Κτηνωδία στη Φλόριντα: Influencer δημοσίευσε βίντεο όπου κακοποιούσε σeξουαλικά τον σκύλο της
Η 27χρονη συνελήφθη και προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι την έχουν πληρώσει
Δημοσίευση 31/3/2025 | 15:53

Μια 27χρονη από τη Φλόριντα βρίσκεται αντιμέτωπη συνελήφθη μετά τη δημοσίευση βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου επιδίδεται σε σeξουαλική πράξη κακοποιώντας το τσιουάουά της.
Η Λόγκαν Γκουμίνσκι συνελήφθη και κατηγορήθηκε για σeξουαλική δραστηριότητα με ζώο και βιντεοσκόπησή του. Εισήχθη στη φυλακή της κομητείας Μάριον και αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 10.000 δολαρίων. Οι αρχές έμαθαν από ειδική ντετέκτιβ, ότι η Γκουμίνσκι είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο Instagram, που έδειχνε τη σeξουαλική κακοποίηση του σκύλου και έπειτα από έρευνα, εντοπίστηκαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο με το κακοποιημένο ζώο.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η ίδια δήλωνε στους αστυνομικούς που την πλησίασαν για έρευνα, ότι είναι «δημιουργός περιεχομένου που δημιουργεί φωτογραφίες και βίντεο σeξουαλικού περιεχομένου για να τα πουλήσει στο διαδίκτυο». Φέρεται επίσης να παραδέχτηκε ότι δημιούργησε και μοιράστηκε το βίντεο με έναν άλλο χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος το ζήτησε και πλήρωσε 500 δολάρια για να το κάνει αυτό. Δήλωσε ακόμη, ότι είχε εμπλακεί σε σeξουαλική δραστηριότητα με έναν άλλο σκύλο και τα βίντεο και των δύο περιστατικών ήταν ακόμη αποθηκευμένα στο κινητό της τηλέφωνο», σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο του αρμόδιου σώματος που ανέλαβε την υπόθεσή της.
«Δυστυχώς αυτή δεν είναι η πρώτη μου τέτοια περίπτωση. Είναι πάντα σοκαριστικό, ειδικά όταν πρέπει να δεις το βίντεο, αλλά το έχω ξαναδεί, οπότε δεν είναι κάτι ασυνήθιστο δυστυχώς», σχολίασε ένας εκ των ερευνητών.