E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Κρόμπας: Θεωρώ απαράδεκτο να κόβονται χαρακτηρισμοί όπως «χοντρός» και «καράφλας»

Είναι ευνουχισμός της κωμωδίας, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Δημοσίευση 19/2/2025 | 18:01

Αντώνης Κρόμπας: Θεωρώ απαράδεκτο να κόβονται χαρακτηρισμοί όπως «χοντρός» και «καράφλας»

Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου, συμπρωταγωνιστές στην παράσταση «Σύμφωνο επιβίωσης», μίλησαν για τη θεατρική τους πορεία στην εκπομπή «Happy Day». Ο Αντώνης Κρόμπας μάλιστα, αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που έγιναν σε κείμενα τηλεοπτικών σειρών, χαρακτηρίζοντάς τες ακατανόητες.

Ο ηθοποιός εξέφρασε την αντίθεσή του στη λογοκρισία όρων όπως «χοντρός» και «καράφλας», υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο περιορίζει την κωμωδία. Παράλληλα, τόνισε πως αν ίσχυε αυστηρή λογοκρισία στο παρελθόν, πολλές κλασικές ελληνικές ταινίες δεν θα είχαν γυριστεί.

«Είναι έκτη χρονιά που συνεχίζουμε την παράστασή μας. Στο σίριαλ που κάναμε "300 και Δύο" εκεί πάρα πολλά κείμενα ενοχλούσαν, τα οποία ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ενοχλούσαν», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, αναφορικά με τη λογοκρισία που κυριαρχεί παντού τα τελευταία χρόνια, ακόμα και στην τέχνη, σχολίασε: «Τους χαρακτηρισμούς "χοντρός" και "καράφλας" το θεωρώ αστείο και απαράδεκτο να κόβονται. Είναι ευνουχισμός της κωμωδίας. Έτσι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ελληνική ταινία, ξεκινάμε από "Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" μέχρι τον… σκύλο, τον αράπη, τον ταμ ταμ ταμ».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Μενούνος: Γιόρτασε το Πάσχα όπως οι Έλληνες ‑ Τι βίντεο ανέβασε

Celebrity Stories 21.04.2025
Η Μαρία Μενούνος δεν κρύβει την αγάπη της για την Ελλάδα

Ελένη Βουλγαράκη – Πώς αντέδρασε για το απαράδεκτο σχόλιο εναντίον της με αφορμή τον Φώτη Ιωαννίδη

Celebrity Stories 21.04.2025
Πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, αλλά δεν γλίτωσαν από τα κακόβουλα σχόλια

Νύφη πήγε για τις γαμήλιες φωτογραφίες και ψάρεψε καρχαρία: Κατάφερε να γίνει viral

Παράξενα 21.04.2025
Μυθικό βίντεο από την Αυστραλία με μια νύφη να ψαρεύει καρχαρία την ώρα που έβγαζε τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Πρώτο Πάσχα μαζί για την Ευριπίδου και τον Μιχόπουλο: Ο προορισμός που το γιόρτασαν

Celebrity Stories 21.04.2025
Μαζί τους και τα παιδιά της παρουσιάστριας

Αθηνά Οικονομάκου: Μπικίνι, ρακέτες και ο Μπρούνο Τσερέλα μαζί της στη θάλασσα

Celebrity Stories 21.04.2025
Η ηθοποιός βούτηξε στην απόλυτη ξεγνοιασιά με τα παιδιά της και τον σύντροφό της

Λευτέρης Πετρούνιας: Το απίστευτο ακροβατικό με τη Μιλλούση ‑ Δείτε πώς την σήκωσε στον αέρα

Celebrity Stories 21.04.2025
To βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και likes