E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μικρούτσικος σε Σκορδά: «Aναλαμβάνω να ζητήσω συγγνώμη, ένιωσα ντροπή χθες»

«Να υπερασπίζεσαι τις όποιες θέσεις με χαμηλωμένο κεφάλι χωρίς τα `κουνήματα`. Όλο αυτό το αφήγημα είναι αισχρό, ανεπίτρεπτο»

Δημοσίευση 6/3/2025 | 10:26

Μικρούτσικος σε Σκορδά: «Aναλαμβάνω να ζητήσω συγγνώμη, ένιωσα ντροπή χθες»

Το σχόλιό του για όσα διαδραματίστηκαν χθες στο ελληνικό κοινοβούλιο έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής θέλησε στην έναρξη του Buongiorno το πρωί της Πέμπτης (6/3) να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση που κράτησε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση που έγινε για το δυστύχημα των Τεμπών και την πρόταση δυσπιστίας που τελικά κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης απέναντι στην κυβέρνηση, με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Αριστεράς, της Πλεύσης Ελευθερίας και 9 ανεξάρτητων βουλευτών.

«Θέλω να σου ζητήσω ως μεγαλύτερος εδώ του τραπεζιού συγγνώμη για τον πρωθυπουργό μας και τη στάση του χθες. Ήταν απαράδεκτη, οπότε ως μεγαλύτερος αναλαμβάνω να σου ζητήσω εγώ συγγνώμη. Αυτό μόνο. Το λέω και το εννοώ και δεν είναι σχήμα, ούτε εντυπωσιασμό», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Φαίη Σκορδά.

«Ένιωσα ντροπή χθες με τον τρόπο, με το ήθος, με το 41% πάλι. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που η συμπεριφορά ήταν τέτοια… ανεπίτρεπτο! Και όλα αυτά τα τερτίπια, οι ντρίπλες, τα ψευδοεπιχειρήματα… ντροπή, ντροπή, ντροπή για τον κόσμο που μαζεύτηκε χθες, την Παρασκευή που μας πέρασε, για τους νεκρούς, για του συγγενείς και τους αγώνες που έδωσε ο ελληνικός λαός», συμπλήρωσε στο σχόλιό του ο παρουσιαστής.

«Και εκεί που λένε ότι κάτι θα αλλάξει, τίποτα δεν θα αλλάξει. Την πάρτη τους, τη θέση τους, την εξουσία τους, τα κέρδη τους. Ντροπή! Δεν μας αξίζει μια τέτοια Ελλάδα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την ομάδα της εκπομπής να τον παρακολουθεί με ενδιαφέρον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Έχω ταξιδέψει παντού, είσαι η πιο όμορφη που έχω δει»: Το μήνυμα πιλότου σε 23χρονη influencer που δίχασε

Social 06.03.2025
To βίντεο της Στεφ Μπόρερ με το βίντεο της... χαρτοπετσέτας του πιλότου έχει πάνω από 11,6 εκατ. views

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε μήνυση για υπεξαίρεση χρημάτων στην Έλενα Χριστοπούλου

Tabloid 06.03.2025
Με τη σειρά της, η μάνατζερ απάντησε στο μοντέλο με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Κάνιε Γουέστ: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ντύνει προκλητικά τις συντρόφους του

Tabloid 06.03.2025
Η Αμπερ Ρόουζ, η πρώην σύντροφος του ράπερ αποκάλυψε γιατί προτρέπει τις συντρόφους του να φορούν αποκαλυπτικά ρούχα λίγο μετά τη γυμvή εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι στα Grammy

Μικρούτσικος σε Σκορδά: «Aναλαμβάνω να ζητήσω συγγνώμη, ένιωσα ντροπή χθες»

TV Buzz 06.03.2025
«Να υπερασπίζεσαι τις όποιες θέσεις με χαμηλωμένο κεφάλι χωρίς τα `κουνήματα`. Όλο αυτό το αφήγημα είναι αισχρό, ανεπίτρεπτο»

Έλενα Χριστοπούλου: Το σύμφωνο εμπιστευτικότητας που ζητά να υπογράψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να της δείξει τα έγγραφα

Tabloid 06.03.2025
Εκδικάστηκαν χθες τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αρκάς: Mια όμορφη καλημέρα με... άφθονο χιούμορ

Χιούμορ 06.03.2025
Αλλο ενα ξεκαρδιστικό σκίτσο

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο στο TikTok με σπόντες μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Social 06.03.2025
«Το κουμάντο τους δεν περνάει μαζί μου» λέει η γνωστή influencer