E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Adolecence: Ο «Τζέιμι» αποκάλυψε τις δέκα λέξεις που του είπε ο «πατέρας» του για να μπει στο ρόλο και να είναι θυμωμένος

O Stephen Graham είπε στον Owen Cooper μια πρόταση που τον έκανε να νιώσει τα συναισθήματα του 13χρονου, τον οποίο υποδύεται

Δημοσίευση 24/3/2025 | 18:55

Adolecence: Ο «Τζέιμι» αποκάλυψε τις δέκα λέξεις που του είπε ο «πατέρας» του για να μπει στο ρόλο και να είναι θυμωμένος

Η σειρά Adolecence που προβάλλεται στο Netflix έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης το τελευταίο διάστημα, τόσο για τα μηνύματα που «περνάει», όσο και για τις εκπληκτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών και κυρίως του 15χρονου Owen Cooper.

Ο Owen Cooper είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και υποδύεται έναν 13χρονο, τον Jamie Miller, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο μιας συμμαθήτριάς του. Στη συνέχεια η σειρά εξελίσσεται μετά τη σύλληψη του 13χρονου και αποκαλύπτονται γεγονότα αλλά και όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους έφηβους την εποχή των social media, του bullying και πώς οι γονείς προβληματίζονται και το αντιμετωπίζουν όλο αυτό.

Η δραματική σειρά γράφτηκε και δημιουργήθηκε από τους Stephen Graham και Jack Thorne και όπως αναφέρει η Daily Mail, εξερευνά το σημαντικό ζήτημα της τοξικής αρρενωπότητας στη σημερινή κοινωνία.

Ωστόσο, η ερμηνεία του Owen Cooper καθηλώνει, καθώς, παρά το νεαρό της ηλικίας του, υποδύεται άψογα τον ρόλο του, με όλες τις συναισθηματικές μεταπτώσεις.

Οι δέκα λέξεις που βοήθησαν τον πρωταγωνιστή να μπει στον ρόλο

Ο νεαρός πρωταγωνιστής εξήγησε πώς ο συμπρωταγωνιστής του Stephen Graham, ο οποίος υποδύεται τον μπαμπά του, τον Έντι Μίλερ, τον βοήθησε να μπει στο ρόλο και να καταφέρει να αποτυπώσει τα συναισθήματα αλλά και τον θυμό.

Οι δέκα λέξεις που του είπε ήταν: «Δε θα ξαναδείς ποτέ τη μαμά και τον μπαμπά σου».

Μιλώντας με το Variety, ο Όουεν είπε: «Προφανώς ο Στίβεν με βοηθούσε. Αλλά υπήρχε μια στιγμή στο πρώτο επεισόδιο, όταν ήμασταν μόνο εμείς οι δύο, χωρίς κάμερα, στο κελί της αστυνομίας και με τσάκισε λέγοντάς μου "Δεν θα ξαναδείς ποτέ τη μαμά και τον μπαμπά σου" και το έλεγε συνεχώς. Από εκείνο το σημείο ήμουν συναισθηματικός σε κάθε λήψη. Οπότε αυτό με βοήθησε πολύ. Ήταν καταπληκτική η συνεργασία μαζί του».

Μιλώντας για την υποκριτική του εμπειρία παραδέχτηκε: «Κυριολεκτικά δεν είχα καμία εμπειρία. Ήθελα πραγματικά να ξεκινήσω την υποκριτική πριν από μερικά χρόνια. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός. Μεγάλωσα θέλοντας να γίνω ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που με έκανε να θέλω να το κάνω, αλλά ήθελα απλώς να το κάνω. Και μετά πήγα στα μαθήματα υποκριτικής και το απόλαυσα. Πήγα σε ένα μικρό πρακτορείο και με κάλεσαν για μια οντισιόν για το Adolescence».

Η απορία για το μαχαίρι

Οι σεναριογράφοι του Adolescence επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει μια απάντηση στο μεγαλύτερο άλυτο μυστήριο της σειράς που δεν είναι άλλο από το «πού είναι το μαχαίρι», με τους τηλεθεατές να μένουν με την απορία μετά το τελευταίο επεισόδιο.

Πολλοί από αυτούς θέλουν να μάθουν πού βρίσκεται το μαχαίρι που σκότωσε τον συμμαθητή του Τζέιμι.

Ο Jack Thorne είπε στο Deadline: «Στο δεύτερο επεισόδιο έχει μια ολόκληρη ερώτηση, πού είναι το μαχαίρι; Γι' αυτό είναι εκεί ο DI Luke Bascombe (Ashley Walters). Δεν μπορούμε να το απαντήσουμε. Δεν απαντάμε σε αυτό. Θα μπορούσα να προσπαθήσω να το βάλω σε διάλογο στο τρίτο επεισόδιο, αλλά αυτό θα ήταν λάθος».

Το Adolescence έφτασε τα 24,3 εκατομμύρια προβολές μόνο τις πρώτες τέσσερις ημέρες της κυκλοφορίας του και πολλοί επιθυμούν να έχει και άλλη μια σεζόν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μίνι σειρές για να δεις όσο αράζεις στο χωριό

TV Σειρές 15.04.2025
Μικρές σε διάρκεια, μεγάλες σε ανατροπές: αυτές οι σειρές θα γίνουν η απόδρασή σου στις διακοπές του Πάσχα

Υδραυλικός πήγε να φτιάξει τα μπάνια και υπέγραψε συμβόλαιο για δίσκο

Μουσική 12.04.2025
Μην σταματάτε να τραγουδάτε. Που ξέρεις;

Τα πιο εμβληματικά φορέματα στην ιστορία του κινηματογράφου

Σινεμά 06.04.2025
Σου μένουν στο μυαλό για πάντα

4+1 rom coms που θα σε κάνουν να πιστέψεις ξανά στην αληθινή αγάπη

Σινεμά 05.04.2025
Ό,τι πρέπει για τα βράδια στο σπίτι

Το πιο προκλητικό, απαγορευμένο βίντεο της Cher: Πώς ένα μαύρο κορμάκι έφερε χαμό

Μουσική 04.04.2025
Η... αλήθεια πίσω από το βίντεο που σόκαρε την Αμερική

Αυτή είναι η χώρα που θα προβάλλει το «Adolescence» σε όλα τα σχολεία

TV Σειρές 03.04.2025
Σε αυτή τη χώρα το «Adolescence» γίνεται μάθημα στα σχολεία

Τι ξέρουμε για τη νέα ταινία του Λάνθιμου ‑ Το ΚΑΣ απέρριψε το αίτημα για γυρίσματα στην Ακρόπολη

Σινεμά 02.04.2025
Η εταιρεία παραγωγής ζήτησε τον ιστορικό χώρο για τέσσερις ημέρες

Η Nicole Kidman απέρριψε αυτόν τον ρόλο και έχασε ένα Όσκαρ

Σινεμά 02.04.2025
Το μιούζικαλ που δεν της έκανε εντύπωση αλλά...