Χρύσα Ρώπα: «Ξέρω γιατί ήμουν 7 χρόνια εκτός, αλλά δε θέλω να μιλήσω γι` αυτό ..»
Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη - Δείτε το βίντεο
Δημοσίευση 18/3/2025 | 14:35

Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία της από το θέατρο τα προηγούμενα επτά χρόνια.
Η ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno», το πρωί της 18ης Μαρτίου, και θα συμμετάσχει στην παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας «Θελεστίνα», εξήγησε ότι γνωρίζει γιατί δεν συμμετείχε σε θεατρικές παραγωγές, αλλά δε θέλησε να πει τον λόγο.
Αναφερόμενη στην καλλιτεχνική της διαδρομή, η Χρύσα Ρώπα διευκρίνισε ότι δεν έχει μετανιώσει για τα «όχι» που έχει πει, ενώ τόνισε ότι το γεγονός πως έχει άποψη και την εκφράζει, της έχει κοστίσει επαγγελματικά. Παρόλα αυτά, δηλώνει τυχερή για όσα της έφερε η ζωή. «Δε νιώθω καθόλου αδικημένη από τη ζωή, αλλά πολύ τυχερή», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε τη συνέντευξή της Χρύσας Ρώπα
χχχχχχχχχχχχχχχ
Η Χρύσα Ρώπα εξήγησε πως γνωρίζει πολύ καλά γιατί απουσίαζε από το θέατρο, αλλά δε θέλησε να πει τον λόγο. Ειδικότερα, ανέφερε: «Δε με ενδιέφερε ποτέ η υστεροφημία. 20 χρονών έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω αλλάξει. Είμαι αφελής και βλακωδώς αισιόδοξη», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνουμε λάθη. Η κουλτούρα του να μην κάνουμε λάθη είναι λάθος. Ξέρω γιατί ήμουν εκτός θεάτρου επτά χρόνια, αλλά δε θέλω να το πω. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό».
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως την απασχολεί το ζήτημα του βιοπορισμού και παραδέχτηκε ότι, αν χρειαζόταν, δε θα είχε πρόβλημα να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού: «Το όνειρό μου είναι να μπορώ να ζω από τη δουλειά μου. Με απασχολεί το βιοποριστικό και δεν είμαι η μοναδική, όλη την Ελλάδα απασχολεί αυτό. Δε σκέφτομαι να κάνω άλλη δουλειά στα 69 μου. Ευτυχώς, η Φόνσου έκανε το σπίτι του ηθοποιού. Θα πήγαινα να ζήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά.
Η Χρύσα Ρώπα εξήγησε επίσης ότι το γεγονός πως έχει άποψη, της έχει κοστίσει επαγγελματικά. Όπως είπε: «Στη ζωή μου το πλήρωσα που είχα άποψη. Πλήρωσα μεγάλο τίμημα σε μία δουλειά. Όταν ένιωσα ότι προσβλήθηκα πήρα την τσαντούλα μου και έφυγα και το πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά. Δεν είμαι εκρηκτική, είναι “χτισμένο” αυτό που είμαι, μελετημένο. Την ξέρω τη συνέπεια αυτού που θα κάνω. Δε νιώθω καθόλου αδικημένη από τη ζωή, αλλά πολύ τυχερή».