E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Σολωμού και δηλώσεις: Αν το είχε πει άντρας δεν θα είχε πάρει έκταση

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δέχτηκε ερώτηση για τη δήλωση που έκανε προ ημερών η Μαρία Σολωμού

Δημοσίευση 31/3/2025 | 10:01

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Σολωμού και δηλώσεις: Αν το είχε πει άντρας δεν θα είχε πάρει έκταση

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση που έκανε προ ημερών η Μαρία Σολωμού για τους 50άρηδες άντρες. Προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και εξέφρασε την πεποίθηση πως αν αυτά τα λόγια είχαν διατυπωθεί από έναν άντρα, το θέμα δεν θα είχε συζητηθεί τόσο πολύ.

Προ ημερών με την Μαρία Σολωμού είχε συμφωνήσει η Βάνα Μπάρμα. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Δεν θεωρώ πως, αν τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Σολωμού τις είχε κάνει ένας άντρας, θα είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση το θέμα. Θεωρώ ότι πάρα πολλές φορές έχουμε στιγμές όπου λόγω χαρακτήρα και παρορμητικότητας μπορεί να πούμε κάποια πράγματα», απαντά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Επειδή όμως οι γυναίκες βάλλονται ιδιαιτέρως, το να τα πει ένας άντρας αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι αφορμή για να ξανακουβεντιάσουμε τα πράγματα και τους ίσους ρόλους», επισήμανε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Ξέρω ότι αυτό που λέω δεν θα γίνει απόλυτα κατανοητό και θα κουβεντιάζουμε πάλι για μέρες. Εγώ τους αγαπώ και τους άντρες και τις γυναίκες και όλα τα φύλα και όλες τις σεξουαλικότητες.

Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», καταλήγει στις δηλώσεις της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

«Όταν είσαι 50 – 55, λογικά έχεις κάνει έναν κύκλο. Δηλαδή ελάχιστοι είναι οι άντρες που στα 50 τους δεν έχουν παντρευτεί ή δεν έχουν κάνει τα παιδιά τους και να έχουν χωρίσει.

Όταν λοιπόν είσαι σε έναν γάμο με παιδιά, που δεν έχει να κάνει αν είναι ευτυχισμένος ή δυστυχισμένος, είναι ένας γάμος που έχει κάνει τον κύκλο του και είστε έτσι ωραία μαζί ή όχι. Τι πιστεύεις; Ότι δεν θα πάθουν τρέλα με ένα κορίτσι 19 χρονών;» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν υπάρχει άντρας 50 – 55 επιτυχημένος, με την οικογένεια του, που να μην έχει πλάι μια πιτσιρίκα να την πάει στα μπουζούκια. Δεν νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος έχοντας σώας τα φρένα στα 50 πως θα κυκλοφορεί ελεύθερα με ένα 19χρονο κορίτσι», πρόσθεσε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρίση στον γάμο των Bieber; Το unfollow που φούντωσε τις φήμες

Tabloid 02.04.2025
Το unfollow που άναψε φωτιές στα σενάρια χωρισμού

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη ‑ «Θα μου λείψεις ...»

Social Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Απαγορεύεται η συνέχεια της Τζέλας Δελαφράγκα ...»

Tabloid Χτες
«Ναι, η Καίτη Κωνσταντίνου δεν ήταν καλά στα γυρίσματα, αλλά ήταν στρατιώτης» λέει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Τάσος Ξιαρχό για Δανάη Μπάρκα: «Αν δεν είχε το κονέ της μάνας της, δεν θα έκανε αυτό που κάνει»

Tabloid Χτες
«Τι θες να αποδείξεις όταν πας να κάνεις pole dancing και να το ανεβάσεις στα social media;» αναρωτήθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Έφτασε να πει ότι έσκισα καταγγελίες για να προστατεύσω έναν φίλο»

Tabloid Χτες
«Μία εφημερίδα με αποκάλεσε «βρώμικο Μπιμπίλα». Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να με πει βρόμικο με αυτή την έντιμη ζωή που έχω κάνει»

Περικλής Κονδυλάτος για Βασάλο: «Στολίζει το πάνελ» – Αρια Καλύβα: «Λεκτικά ανύπαρκτος»

TV Buzz Χτες
«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμπληρώνει το μωσαϊκό μιας ωραίας εικόνας», είπε η Αρια Καλύβα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού από την Επίδαυρο

Social Χτες
Τη δημοσίευση έκανε ο γιος της ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ, στον λογαριασμό στο Instagram, που είναι αφιερωμένος στη μητέρα του

Βασίλης Ζούλιας: Το γκέι κοινό στηρίζει την παγκόσμια οικονομία γενικότερα, ξυπνήστε

Tabloid Χτες
«Το νοικοκυριό είναι υπόθεση και των δύο. Ή είσαι νοικοκύρης ή δεν είσαι. Δεν είναι θέμα αντρικό ή γυναικείο»

«Ο Φιλιππίδης είπε ότι θα με καταστρέψει και να πεθάνω εγώ και το παιδί μου στο δρόμο!»

Tabloid Χτες
Η Νικολέττα Βλαβιανού, ήταν καλεσμένη σήμερα 1/4 στη Super Κατερίνα και μίλησε για πολλά και διάφορα αλλά και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Αντώνης Κανάκης: Αποκάλυψε πρώην συνεργάτη του που τον έκλεβε

Tabloid Χτες
Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο παρουσιαστής