E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια ξανά με τη Σίσσυ Χρηστίδου – Ζητά τη συνεπιμέλεια

Τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή στην κάμερα

Δημοσίευση 31/3/2025 | 11:27

Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια ξανά με τη Σίσσυ Χρηστίδου – Ζητά τη συνεπιμέλεια

Στα δικαστήρια ξανά συναντήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 31/3, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τα παιδιά τους. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ζητά τη συνεπιμέλεια των δυο γιων που απέκτησαν μέσα στο γάμο τους.

Μετά το χαμό των περασμένων χρόνων, όπου το πρώην ζευγάρι βρισκόταν στα “μαχαίρια” και στα δικαστήρια, που έκαναν μεγάλες αποκαλύψεις ο ένας για τον άλλον, φαίνεται πως το κλίμα δεν έχει ηρεμήσει εντελώς ανάμεσά τους.

Παρόλο που ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, είχαν υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για τη συνεπιμέλεια των παιδιών, διαφωνούν σε κάποιες λεπτομέρειες που τους οδήγησαν ξανά στα δικαστήρια.

Τι λέει ο δικηγόρος του Μαραντίνη για τη δίκη με τη Χρηστίδου:

Σήμερα λοιπόν, θα εκδικαστεί το αίτημα του τραγουδιστή, όπου διεκδικεί τη συνεπιμέλεια. Όπως, ανέφερε η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα, αν ένα τρίτο πρόσωπο τον ρωτήσει για κάποια απόφαση, για να γίνει δεκτή η γνώμη του θα πρέπει να υπάρχει δικαστική απόφαση.

«Και οι δυο γονείς αγαπάνε πολύ τα παιδιά τους. Είναι εξαιρετικά συνεννοήσιμοι σε σύγκριση με άλλα ζευγάρια. Ο κύριος Μαραντίνης είναι εξαιρετικός πατέρας και η κυρία Χρηστίδου προσπαθεί το καλύτερο για τα παιδιά της», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη μιλώντας στην κάμερα.

«Είχε υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για τη συνεπιμέλεια απλά σε κάποιες λεπτομέρειες διαφωνούν. Θεωρώ ότι πρέπει να ηρεμήσω τα πνεύματα», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Τι είπε ο τραγουδιστής στις κάμερες;

Όταν έφτασε ο Θοδωρής Μαραντίνης στα δικαστήρια και τον πλησίασε η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα, το μόνο που αρκέστηκε να πει ευγενικά ήταν «Καλημέρα! Προσπαθούμε για τα καλύτερα! Ευχαριστώ πολύ».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρίση στον γάμο των Bieber; Το unfollow που φούντωσε τις φήμες

Tabloid 02.04.2025
Το unfollow που άναψε φωτιές στα σενάρια χωρισμού

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη ‑ «Θα μου λείψεις ...»

Social Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Απαγορεύεται η συνέχεια της Τζέλας Δελαφράγκα ...»

Tabloid Χτες
«Ναι, η Καίτη Κωνσταντίνου δεν ήταν καλά στα γυρίσματα, αλλά ήταν στρατιώτης» λέει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Τάσος Ξιαρχό για Δανάη Μπάρκα: «Αν δεν είχε το κονέ της μάνας της, δεν θα έκανε αυτό που κάνει»

Tabloid Χτες
«Τι θες να αποδείξεις όταν πας να κάνεις pole dancing και να το ανεβάσεις στα social media;» αναρωτήθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Έφτασε να πει ότι έσκισα καταγγελίες για να προστατεύσω έναν φίλο»

Tabloid Χτες
«Μία εφημερίδα με αποκάλεσε «βρώμικο Μπιμπίλα». Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να με πει βρόμικο με αυτή την έντιμη ζωή που έχω κάνει»

Περικλής Κονδυλάτος για Βασάλο: «Στολίζει το πάνελ» – Αρια Καλύβα: «Λεκτικά ανύπαρκτος»

TV Buzz Χτες
«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμπληρώνει το μωσαϊκό μιας ωραίας εικόνας», είπε η Αρια Καλύβα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού από την Επίδαυρο

Social Χτες
Τη δημοσίευση έκανε ο γιος της ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ, στον λογαριασμό στο Instagram, που είναι αφιερωμένος στη μητέρα του

Βασίλης Ζούλιας: Το γκέι κοινό στηρίζει την παγκόσμια οικονομία γενικότερα, ξυπνήστε

Tabloid Χτες
«Το νοικοκυριό είναι υπόθεση και των δύο. Ή είσαι νοικοκύρης ή δεν είσαι. Δεν είναι θέμα αντρικό ή γυναικείο»

«Ο Φιλιππίδης είπε ότι θα με καταστρέψει και να πεθάνω εγώ και το παιδί μου στο δρόμο!»

Tabloid Χτες
Η Νικολέττα Βλαβιανού, ήταν καλεσμένη σήμερα 1/4 στη Super Κατερίνα και μίλησε για πολλά και διάφορα αλλά και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Αντώνης Κανάκης: Αποκάλυψε πρώην συνεργάτη του που τον έκλεβε

Tabloid Χτες
Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο παρουσιαστής