E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μελίνα Μεταξά: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας της πρώην παίκτριας του Survivor

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση

Δημοσίευση 17/3/2025 | 16:37

Μελίνα Μεταξά: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας της πρώην παίκτριας του Survivor

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της πρώην παίκτριας του Survivor, Μελίνας Μεταξά, η οποία είχε καταγγείλει τον Φεβρουάριο του 2024 τον πρώην σύντροφό της για βίαιη συμπεριφορά, με τις Αρχές να την παραπέμπουν στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων, με αποτέλεσμα να αναχωρήσει ως αντίδραση για τη στάση των Αρχών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού έδωσε, προ ημερών, οδηγίες στο ΤΑΕ, για να διερευνήσει την υπόθεση και η κ. Μεταξά μετέβη στα γραφεία του Τμήματος, όπου κατέθεσε για το περιστατικό.

Παράλληλα, εξασφαλίστηκε δικαστικό διάταγμα για περιοριστικά μέτρα σε βάρος του πρώην συντρόφου της, από το Δικαστήριο.

Το περιστατικό ήρθε στο φως, μέσα από ανάρτηση του δικηγόρου της, Παναγιώτη Κλεοβούλου, ο οποίος είχε γράψει ότι «η Μελίνα Μεταξά, από τον Δεκέμβριο, ζει υπό το κράτος τρόμου ενός εγκληματία, γνωστού στην Αστυνομία Λεμεσού! Τα Αστυνομικά όργανα αντί να τον μπαγλαρώσουν απλά τον νουθετούν. Προ δεκαπενθημέρου τον ανέχθηκαν να την κακοποιεί εν μέση οδώ και να προκαλεί κακόβουλη ζημιά στο αυτοκίνητό της».

Όπως σημείωνε, «ο πατέρας της, ο γνωστός τραυματίας πολέμου Κώστας Μεταξάς, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μαχητών του 211 ΤΠ, μου κατήγγειλε τηλεφωνικώς ότι, τη Δευτέρα, ο εγκληματίας κτύπησε άγρια τη Μελίνα, δημοσίως. Και επίσης ότι περνά έξω από την οικογενειακή τους κατοικία και απειλεί να τους κάψει».

Υποστήριζε ακόμα ότι «έκανα το λάθος να τους παραπέμψω στην Αστυνομία. Μετέβησαν στον Κεντρικό Σταθμό, η ώρα 17:00 περίπου. Καλώς-κακού επικοινώνησα με το ΤΑΕ για να έχουν υπόψιν τους ότι θα ζητήσουν την προστασία της Αστυνομίας».

«H Μελίνα μου τηλεφώνησε η ώρα 19:00! Τους έκατσαν στον παγωμένο διάδρομο χωρίς να τους δίνει κανένας σημασία! Όταν ρωτούσαν απλά τους απέφευγαν! Στο ταβάνι γύριζε και ο ανεμιστήρας. Η θερμοκρασία έξω 10 βαθμοί. Μέσα 8 βαθμοί. Έτσι να μάθουν. Από τα γραφεία των μικροπαραβάσεων που τους παρέπεμψαν (σιγά να μην ασχοληθεί το ΤΑΕ) μπαινόβγαινε κόσμος κατά τρόπο συνωμοτικό, όπως μου ανέφεραν. Σαν να υπήρχε συγκάλυψη. Τηλεφώνησα στον αξιωματικό υπηρεσίας. Φωνή βοώντος!, πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ο Κώστας υπέστη υποθερμία. Τα μηνίγγια στο κακοποιημένο κεφάλι της Μελίνας της προκαλούσαν ανυπόφορους πόνους. Έπρεπε επειγόντως να μεταβούν στο Νοσοκομείο. Τους συμβουλέψα πριν αναχωρήσουν, να βιντεογραφήσουν το στιγμιότυπο. Το έπραξαν! Δείτε το βίντεο στο πρώτο σχόλιο. Στο Νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Κώστας υπέστη υποθερμικό σοκ!», υποστήριξε ο δικηγόρος της Μελίνας Μεταξά.

«Σε τούτη, την κατ’ επίφαση πολιτεία τα δικαιώματα και η αξιοπρέπεια του ανθρώπου έχουν μηδενική αξία. Στην Κολομβία, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Καταγγέλλουμε την κτηνώδη αναλγησία και αδιαφορία της Αστυνομίας. Θα μεριμνήσουμε να μάθουμε και τα ονόματα των υπευθύνων. Σκοπεύουμε να τους οδηγήσουμε στο Ποινικό Δικαστήριο, με ιδιωτική ποινική, για παράβαση καθήκοντος και συγκάλυψη εγκλήματος. Η μόνη άμυνα απέναντι στο βρώμικο αυτό κράτος.», κατέληξε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεγάλη θλίψη – Γνωστή δημοσιογράφος πέθανε τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ελλάδα 21.04.2025
Η συγκινητική ανακοίνωση της οικογένειας μέσω Facebook

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου και στα διόδια του Ρίο

Ελλάδα 21.04.2025
Η επιστροφή των εκδρομέων ξεκίνησε νωρίτερα από το συνηθισμένο - Τουλάχιστον 2.500 αυτοκίνητα ανά ώρα στο ρεύμα προς Αθήνα

Πάσχα 2026: Ποια ημερομηνία θα εορταστεί του χρόνου

Ελλάδα 21.04.2025
Πολύ νωρίτερα θα πέσει το Πάσχα το 2026

Ποιοι είναι οι 8 επικρατέστεροι διάδοχοι του Πάπα Φραγκίσκου ‑ Ανάμεσά τους δύο μαύροι και ένας Ασιάτης

Κόσμος 21.04.2025
Η Καθολική Εκκλησία εισέρχεται σε μια νέα περίοδο αναμονής και αποφάσεων - Το Κονκλάβιο των καρδιναλίων καλείται να επιλέξει τον επόμενο Ποντίφικα

Πάπας Φραγκίσκος: Τι προβλέπει το πρωτόκολλο μετά τον θάνατο του Ποντίφικα

Κόσμος 21.04.2025
Τι ισχύει από την ώρα του θανάτου μέχρι την έναρξη της διαδικασίας εκλογής του διαδόχου του

Αρης Μουγκοπέτρος: Υπέστη σοβαρό τραυματισμό από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα

Ελλάδα 21.04.2025
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΚΑΤ

Επέστρεψαν στη Μύκονο τα «χρυσά» καλαμαράκια – Τουρίστες πλήρωσαν 285 ευρώ για μία μόνο μερίδα

Ελλάδα 21.04.2025
«Εστίαση, παραλίες, ξαπλώστρες κλπ, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό με τις τιμές, σαν μη συμβαίνει τίποτα» λέει τουριστικός πράκτορας στο νησί

Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

Κόσμος 21.04.2025
Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου 2025

Ηράκλειο: Μαζί με τον «Ιούδα», έκαψαν και κάδους απορριμμάτων, παγκάκια και φανάρια

Ελλάδα 21.04.2025
Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηρακλείου αναφέρθηκε στο συμβάν.

Πάτρα: Από εφημερία 36 ωρών επέστρεφε η γιατρός που πέρασε με κλειστή μπάρα και συγκρούστηκε με τον προαστιακό – «Δεν θυμάμαι τίποτα»

Ελλάδα 21.04.2025
Ο σύζυγος της γιατρού καταγγέλλει ότι η προστατευτική μπάρα στο συγκεκριμένο σημείο δεν καλύπτει όλο το πλάτος της λωρίδας και δεν την αντικαθιστούν οι αρμόδιοι