονη επιρροή του 15χρονου, ο οποίος φαινόταν να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη συμπεριφορά της. Όταν η μητέρα, ανησυχώντας για την κόρη της, έλεγξε τις συνομιλίες της στα κοινωνικά δίκτυα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα ανατριχιαστικό εύρημα: μηνύματα στα οποία ο 15χρονος παρότρυνε την 13χρονη να βλάψει τη μητέρα της.

Την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο ανήλικοι είχαν περάσει χρόνο μαζί στο σπίτι της 13χρονης, με τον 15χρονο να κρατά στα χέρια του ένα σωληνάριο με άγνωστη ουσία. Τα μηνύματα που αντάλλαξαν αποκάλυψαν ότι περίμεναν να φύγει ο πατέρας από το σπίτι, προκειμένου να “κανονίσουν” τη μητέρα.

Έπειτα από τις αποκαλύψεις τα δύο παιδιά κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερα λόγω ανηλικότητας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα 22.04.2025
Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του

Πάπας Φραγκίσκος: Όταν παρηγόρησε αγόρι που τον ρώτησε κλαίγοντας αν ο άθεος πατέρας του ήταν στον παράδεισο

Κόσμος 22.04.2025
Πώς ο Πάπας Φραγκίσκος είχε παρηγορήσει αγόρι που τον είχε ρωτήσει για τον άθεο πατέρα του.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική καραμπόλα στην Εγνατία ‑ Τι υποστηρίζει ο οδηγός της νταλίκας

Ελλάδα 22.04.2025
Συγκλονίζει το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική καραμπόλα στην Εγνατία Οδό τη Μ. Τρίτη

Βαν λαμπάδιασε μέσα σε βενζινάδικο στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Ελλάδα 22.04.2025
Βίντεο από το σημείο με το φλεγόμενο βαν

Μητσοτάκης στο Facebook: Πήγαμε καλύτερα από όσο υπολογίζαμε και ενισχύουμε τα εισοδήματα με 1,1 δισ. ευρώ

Οικονομία 22.04.2025
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, μετά την υπεραπόδοση της εθνικής οικονομίας

Οι επιφυλάξεις των επιστημόνων για τον γενωμικό έλεγχο 100.000 νεογνών στην Ελλάδα

Ελλάδα 22.04.2025
H Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Γενετικής και η Ελληνική Νεογνολογική Εταιρεία εκφράζουν επιφυλάξεις για το σχέδιο του υπουργείου Υγείας σχετικά με τον γενωμικό έλεγχο 100.000 νεογνών και τη φερόμενη εκχώρηση των δεδομένων σε αμερικανικές ιδιωτικές εταιρείες

Πάπας: Το τελευταίο «ευχαριστώ» στον νοσηλευτή του και το ήσυχο απόγευμα πριν τον θάνατό του

Κόσμος 22.04.2025
Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, ο Πάπας έκανε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες

Κόσμος 22.04.2025
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 269 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Pundaguitan

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο ακολούθησε τρελή πορεία και προσέκρουσε σε βιτρίνα καταστήματος

Ελλάδα 22.04.2025
Το όχημα αρχικά προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε στη βιτρίνα του καταστήματος