Τρoχαίo στο Περιστέρι: Nεκρός οδηγός ταξί και τρεις τραυματίες στη Λεωφόρο Θηβών
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με σύγκρουση ΙΧ και ταξί στο Περιστέρι
Δημοσίευση 16/3/2025 | 10:04

Νεκρός ανασύρθηκε ένας οδηγός ταξί από το τροχαίο στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματισμένη μια γυναίκα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ταξί συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα στη διασταύρωση των λεωφόρων Παναγή Τσαλδάρη και Θηβών στο Περιστέρι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τον οδηγό να ανασύρεται νεκρός και την οδηγό του άλλου οχήματος τραυματισμένη ελαφρά.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η οδηγός του ΙΧ φέρεται να πέρασε με κόκκινο με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση με το ταξί.
Απεγκλωβίστηκε 1 άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του καθώς και μια τραυματισμένη γυναίκα από 2 ΙΧ οχήματα, συνεπεία τροχαίου επί της λεωφόρου Θηβών στο Περιστέρι Αττικής. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 16, 2025
Τροχαίο στον Πειραιά με νεκρό 24χρονο μοτοσικλετιστή
Στο μεταξύ, ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στον Πειραιά. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (16/3) ένας 24χρονος οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του στο κέντρο του Πειραιά, όταν κινούμενος επί της Λεωφόρου Χατζηκυριάκου έχασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε δέντρο στη συμβολή με την οδό Κρεββατά και να τραυματιστεί θανάσιμα.