E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέτρος Φιλιππίδης: Η καταγγέλλουσα ζήτησε να γίνει η δίκη δημόσια και όχι κεκλεισμένων των θυρών

Συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 12 Μαρτίου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο, με την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας

Δημοσίευση 12/3/2025 | 11:10

Πέτρος Φιλιππίδης: Η καταγγέλλουσα ζήτησε να γίνει η δίκη δημόσια και όχι κεκλεισμένων των θυρών

Πρόκειται για τη γυναίκα που είχε ισχυριστεί ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της είχε επιτεθεί σ ε ξ ο υ α λ ι κ ά μέσα στο τζιπ του το 2014.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φαίης Φώτου στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε από άλλη είσοδο. Όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισής του, σήμερα υπάρχουν πολλές δίκες και ο πελάτης του φοβήθηκε για ενδεχόμενη παρεξήγηση.

Ακόμα η δίκη αποφασίστηκε να γίνει με ανοιχτές θύρες και όχι κεκλεισμένων των θυρών, όπως αρχικά είχε ζητήσει η καταγγέλλουσα. Αυτό ήταν κάτι που επιθυμούσε και η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη.

/repository/2024/filippidis-dikhgoroi-2.jpg

Η ημέρα της επίθεσης

«Εκείνη την ημέρα είχα ραντεβού με μία φίλη μου πριν πάω στο θέατρο. Έπαιζε τότε στον «Λάκη τον γλυκούλη» και μου είπε ότι «υπάρχει ένας ρόλος και σε έχω προτείνει».

Με πήρε να πάω νωρίτερα από το θέατρο. Καταλάβαινα τότε ότι όλη η θετική αντιμετώπιση ήταν επειδή είχα πάει συστημένη από γνωστό άνθρωπο. Είχα πάρει μόνη μου ένα πρόγραμμα της παράστασης. Μου είπε να πάω νωρίτερα να μου δώσει κείμενο και μου είπε «έχω και τα σενάρια του ρόλου». Ήξερα ότι είναι αστείο για τον Πέτρο Φιλιππίδη να πάει ένα δικό του άνθρωπο σε ένα κανάλι που εργαζόταν τόσα χρόνια» είχε περιγράψει η καταγγέλλουσα στο δικαστήριο.

«Μου είπε να πάω κατά τις 12 το μεσημέρι. Είπα στη φίλη μου «θα σε πάρω τηλέφωνο μόλις τελειώσω». Με πήγε ο σύντροφος μου. Γύρω 12 με 12:30. Ήταν κλειστό. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε να πάω από την πίσω πόρτα. Με ξάφνιασε όταν με υποδέχθηκε φορώντας ένα παντελόνι και ένα φανελάκι. Μου λέει βγάλε το παλτό σου. Λέω «θα το φορέσω λίγο ακόμα διότι κρυώνω». Ήταν η δεύτερη φορά που είχα έρθει σε δύσκολη θέση. Η πρώτη ήταν όταν είχα πάει στο καμαρίνι και βγήκε η ενδύτρια, μου είπε «έλα μέσα» και λέει ο Φιλιππίδης «έλα ηθοποιοί είμαστε». Οι ηθοποιοί δε γδυνόμαστε ο ένας μπροστά στον άλλον άνευ λόγου. Συμβαίνει όταν υπάρχει λόγος», είχε πει, επίσης, η γυναίκα.

Ακόμα, η δεύτερη καταγγέλλουσα είχε υποστηρίξει: «Αισθανόμουν άβολα. Του είπα ότι κρυώνω και είπα ότι θα το φορέσω λίγο ακόμα παλτό μου. Μου πρόσφερε κάτι να πιω. Δεν το θεώρησα κακό. Κάθισα στον καναπέ που καθόμουν πάντα. Τότε αισθάνθηκα το χέρι του να με αγκαλιάζει και να με πιάνει και με κάθισε πάνω του, χαϊδεύοντας με στα πόδια. Σηκώθηκα και πήγα πίσω στον καναπέ. Έκανα ψέματα ότι μιλάω με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο και πρέπει να πάω πίσω. Κάθισα ξανά λίγο στον καναπέ για να φύγω. Άμεσα ήρθε και έκατσε δίπλα μου από την αριστερή πλευρά και από εκεί ξεκίνησε ένας εφιάλτης. Όρμησε πάνω μου σαν άγριο θηρίο και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, τα μάγουλα, το πρόσωπο. Του είπα «σταματήστε, δε θέλω να το κάνουμε αυτό» και αυτός συνέχιζε, ενώ προσπαθούσα να τον απωθήσω με τα χέρια μου, ενώ μου έλεγε χυδαία λόγια».

«Έρχομαι σε μεγάλη ένταση, ούτε λιποθυμάω, ούτε τίποτα. Κάθισε δίπλα μου και μου όρμησε. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στο πρόσωπο. Προσπαθούσε να φτάσει μέχρι στόμα. Με πίεζε, με χάιδευε στο στήθος, στα γεννητικά όργανα και στα πόδια. Όλα ήταν μέσα σε μια ασταμάτητη πάλη. Ήταν αδύνατον να τον απωθήσω. Ήταν εύσωμος και ογκώδης. Τον αισθανόμουν τεράστιο. Προσπαθούσα να τον απωθήσω και για αυτό κουνιόμουν ασταμάτητα. Ενώ με πίεζε στον καναπέ, ανέβηκε πάνω στα γόνατα μου με τα πόδια του. Αυτό το έκανε, κάποια στιγμή άφησε τα χέρια και έβγαλε το φανελάκι. Είδα, είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Με ακούμπαγε μέσα σε όλη αυτήν την πάλη…».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φαράγγι της Σαμαριάς: Νεαρός έπεσε από ύψος 25 μέτρων ‑ Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα 21.04.2025
Κινητοποιήθηκε και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για την διάσωση του νεαρού

Σε ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του χεριού του υποβλήθηκε ο Αρης Μουγκοπέτρος που τραυματίστηκε από έκρηξη κροτίδας

Ελλάδα 21.04.2025
Η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του, κατά τη διάρκεια παραδοσιακού γλεντιού στα Τριπόταμα Αχαΐας

Μεγάλη θλίψη – Γνωστή δημοσιογράφος πέθανε τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ελλάδα 21.04.2025
Η συγκινητική ανακοίνωση της οικογένειας μέσω Facebook

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου και στα διόδια του Ρίο

Ελλάδα 21.04.2025
Η επιστροφή των εκδρομέων ξεκίνησε νωρίτερα από το συνηθισμένο - Τουλάχιστον 2.500 αυτοκίνητα ανά ώρα στο ρεύμα προς Αθήνα

Πάσχα 2026: Ποια ημερομηνία θα εορταστεί του χρόνου

Ελλάδα 21.04.2025
Πολύ νωρίτερα θα πέσει το Πάσχα το 2026

Ποιοι είναι οι 8 επικρατέστεροι διάδοχοι του Πάπα Φραγκίσκου ‑ Ανάμεσά τους δύο μαύροι και ένας Ασιάτης

Κόσμος 21.04.2025
Η Καθολική Εκκλησία εισέρχεται σε μια νέα περίοδο αναμονής και αποφάσεων - Το Κονκλάβιο των καρδιναλίων καλείται να επιλέξει τον επόμενο Ποντίφικα

Πάπας Φραγκίσκος: Τι προβλέπει το πρωτόκολλο μετά τον θάνατο του Ποντίφικα

Κόσμος 21.04.2025
Τι ισχύει από την ώρα του θανάτου μέχρι την έναρξη της διαδικασίας εκλογής του διαδόχου του

Αρης Μουγκοπέτρος: Υπέστη σοβαρό τραυματισμό από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα

Ελλάδα 21.04.2025
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΚΑΤ

Επέστρεψαν στη Μύκονο τα «χρυσά» καλαμαράκια – Τουρίστες πλήρωσαν 285 ευρώ για μία μόνο μερίδα

Ελλάδα 21.04.2025
«Εστίαση, παραλίες, ξαπλώστρες κλπ, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό με τις τιμές, σαν μη συμβαίνει τίποτα» λέει τουριστικός πράκτορας στο νησί

Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

Κόσμος 21.04.2025
Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου 2025

Ηράκλειο: Μαζί με τον «Ιούδα», έκαψαν και κάδους απορριμμάτων, παγκάκια και φανάρια

Ελλάδα 21.04.2025
Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηρακλείου αναφέρθηκε στο συμβάν.